سلام
ترکیه هم مثل امارات هس برا خرید لب تاب یعنی ارزش داره از ترکیه بخرم
و چه مدل یا مارکی؟؟؟؟؟
Printable View
سلام
ترکیه هم مثل امارات هس برا خرید لب تاب یعنی ارزش داره از ترکیه بخرم
و چه مدل یا مارکی؟؟؟؟؟
کسی نیس جوابمو بدهنقل قول:
حناب باید عرض کنم اشتباه میکنی ایسر آمریکا فرق داره با اروپانقل قول:
مثلا
LXRB90C0080461F35F1601
اونجا نیست در انگلستان هست
بعدش هم این میگه چقدر گارانتی داره نمیگه ریفر هست یا نه
ایسر سیاستش برای شناسایی ریفر چی هست
ریفرها مگه گارانتی ندارن
بعدش هم ما چی جوری بفهمیم ریفرها در ایسر به چه علتی بودن مشکل اصلی رو بفهمیم مثلا
بعد در اون نقطه ضعفش مدارا کنیم
بعدشم میگن تو آمریکا نیو اگ میگه ایسر جان کمتر حساب کن گارانتی بین الملل رو بردار
خود نیو اگ معظم گارانتیش رو تقبل میکنه و به ازای این کار تقبل گارانتی منطقه ای به ازای هر 100 لپ تاپ
مثلا 4 تا لپ تاپ مجانی میده و خوب نیو اگ هم اونو میفروشه و موقع گارانتی هم از حیب مبارک میره قطعات
مصرفی میخره که باز هم برد کرده چون خیلی از قطعات داخلی هم گارانتی شرکت خودشون رو دارن مثلا هارد و.....
ینکه میگم نمیشه در مورد ایسر حرف زد اینه
در همون سایت انگلیس یک شماره سریال رو نشون میداد گارانتی داره
یکی دیگه رو نشون میداد نداره و گارانتی همون زمان تولید تموم شده
ولی بعد 3 ماه الان هر دو رو داری گارانتی نشون میده
مورد آخر
دستگاهی که از اول گارانتی داشت تاریخ تولید رو زده بود مثلا اول ژانویه
ولی دوستمون در ایران اونرو یک ماه قبل خریده بود!!!!!!!!یعنی قبل از اینکه تولید شه!!
و درمورد اون یکی که اول نشون میداد اون شماره سریال گارانتی نداره و سه ماه بعد میگفت داره(مشخصات دقیق دستگاه رو همیشه درست نشون میداد چه اول چه سه ماه بعد که مثلا چقدر رم چقدر هارد چه گرافیکی چه سیستم عاملی و......)
تاریخ تولید مثلا اول نوامبر بود و اونو بعد از دو ماه از تولید خریده بود در ایران
نمیدونم شاید دوستم خودش دستی سریال رو رجیستر کرده بود و یا با گارانتیش مکاتبه کرده بود
عزیز تو ترکیه قیمت از ایرانم بالاتر هست.نقل قول:
آقا تاپیک چرا خوابیده؟ راجع به سایر برند ها توضیح نمیدی؟
سلام
الان اگه من بخوام مثلا asus lamborghini vx7 بگیرم از کدوم کشور تهیه کنم بهتره.؟
چه گارانتی ای میتونم براش پیدا کنم؟
teknosys عزیز ممنون از زحمتی که کشیدی،خیلی از بچه ها این تاپیکو دنبال میکنن لطفا ادامه بده ممنوووون.
مهندس مهربون ما کجان؟خدایی نکرده اتفاقی افتاده؟
جای خالی شما خیلی وقته اینجا احساس میشه. من فکر کردم دل و دماغ نوشتن ندارید که چیزی نگفتم اما طولانی شد و امیدوارم که مشکلی براتون پیش نیومده باشه چون همیشه جواب میدادین. و حقیقتش اینه که من خیلی چیزها از شما در این وبسایت یاد گرفتم مخصوصا در مورد سخت افزار. با تشکر بسیار از teknosys