سلام دستگاه با فریمور جدید mkv flv پخش می کنه؟نقل قول:
Printable View
سلام دستگاه با فریمور جدید mkv flv پخش می کنه؟نقل قول:
mkv که پخش میکرد بعضی فرمتهای flv هم پخش میکنه
پس همه FLV با آخرین فریمور جدید هم پخش نمی کنه؟نقل قول:
بین WD و EGREAT R6S با توجه به اختلاف قیمت حدود 100 هزار تومان کدام پیشنهاد می کنید؟
من با اخرین اپدیت چک نکردم که پخش میکنه یا نه چون فایل flv جدیدا" دانلود نکردم اما اقلب فرمتهارو پخش میکنه
WDTV Live Hub امتحان خودش رو پس داده و مرتباً در حال اضافه شدن امکان جدید نرمافزاری هست. بنده دستگاه EGREAT R65 رو نداشتم؛ اما دستگاه WDTV Live Hub یکی از بهترین خریدهای طول زندگیم بوده که هیچ نقصی توش ندیدم که آزارم بده و تا به امروز 24 ساعته روشنه و هر روز استفاده کردم و لذت بردم. چه لذتبخشه که فایل رو مستقیم از روی کامپیوتر با تلویزیونی که تو هال هست ببینی و یا اینکه فایل رو با یه کشیدن و انداختن توی هارد دستگاه بریزی. پستهای وبسایتها و وبلاگها و ویدیوهای جدید آنلاین رو در حالی که رو مبل لم دادی و چایی میخوری با تلویزیون مرور کنی و فیسبوک ...نقل قول:
تعجب میکنم از این افزایش قیمت؛ من 285 خریده بودم.
دوست عزيز از كامپيوتر كه ميفرستين روي تلويزيون يعني از طريق واي فاي به واي فاي اين مالتي مديا ميفرستين بعد نمايش ميده؟؟؟؟نقل قول:
فيس بوك و سايت ها و غيره رو چطوري نمايش ميده؟؟؟ عبور از ف ي ل ترينگ داره؟؟؟؟ كلا راضي هستين توصيه ميكنيد؟؟ قيمتش الان چنده؟؟
با یک کابل شبکه - یک مودم معمولی و یک چیزی که فیلتر رو بردارید. پس از آخرین به روز رسانی قابلیت پخش تلویزیونهای ماهوارهای هم فراهم شده(Live TV) که میبایست همون کابل شبکه به دستگاه <-> مودم وصل باشه و مودم هم به شبکه اینترنت پر سرعت بدون فیلتر.
امکانات خیلی زیادتری داره، بیشتر بدانید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون خودم واقعاً پسندیدم و راضی هستم به همه توصیه میکنم، در مورد قیمت هم اطلاع درستی ندارم.
:31::31::18:نقل قول:
وای فای دارشم هست؟؟؟ چون من مودم وای فای ایرانسل دارم و در منزل کلا تمام دستگاهها با وای فای استفاده میکنیم. این بهتره یا WD HD Media player ؟؟؟ اینی که شما داری هارد داره؟؟؟ من ترجیح میدم بدون هارد بخرم و با همون تفاوت قیمتش یه هارد جدا بخرم.نقل قول: