با سلام من دو تلویزیون ال جی 42 LED 4600 و4600 47اینچ دارم آیا گیرنده دیجیتال دارند و اگه ندارند چطور میشه وارد منوی مخفی این تلویزیون شد
Printable View
با سلام من دو تلویزیون ال جی 42 LED 4600 و4600 47اینچ دارم آیا گیرنده دیجیتال دارند و اگه ندارند چطور میشه وارد منوی مخفی این تلویزیون شد
دوست عزیزنقل قول:
در این سایت مشخصه دیجیتال تلویزیو نتان را ATSC/NTSC/Clear QAM (1 Tuner) این نوشته و برای فعال کردنش
تایپیک ورود به منوی مخفی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای فعال سازی وقتی که به منوی مخفی وارد می شوید از بخش Country Grroup عدد 16 را بجای 12 وارد کنید (در بعضی مدلها باید به قسمت Tool Option 3 بروید و مقدار روبهروی DIVX را 1 قرار دهید). دقت کنید که با تغییر به عدد 16 باید مقابل Country Grroup به IR تغییر پیدا کند، اگر این تغییر صورت نگرفت خودتان آن را به IR (در برخی مدلها به AU) تغییر دهید. حال ok کرده و تلویزیون را خاموش و سپس روشن نمایید. اگر به بخش جستجوی کانالها بروید، خواهید دید که DTV به آن اضافه شده و میتوانید با جستجوی کانالها بدون هیچ واسطهای شبکههای دیجیتال را دریافت نمایید.
نکته: در برخی مدلها منوی مخفی با نام EZ adjust و در برخی دیگر با IN start شناخته میشود.
توجه: به هیچ عنوان پارامترهای داخل منوها را تغییر ندهید.
برادر عزیز خواهشش می کنم بهم بگو که با کدام روش وارد منو مخفی شدی ممنوننقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
روشهای زیر را انجام بدهید
برای ورود به منو مخفی باید همزمان كلید menu روی ریموت و تلویزیون را فشار داده و بعد از 30 ثانیه منوی جهت ورود رمز ظاهر شده كه كد آن 0000می باشد .این روش بروی ال سی دی 32lf120fr آزمایش شده است.
طريقه ورود به منو مخفی تلویزیون ال جی
در بیشتر مدل های ال جی باید چنین عمل کنید
دکمه ok را روی کنترل و روی تلویزیون را با هم فشار دهید
چند ثانیه صبر کنید منو ظاهر می شود
در بعضی از مدلهای ال ج چنین عمل می کند
دکمه Ok کنترل و دکمه منفی صدای تلویزیون را بمدت 15 ثانیه نگه دارید جدول ظاهر میگردد..
و یک مدل دیگر چنین عمل می کند
منوی روی کنترل منوی روی تلویزیون را به مدت 10ثانیه نگهدارید منو باز میشود /////
من از نرم افزار معرفي شده و ساخت يك ريموت كه به كامپيوتر وصل مي شه وارد منو سرويس شدم كه آموزش اون رو از توي اينترنت دانلود كردم
سلام یعنی ورودی ماهواره داره و کار ----- ماهواره رو انجام میده مدلش دقیقا چیه؟ :n01:نقل قول:
با سلام تلویزیون من مدل42lg300cمی باشدو بعد از ورود به منوی مخفی option 1 باز می شود چگونه کشورهای اروپایی را حذف واسیا را فعال کنم ضمنا بعضی از کانالهای دیجیتال قابل نمایش وبعضی شناسایی شده ولی تصویر نمی اید
دوست عزیزنقل قول:
آنها که شناسایی شده ولی تصویر ندارید ممکن است با شماره های بالا سرچ شده باشند مثلا 805 و غیره با کنترول از لیست جستجو کنید ببینید کانالهایتان روی چه شماره ای است
با سلام درسته از شماره 800 شروع به سرچ شده چگونه به شماره پایین تر بروم ضمنا من اهل ایلام هستم وکانالهای ایلام -لرستان وبازار که تصویر دارند نیز از 800 به بالا هستند ولی بقیه بعد از چند ثانیه پیغام hdservice می دهند
دوست عزیزنقل قول:
احتمالا آن کانلها بصورت hdپخش می شود و ممکن است تلویزیون شما قابلیت پخش این کانالها را نداشته باشد و برای ویرایش کردن آنها فکر می کنم باید وقتی لیست کانالها را می آورید اگر روی کنترول تان کلیدtools را دارید آن را فشار دهید و از منوی tools ویرایش کانلها را انجام دهید و شماره مورد نظر تان را قرار دهید