دوستان من به یک مقاله درمورد نوآوری های جدید در شبکه نیاز دارم به من کمک کنید
Printable View
دوستان من به یک مقاله درمورد نوآوری های جدید در شبکه نیاز دارم به من کمک کنید
دوستان من به یک مقاله در مورد نواوری های شبکه نیاز دارم به من کمک کنید
پست های پشت سر هم خلاف قوانین هست!
[FONT='Arial','sans-serif'].میخواستم که بدونم توی برنامه متلب چطور میشه به پورت های کامپیوتر های توی شبکه وایرلس لن دسترسی داشت اکه تو متلب نمی شه با چه نرم افزار دیکه میتونم این کارو انجام یاحتی اینکه اکه سورس کد چنین برنامه هست بیشتر به کارم میاد.[/font]
[FONT='Arial','sans-serif']البته من قبلا این کاروبا دسکتاب کنترول ویندوز انجام دادم ولی این مستلزم اینه که اون کامپیوتر لوگ اف باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر سوت و کوره یک هفتس خبری نیست قفل میشه هاااااااااا
salam azize dele baradar chejori mishe baye laptop az internet wireless AP atrafesh estefade kard va be shabakeye oona nofooz kard
batashakkor mer30
سلام ، چطوری میشه با لپ تاپ از اینترنت وایرلس اکسس پوینتای اطرافش استفاده کرد و به شبکه اونا نفوذ کرد
ممنون میشم اگه یکی از دوستان جواب بدن
با تشکر
سلام
من یه اینترنت 512 از همیار نت شیراز گرفتم که از قبلی که 128 صبانت بود سرعت بازکردن صفحاتش کمتره
خودشون میگن برای اینه که ما کش نداریم ولی اونها داشتن
حالا من میخوام بدونم که :
1-آیا حرفشون درسته
2-اصولا" کش چیه ؟ چه کاربردی داره؟ و ....
دوست من ببينيد وقتي توي يك شبكه Cache Server فعال باشه حالا مثلا به صورت TransParent Proxy وقتي كسي صفحه يا حتي فايلي رو از اينترنت در خواست مي كنه يك نسخه در اين سرور ذخيره مي شود و وقتي نفر بعدي همان چيز رو درخواست مي دهد بجاي اينكه برود و از اينترنت بياورد از روي سرور محلي خودشان آن صفحه يا فايل رو براي شما ارسال مي كندنقل قول:
خوب حالا برای این همیارنت که ادعا بهترین بودن ر داره نداشتن کش نقطه ضعفه یا قوت؟نقل قول:
و اینکه واقعا" باید سرعت دانلود ما با خط 512 پایین باشه
یه سوال دیگه اینکه من از بعضی سایتها با سرعت 60 کیلوبایت دانلود میکنم ولی از بعضی دیگه مثل یاهو حتی زیر 10 است ، نظر شما چیست؟