اما خوب نمیدونم چقدر بهشون اعتماد هست این بانک؟نقل قول:
بسیار عالی
Printable View
اما خوب نمیدونم چقدر بهشون اعتماد هست این بانک؟نقل قول:
بسیار عالی
سلام :31:
می خواستم بدون با برگشت زدن چک حساب اون طرف بسته میشه یا نه
بعد اگه کار مند باشه جلوی حقوق گرفته میشود یانه
دوستان عزیز این موسسات یکی از بزرگترین نهادهای مالی هستند.نقل قول:
اما خوب نمیدونم چقدر بهشون اعتماد هست این بانک؟
حالا چون اسمشون موسسه است نمیشه شک کرد.
لازم به کر است موسسه مالی مهر مجوز تبدیل به بانک به نام مهر اقتصاد را گرفت.
کدوم موسسه مالی و اعتباری سود بیشتری به سپرده های 5 ساله می داده ؟
خب راستش من يه چند تا سوال مهم دارم
اول اينكه من ميخوام يه حساب تو بانك سامان و يكي هم تو بانك ملي باز كنم. سوالم اينه كه حداقل موجودي لازم براي افتتاح حساب تو اين دو بانك چقدر هست؟ من شنيدم با 5 هزار تومان هم حساب رو باز ميكنند.! حقيقت داره يا خير؟ چون اولين بارم هست حساب باز ميكنم.
سوال دوم اينه كه اگر بانك سامان و ملي حساب باز كنم كدوم يكي كارت عابر بانك رو زودتر ميده؟ چون شنيدم بانك سپه يك هفته ي ديگه عابر بانكشو ميده!
من ميخوام يه حساب معمولي باز كنم و اطلاع دقيقي از اسم و پسونداش ندارم(جاري-كوتاه مدت؟؟؟ و...) يه توضيحي بديد كه اسم حساب رو چي بايد بگم. (اينم بايد بگم كه حسابم ميخوام يه حساب معمولي باشه و زياد به سود و... فكر نميكنم)
و اينكه از بين بانكهاي دولتي و خصوصي كدوم رو براي افتتاح حساب پيشنهاد ميديد؟
من خودم نظرم سامان و ملي هست نظر شما چيه؟
حتمآ جواب بديد چون واقعآ نياز دارم.
ممنون از همگي
سلام دوست عزیزنقل قول:
عابر بانک ملی فوری هست همون موقع بهت می دن در حالی که بانک سامان عابر بانکاشو تو شهرستان سه روزه و تو تهران فرداش می تونی بگیری
سیبا واسه بانک ملی و سپهر واسه بانک صادرات،به نظر من حداقل یکی از این حساب ها را داشته باش چون اینا حساب های متمرکز هستند به دردت می خوره در آینده
به نظر من بهترین بانک خصوصی بانک پاسارگاد چون هم شعب هاش زیاده البته تو تهران هم خدمات الکترونیکش 20 هست
من تو بانک سامان حساب دارم ولی متاسفانه تعداد شعبش کمن در ضمن به نظر من قشنگ ترین کارت بانکی متعلق به بانک سامان هست در ضمن داره تغییرات زیادی تو بانک به وجود می آره
به نظر من پاسارگاد و ملی باز کن ضرر نمی کنی
بانک پاسارگاد حساب کوتاه مدت باز کن بانک ملی هم حساب قرض الحسنه باز کن
فکر کنم که حداقل موجودی ده هزار تومان باشه
مهر اقتصاد اما نمیدونم چقدر تضمین داره اما سود خیلی بالای میدهنقل قول:
خب راستش من تصميم گرفتم بانك پاسارگاد يك حساب باز كنم. يك سري سوال داشتم از دوستان
عابر بانك رو همون لحظه ميدن؟ چه مبلغي بايد تو بانك بزارم(حداقل)؟ و چقدر براي افتتاح حساب ميگيرن؟ اصلآ مبلغ جداگانه براي حساب ميگيرن يا تنها مبلغي كه ميگيرن پول حداقل موجوديته و كارتت يا جز اون هم ميگيرن؟!
ممنون ميشم پاسخ بديد.
پاسارگاد من کمتر دیدم کارتشو لحظهای بده، تو شهرستان 3 روزه، و شاید در تهران از یه روز تا 3 روز ...نقل قول:
خب راستش من تصميم گرفتم بانك پاسارگاد يك حساب باز كنم. يك سري سوال داشتم از دوستان
عابر بانك رو همون لحظه ميدن؟ چه مبلغي بايد تو بانك بزارم(حداقل)؟ و چقدر براي افتتاح حساب ميگيرن؟ اصلآ مبلغ جداگانه براي حساب ميگيرن يا تنها مبلغي كه ميگيرن پول حداقل موجوديته و كارتت يا جز اون هم ميگيرن؟!
ممنون ميشم پاسخ بديد.
(ولی خب پارسیان و ملی رو میدونم فوری میدن)
حداقل موجودی 10 تومنه که علاوه بر اون، 3 تومن هم بابت هزینهی کارت میگیرن ... اما اون 10 تومن کلش قابل برداشته ...
البته میتونی 3 تومن رو همراه 10 تومن ندی، یه فیش برداشت 3 تومنی پر کنی، و از همون 10 تومنی که میدی کسر بشه ... (اون جوری وقتی کارتتو بهت دادن، 7 تومن تو حسابت هست که میتونی برداشت کنی همشو)
يه سوال ديگه هم داشتم ، بهترين بانك خصوصي براي باز كردن حساب كدوم بانك هست؟
اگر بخواين بين پارسيان و پاسارگاد يكي رو انتخاب كنيد كدومو انتخاب ميكنيد (از لحاظ رفتار با مشتري و كاركرد بيشتر باجه ها)
و آيا اعتباري هست به بانكهاي خصوصي؟