چیچاریتو:موفقیت در "دی.ان.ای" منچستر است
سایت گل- خاویر ارناندس، ستاره مکزیکی باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایی از تمایل فراوانش برای کسب موفقیتهای بیشتر با منچستر گفته و در مورد اولین فصل حضورش دراین تیم که فصلی رویایی بود،صحبت کرده
ارناندس بعد از برد 1-2 مکزیک مقابل گواتمالا در رقابتهای جام طلا به روزنامه اکیپ گفت:« در هفته های ابتدایی، فکر می کردم که زمان محدودی برای حضور درترکیب تیم خواهم داشت.ولی رقابتهای این فصل به من کمک کرد تا مبدل به ژوکری شوم که برای حل مشکلات تیم به کار گرفته شوم.قطعا هدف من در این فصل این بود تا با شرایط لیگ برتر تطبیق پیدا کنم؛ به ویژه از نظر فیزیکی ولی تدریجا فرصت برای حضور در ترکیب تیم را پیدا کردم و کم کم اعتماد به نفسم بالا رفت؛ به ویژه بعد از اینکه در چند دیدار ابتدایی به گل رسیدم. همه چیز خیلی سریع پیش رفت.اصلا انتظار چنین فصل خوبی را نداشتم؛ فصلی رویایی را سپری کردم.»
ارناندس در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که با دو گلی که وارد دروازه استوک سیتی کرد، اعتماد به نفسش افزایش یافت و اعلام کرد که منچستریونایتد می تواند در آینده جامهای بیشتری را کسب کند:« به عنوان یک تیم، بسیار خوشحالم که قهرمان انگلیس شدیم. این افتخار بزرگی است، به ویژه بعد از کورس شانه به شانه و حساسی که داشتیم. چلسی،آرسنال و حتی منچسترسیتی تا آخرین نفس جنگیدند ولی ما هیچ وقت به قدرتمان شک نکردیم.
منچستریونایتد تیمی با روحیه و سخاوتمند است. موفقیت در «دی.ان.ای» این تیم نوشته شده و من در بهترین تیم دنیا هستم.همه چیر برای موفقیت و قهرمانی های بیشتر آماده است. تنها یک شکست در فینال لیگ قهرمامان اروپا ما را ناامید کرد. شخصا از عملکردم در این فصل خیلی راضی هستم ولی به همین اوضاع قناعت نمی کنم.می خواهم فصل بعد به مراتب بهتر شوم و به این تیم در کسب قهرمانی های بیشتر کمک کنم.»
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/06/19/2538778/%DA%86%DB%8C%DA%86%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D9%88%D9%85%D9%88%D9%81%D9%82%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D9%86%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA