دوست عزیز از کجا خریدید چقدر خریدی؟نقل قول:
من نمیدونم m مال کدوم کشوره ولی اصولا بیشتر تلویزیون های پاناdvb-t دارند البته به جز سری R
در مورد وای فای هم وای فای داره ولی فکر کنم برای استفاده ازش باید دانگل داشته باشی
Printable View
دوست عزیز از کجا خریدید چقدر خریدی؟نقل قول:
من نمیدونم m مال کدوم کشوره ولی اصولا بیشتر تلویزیون های پاناdvb-t دارند البته به جز سری R
در مورد وای فای هم وای فای داره ولی فکر کنم برای استفاده ازش باید دانگل داشته باشی
من از بانه گرفتم 1700 با بلوری سه بعدی پاناسونیک + 2 عینک
من توش چیزی به اسم ----t ندیدم
میتونی راهنمایی کنید کجاست؟
زیرنویس فارسی چطور؟
در مورد ----t چون با منو پاناسونیک 3d زیاد اشنا نیستم نمیتونم کمک کنم اما اینجا دوستانی هستن که بتونن کمکتون کنننقل قول:
در مورد زیر نویس فارسی شما از usb استفاده می کنید یا از بلوری پلیر نکته بعدی این که اصلا نشون نمیده یا ناخوانا نشون میده؟
هم از usb و هم از بلوری .نشون میده ولی فونتش فارسی نیست.یعنی توش حروف فارسی نیست.نقل قول:
اگه فایل زیر نویس و فیلم جدا باشه که فکر کنم طبیعی باشه چون من خودم این مشکل را با dvd player پاناسونیک دارم وقتی که یک فیلم و فایل زیر نویس جدا باشه یا اصلا زیر نویس را نشون نمیده اگه هم نشون بده حروفش به قول معروف خرچنگ قورباغس و خوانا نیست اگه مشکلتون این باشه من میتونم یه نرم افزار معرفی کنم که زیرنویس را به فیلم میچسبونه و قابل پخش در dvd player میشهنقل قول:
نقل قول:مطمعنی ST30 پلاسما پاناسونیک گرفتی ؟ سایز 43 که نداره .نقل قول:
من دیروز تلویزیون Panasonic 43ST30M خریدم.
نقل قول:
اشتباه نوشتم
42ST30M
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
نقل قول:
اگه لطف کنی برنامه رو بگی ممنون میشم
بد رفته رو مخم این زیرنویسه
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
در مورد فعالسازی ----t کسی اطلاعی نداره؟!!!!!!!!!
بیا این تاپیک کل بحثهای ST30 اومد اینجانقل قول:
در مورد فعالسازی ----t کسی اطلاعی نداره؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6408926&posted=1#post6408926
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
اگه لطف کنی برنامه رو بگی ممنون میشم
بد رفته رو مخم این زیرنویسه
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
در مورد فعالسازی ----t کسی اطلاعی نداره؟!!!!!!!!![/QUOTE]
این جا میتونی دانلود کنی
کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=109&Title=AVIAddXSubs-9.6
دوست عزیزنقل قول:
میشه یه توضیحی در مورد نحوه استفاده از این برنامه بدی؟
گویا فقط فایل srt رو به sub تبدیل میکنه؟!!!
چطوری میشه زیرنویس رو روی فیلم حک کرد؟