اتفاقا وقتی دی یانگ اومد تو بازی من گفتم که کاش هاینکس روبن رو نیاره تو:دینقل قول:
فقط من دوست داشتم به روبن بیشتر بازیم می داد هاینکس.
Printable View
اتفاقا وقتی دی یانگ اومد تو بازی من گفتم که کاش هاینکس روبن رو نیاره تو:دینقل قول:
فقط من دوست داشتم به روبن بیشتر بازیم می داد هاینکس.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بایرن مونیخ ۲ - ۰ منچستر سیتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بایرنی که 9 دیدار گذشته خود را بدون دریافت حتی یک گل با پیروزی پشت سر گذاشته بود، اینبار هم منچسترسیتی را بدون دریافت گل برد.آمار بازی /
بایرن بازی را با حمله آغاز کرد و در نهایت در اواخر نیمه اول به گل رسید. در دقیقه 38، باستین شوایناشتایگر که یک دقیقه پیش فرصتی عالی را از دست داده بود شوتی محکم به سمت دروازه سیتی زد که جو هارت آن را به خوبی دفع کرد. توماس مولر توپ برگشتی را زد که آن را هم هارت عالی گرفت، اما در نهایت ماریو گومز از راه رسید و بایرن را پیش انداخت.
در دقیقه 45 نیز گومز روی ضربه ایستگاهی مولر گل دوم را زد. البته او در موقعیت آفساید قرار داشت اما داور گل را پذیرفت.
سیتی در نیمه دوم هم نتوانست کاری از پیش ببرد و تعویضهای عجیب مانچینی – حضور نایجل دییونگ به جای ادین ژکو که خوب بازی کرده بود، و حضور جیمز میلنر به جای سمیر نصری – کاری از پیش نبرد. البته او از کارلوس تبس خواست که به میدان برود اما تبس قبول نکرد!
----------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
گزارش تصویری /
محتوای مخفی: ۴۷ عکس دیگه
----------------------------------------------------------
دانلود / هایلایت بازی
ویرایش : بیشتر این لینکی که برای دانلود گذاشتم بحث کارشناسی SkySports هست:13:
هایلایتی ۱۵ دقیقه ای، با کیفیت بالا و حجم ۸۵ مگ رو میتونید از لینک مستقیم مدیافایر دانلود کنید :
... و در تاپیک زیر، بهترین بازیکن بایرن مونیخ در این دیدار رو از دیدِ خودتون معرفی کنید :کد:http://www.mediafire.com/?00rr2hqppx59ff2
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=513433
.
سلام رفقا .
با کلی تاخیر برد رو تبریک میگم خدمت همه :10:.
بازی فوق العاده ای بود برای بایرن و البته شب زیبایی برای بایرنی ها :27:.
دیشب عالی بودیم . همه ی بازیکنا بهترین نمایش رو داشتن .
خدا رو شکر با بازی عالی بوآتنگ هم غیبت بادشتوبر حس نشد اصلا .
روبن هم که دیگه برگشت . باید ببینیم بازی با هوفنهایم بالاخره هاینکس فیکس بازیش میده یا نه ؟!...ولی واقعا حیفه که کروس که انقدر خوب بازی کرد باید بره رو نیمکت. ضمنا باید ببینیم با اومدن روبن به راست و برگشتنِ مولر به وسط ، بایرن همین روندش رو ادامه میده یا نه و صحبتی که شوستر کرده بود مبنی بر اینکه بایرن با برگشتن روبن به مشکل برمیخوره درست از آب درمیاد یا نه ... من که فکر نمیکنم اینجور بشه .
ضمنا خبرِ خوش اینکه ایویکا اولیچ امروز در تمرینات حاضر شده و تمرین سبکی داشته. تا ببینیم کی شرایط بازی رو پیدا میکنه . بادشتوبر هم همچنان غایب هست و مشخص نیست که بتونه جلو هوفنهایم بازی کنه .
.
سلام به همه دوستان عشق آلمان
امسال از بازیهای بایرن حسابی داریم حال میکنیم . امیدوارم هرروز بهتر بشه و تو فینال اروپا ببینیمش :8:
آقا ما تبريك گفتيم اما به دليل اسپم بودنش حذف شد:31:
دوباره تبريكات ما را بپذيريد.
جهت اسپم نشدن پست :
بايرن الان توي روزهاي اوج خودشه وبه طور متوسط يه تيم 2 يا 3 ماه توي اين آمادگي و اوج قرار ميگيره وبعداز اونه كه يواش يواش دچار افت ميشه.نميدونم برنامه بايرن براي حفظ اين شادابي چيه اما اميدوارم بتونن اين هارموني و شكوه خودشون رو حفظ كنن.
فكرش روبكن اينتر پارسال الان روبه روي بايرن بازي كنه .يا بايرن با اسب رام نشدنيي به نام بارسا سر شاخ بشه!
من كه تحمل انتظار براي رسيدن به اون روز رو ندارم.اون موقع است كه بهشون مزه فوتبال ناب آلماني رو ميچشونيم.
بايرن افنبرگ:40: دوباره به پرواز در امده.
آقا یه سوال؟ این باواریا چیه؟ چرا به بایرن میگن باواریایی؟
اون صحنه ی خطا اخر نیمه اول جالب بود کلی خندیدیم:27:
آلمان به بخش های مختلف ایالتی تقسیم شده . مثل ایالت روهر و ایالت باواریا و ....نقل قول:
باواریا ایالتی هست شامل شهرهای نورنبرگ و آگسبورگ و ...(کلا حدودِ ۷۱ شهر). پایتخت ایالت باواریا هم همین مونیخِ خودمون هست .
به همین خاطر هم هست که بعنوان یکی از القاب بایرن مونیخ، غول های باواریا رو در نظر گرفتن . و این روزا چه اسم برازنده ای هم هست براش :27::40:.کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Bavaria
(باز اگه اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنن لطفا)
.
بایرنی ها به روزهای سال 1999 برگشتن که تو اوج بودن.
دوستان اگر میشه لطف کنید و از چیدمان بازیکنان این تیم در زمین عکس بزارید.
ممنون
سلام.
بایرن 1-3-2-4 بازی میکنه و با این چیدمان (با حضور تمام بازیکنای اصلی) :نقل قول:
توی دفاع که هاینکس از بوآتنگ و فن بویتن بصورت چرخشی و البته با توجه به آمادگیشون و تیم حریف استفاده میکنه. و گاهی هم گوستاوو با تیموشچوک جابجا میشه .
این چند بازی اخیر رو هم که روبن مصدوم بود و بایرن همچنان طوفانی کار میکرد، مولر نقش وینگر راست رو داشت و تونی کروس هم پشت مهاجم بازی میکرد که با برگشتن روبن بنظر میرسه همبن ترکیب بالا رو ببینیم .
چیزی که بایرن رو فوق العاده هجومی کرده دو تا مدافع کناریمون هستن، یعنی لام و رافینیا که تو بعضی از مواقع عملا میبینیم که دیگه نقش مدافع رو ندارن و دارن تو حمله شرکت میکنن. و تو اینجور مواقع هست که گوستاوو عقب میکشه و کمی جلوتر از مدافعا کار میکنه. مثلا موقعیتی که بازیکنا توی همین بازی اخیر جلو من سیتی داشتن :
جاگیری و حضور رافینیا (۱۳) و لام (۲۱) بیشتر به هافبک میخوره تا مدافع . همچنین حضور گوستاوو (۳۰) که جلوی مدافعا حضور داشته بیشتر.
خلاصه...بنظرم مدافعای کناریمون نقش پررنگی تو موفقیت این روزامون دارن . نقش خط دفاع مستحکم و دروازه بان آمادمون هم که مشخص هست دیگه .
این بایرنی هست که ۱۱ نفره دفاع میکنه و ۷ نفره حمله :8::40:.
.