توی قدرت اریون که به نظر من هیچ شکی نیست....!!!
همین که به عنوان تنها پردازنده که فول اچ دی رو می تونه با 30 فریم رندر کنه...واسه همه بنچ مارک ها بسه...
(زمان هامینگبرد هم از هاین حرفا زیاد زده میشد....!!!)
توی قدرت اریون که به نظر من هیچ شکی نیست....!!!
همین که به عنوان تنها پردازنده که فول اچ دی رو می تونه با 30 فریم رندر کنه...واسه همه بنچ مارک ها بسه...
(زمان هامینگبرد هم از هاین حرفا زیاد زده میشد....!!!)
گالکسی اس 2 ، تو ماه می تو انگلستان و امریکا ریلیز میشه .....یعنی 1 ماه و اندی بیش نمانده
ازسه ماه پیش همینو میگن....خاک تو سر سامسونگ....اپل تاریخ دقیق میده...:19:نقل قول:
یعنی 1 ماه و اندی بیش نمانده
سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه بخواد کار اپل رو بکنه که میشه عین iphone4 و ipad2 که هر کدوم مشکل دار بودن و هستن.
سامسونگ کارش رو حساب کتاب اینو مطمئن باش.
رکورد فروش این گوشی در تاریخ ثبت خواهد:46:
بی صبرانه منتظرم بیاد تا بخرم
منبع من معتبره .... :46: منتظر باشید.نقل قول:
خب خب خب همین الان anandtech یه بنچ جدید از گلکسی اس2 داد برای پایان تمام حرف و حدیث ها
و اینست زانو زدن ال جی و تگرا 2 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه بنچ مارکها نشون دادن که رقیب اصلی تگرا 2 هامینگ برده
حالا این سایتا فرصت طلب ورداشتن اوریون ناقص نیمه جونو اوردن وسط میدون نمیدونم میخان چیو ثابت کنن همه چیز واضحه اصلاً سامسونگ نیازی به دو هسته ای نداشت تازه بقیه با دو هسته ای به یه هسته ایش رسیدن ... نمیدونم والا چی بگه آدم به اینا!
تست hi-tech :
تست موبایل ریویو :
ظاهراً دستگاهی که hi tech داره ناقصتر از دستگاه موبایل ریویوه
anandtech هم تو این بنچ آخری گفته که هنوزم گوشی کامل نیست و منتظر قدرتی بیشتر از اینا باشید!!
این ویدیو رو هم ببینید تا بفهمید سرعت یعنی چی :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=HqxKHGO9HhM&feature=player_embedded
تو این ویدئو ترکونده .خوشم اومد که واسه همین دیشبه:5:
واقعا سرعتش عالی و بی نظیر بود.
این ریوو hi-tech یه مقدار دلسرد کننده بود ولی با این ویدیو جدید و بنچمارک تازه واقعا جای هیچ بحثی در مورد قدرت gs2 باقی نمونه
این کامنت زیر ویدیو یوتیوب هم جالب بود:27:
نقل قول:
OH Man---------just 1 sentence
Samsung epic hardware+Android 2.3+Super Amoled Plus+1GB Ram+XDA===iPhone 4,5,6,7_________________20 dead