امشب شب اثبات قدرت بارسا به کل جهانه تا همه ببینن که بارسا با همه فرق میکنه و یه سر و گردن بالاتر از بقیه تیمهاست....:21:
رفتیم برای دیدن جام بالای سر کاپیتان پویول...:40:
امشب شب اثبات قدرت بارسا به کل جهانه تا همه ببینن که بارسا با همه فرق میکنه و یه سر و گردن بالاتر از بقیه تیمهاست....:21:
رفتیم برای دیدن جام بالای سر کاپیتان پویول...:40:
عجب بازی میشه امشب . هیچ چیزش قابل پیش بینی نیس . چندین بار اومدم تو تاپیک . رفتم رو نظرسنجی زوم کردم! و آخرش بدون اینکه انتخابی داشته باشم، بیخیال شدم . تا همین الآن که بارسا رو انتخاب کردم . اونم با شک و تردید کامل .
ولی ته دلم میخوام ون در سار دوست داشتنی یه خداحافظی باشکوه داشته باشه :40:.
برای دیدن این بازی لحظه شماری میکنم . امیدوارم همونجوری که همه انتظارش رو دارن بازی زیبایی ببینیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
.
Valdes; Abidal, Puyol, Pique, Alves; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Villa, Messi
Van Der Sar; Fabio, Ferdinand, Vidic, Evra; Valencia, Carrick, Giggs, Park; Rooney; Hernandez
::::::::::::::::::::::::::::::
فرگوسن تا حالا تو هیچ فینالی که هوا بارونی بوده نباخته.
هر 20 سال یه بار یه صرب جام قهرمان اروپا رو بالا سر می بره . 1971 . 1991 و ایا 2011 تکرار می شه ؟ :دی
خبر باورنکردنی به گوش می رسه که انگار پویول نمی تونه شروع کنه بازی رو و جاش رو به ماسکرانو می ده!
And the bigger news is that Carles Puyol does not start! He is carrying an injury, and is replaced at centre-back by Mascherano. A big shock, and one that took everyone by surprise
ترکیب اصلی اینه
BARCELONA
Valdes
Alves, Mascherano, Pique, Abidal
Xavi, Busquets, Iniesta
Pedro, Messi, Villa
SUBS: Oier, Puyol, Bojan, Keita, Afellay, Adriano, Thiago.
MANCHESTER UNITED
Van der Sar
Fabio, Ferdinand, Vidic, Evra
Valencia, Carrick, Giggs, Park
Rooney, Hernandez
SUBS: Kuszczak, Owen, Anderson, Smalling, Nani, Scholes, Fletcher
:31:یعنی زدی روی دست عادل فردوسی پور ! بابا آمار:31:نقل قول:
به قول بردیا من دوست دارم جام رو به کسی ندند. رعد و برقی چیزی بیاد و بعدم یه دعای حسابی و کلا جام رو به کسی ندند بگن برید تموم شد !:31:
ولی جدای از شوخی در درجه اول امیدوارم بازی زیبا باشه و پر گل . یه جورایی دراماتیک و نوستالژیک و چه می دونم از ینا باشه ! مثل فینال 2005 .
دلم هم با هوارداران منچستری فک کنم !:10:
این ترکیبِ نهایی بخش بین المللی سایت گل...
جالبه تو این ترکیبی که دوستمون گذاشتن، پویول فیکسه، ولی به گفته سایت گل پویول رو نیمکته....
سلام
بی صبرانه منتظر بازی امشب هستیم.
امید وارم منچستر تمام رویا های بارسا رو پنبه کنه.
بعد از بازی امشب بر میگردیم:46:
واو.مثل اینکه پویول مصدوم شده قبل از بازی.
بربا هم حتی رو نیمکت نیست.
فقط lider tv بازی رو رایگان نشون میده ؟