سلام دوست عزیز من این مدل 5540 رو اصلا توصیه نمیکنم چون کیفیت تصویرش واقعا افتضاحه
چند وقت پیش(حدود یک ماه و نیم) یکی از اقوام که این تلویزیون رو به قیمت 1080000 تومن(با گارانتی سام سرویس) خریده بود ازم خواست که براش نصبش کنم.
بعد از اینکه نصب کردم ، متوجه شدم کیفیت کانال های تلویزیون ، فوق العاده پایینه و یه حالت شطرنجی داره که همون دوستمون هم علتش رو پرسید(با توجه به اینکه قبلا کیفیت بالای تلویریون خودم رو دیده بود و انتظار کیفیتی در حد اون رو داشت)
من هم که تنها علتش رو کیفیت پایین شبکه های صدا و سیما میدونستم ، یک فیلم HD با کیفیت بالا که روی فلشم بود رو گذاشتم و پخش کردم(قابل توجه اون دوستمون که فرموده بودند:مدل 5540 فقط عکس رو می تونه نمایش بده - البته من هم با اطلاعاتی که از قبل داشتم همین فکر رو میکردم اما دیدم فیلم Divx رو میخونه!!! ولی به زحمت!)
بگذریم ؛ کلا کیفیت این پنل خیلی پایین بود و حتی فیلم HD رو هم انگار با رزولوشن SD پخش میکرد و با اینکه زرزولوشن پنل Full HD بود ، اصلا در حد انتظار نبود و از پلاسمای من که HD یـــــه خیلی پایین تر بود و حتی بعد از کلی دستکاری و تنظیمات هم تغییری نکرد(البته تنظیمات آنچنانی برای تغییر در کیفیت تصویر نداره)
ضمنا" من مدل 6960 رو ندیدم اما مدل 6920 رو میدونم که کیفیت قابل قبولی داره و قیمت مناسب تری هم نسبت به 6960 داره(در مورد 3 بعدی بودن هم توصیه میکنم 3 بعدی بگیرید هر چند الان براتون بلااستفاده باشه ، در آینده پشیمون نمیشید)
دوست عزیز ، پس ملاک اسمارت بودن چیه؟