از remove wat استفاده کردین؟ اگر نه استفاده کنید
Printable View
از remove wat استفاده کردین؟ اگر نه استفاده کنید
سلام
من مشکلی که دارم اینه که از وقتی ویندوز رو نصب کردم قسمتی که مربوط به اکتیو کردن هست وجود نداره!
یعنی وقتی روی my computer کلیک راست میکنم و properties رو انخاب می کنم قسمت پایین بعد از جایی که computer name هست قسمت فعال سازی وجود نداره! حتی اون مهلت 30 روزه هم نیست!
ویندوزم 64 بیت sp1 هست و هیچ کرکی قبلش نصب نکردم!
از win loader 1.9.9 و 1.9.7 و 1.9.3 هم استفاده که بخوام بکنم گزینه install غیر فعاله
دوست من ویندوز شما از اون ویندوز هایی هست که بعد از نصب خودکار فعال شده و نیاز به کرک نداره:10:نقل قول:
سی دی ویندوزتون رو با یک انتیویروس قوی و اپدیت اسکن کنید ببینید که فقط الوده به تروجان و اسپایور نباشه
ممنون
مطمئنی شما؟؟ نباید همون جا نوشته باشه windose is genius ؟؟؟
دی وی دی رو هم چک کردم مشکلی نداشت
بعدا مشکلی پیش نمیاد؟؟:5:
سلام ربطی به نوع سیستم و آنتی ویروس و .. نداره فقط به خاطره این کرک های مختلف هست و اینکه اگه یه فایل آپدیت به نام ن..k ..1030 رو بگیری اونوقت سیستم هی ریستارت می شه این فایل رو مایکروسافت برای آپدیت گذاشته که سیستم های غیر قانونی رو بشناسه
حالا مشکل انجاست که چه کار کنم که دیگه ریستارت نشه ضمنا اون فایل آپدیت رو که مایکروسافت گذاشته بود پاکش کردم اما باز ریستارت میشه
سيستمم پيغام ميده كه 10 روزه ديگه ليسانس دارم، متاسفانه 971033 را دانلود كردم، من كرك loader را از پست اول صفحه اول دانلود كردم و طبق توضيحات پيش رفتم، ولي وقتي با توضيحات شما اجراش ميكنم هر دو گزينه install و unistall غيرفعال هستند.!!!
سلام
ویندوز 7 را تازه نصب کردم ولی SQL SERVER روش نصب نمی شه وپیغام خطا می ده امکان داره به خاطر ورژن ویندوز باشه
تاپیک جدا از این تاپیک ایجاد کنیدنقل قول:
من ویندوزم را روز اول با Remove watt اکتیو کردم و تا چند روز پیش به راحتی هم اپدیت می شد و هم کار می کرد تا اینکه چند روز پیش آپدیت SP1 کردم و اکتیو ویندوز غیر فعال شد . با Remove wat 2.6 زدم نشد، با Loader 1.99 و 2 نیز باز می شود ولی نه Install فعال است و نه Unistall ! و OEM هم کار نکرد راه کاری دیگه هست لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.
سلام
سیستم منم هر چند ساعت یه بار ریست میشه " فک کنم برا آپدیت باشه "
چیکار کنم ؟؟