یه عکس از نقره ایش بیشتر نیس ،:13:(خودمم نظرم رو نقره ایشه، عکس دیگه نداری از نقره ایش)نقل قول:
نه دوست عزیز تهرانی نیستم. راستی محتویات جعبش چیه؟رم داره یا نه؟؟؟؟
یه عکس از نقره ایش بیشتر نیس ،:13:(خودمم نظرم رو نقره ایشه، عکس دیگه نداری از نقره ایش)نقل قول:
نه دوست عزیز تهرانی نیستم. راستی محتویات جعبش چیه؟رم داره یا نه؟؟؟؟
تو گوگل سرچ کن پیدا میکنی( Desire S silver)
تو جعبه چیز خاصی نیست شارژر هدست مموری 8 گیگ سامسونگ و یه گوشی Desire S
سامسونگ؟؟؟:18:نقل قول:
مال من sundisk هست.رو همه desire s ها ساندیسک هست...:13:
و انصافا کیفیت سرعت خوبی داره.با این که کلاس 4 هست ولی موقع کپی فایل از pc به گوشی سرعت تا 10 mb/s هم میره...
شما گوشی رو از کجا خریدی؟ Sandisk رمای جالبی نیست تا اونجایی که من میدونم ولی اگه از سرعتش راضی هستی که حرفی نیست. اون Wildfire S ی که خریدم البته از مغازه های پایین خریدم رم روش سندیسک بود و آداپتوری(خشاب:31:) که بهم روش داد سامسونگ بود من فکر میکنم یارو رممو عوض کرده بهم سندیسیک داده آخه این رما از همه ی رما ارزون ترن ما تو مغازه میفروختیم به خدا 6 تومن 2 گیگشو
والا نمیدونم...ولی کیفیتش خوبه خدایی...نقل قول:
تو کلیپ هایی که تو یو تیوب هست هم مال هم sundisk بود...:13:
:40:
نمیدونم والا من با SD+Tool هم امتحان کردم سرعت نوشتن 10 بود خوندنم هم یکم بالای 20.
گوشی رو از طبقه ی پنجم گرفتم 480 چینی هم هست. شاید واسه خاطر اینه که مال شما تایوانیه
سلام دوستان:
نمایندگی یاس تو گرگان >desire s >چینی >ورژن خاورمیانه >با گارانتی تعویض+ بیمه>میگه 610:18:
خیلی زیاد نگفته؟؟؟؟؟اصلا میارزه با گارانتی بگیرم؟؟؟؟
گارانتی های ایران ، شرایطش رو که بخونید متوجه میشین که تقریبا هیچ چیزی که باعث خراب شدن گوشی میشه رو از قلم ننداخته : دی
بدون گارانتی حدود 470-480ــه...
ممنون.دوست عزیز احتمالا شما قیمت تهرانو میگید.اینجا ارزون ترین جا با گارانتی کامتل میگفت 560نقل قول:
گارانتی یاس-کامتل و بدون گارانتی کدومشو بگیرم
به نظر من اگه فارسی برات مهمه با گارانتی بگیر خیالت راحت باشه. اگه نه بدون گارانتی بگیر
اگه بتونی ورژن خاورمیانه بدون گارانتی پیدا کنی خیلی بهتره. چقد گرونه اونجا چه خبره بابا