بهترين فوتباليست حال حاضر دنيا؟
تيم محبوبت؟
ميرزاپور يا طالب لو؟
عاقل ترين ديوونه اي كه تا به حال ديدي؟
Printable View
بهترين فوتباليست حال حاضر دنيا؟
تيم محبوبت؟
ميرزاپور يا طالب لو؟
عاقل ترين ديوونه اي كه تا به حال ديدي؟
از کدوم از مديرا خوشت ميآد از کدوم بدت ميآد
نظرت در مورد اين جمله كه يكي از بچه هاي فروم زده چيه؟
اگه یه آقا توی زندگی زناشویی با همسرش به خودش این اجازه رو بده که با خانومای دیگه هم رابطه داشته باشه ( منظورم رابطه ای غیر از رابطه ی کاریه ) همسرش هم کاملا آزاده که حتی اگه دوست داشت همزمان با زندگی پیش همسر اولش ازدواج مجدد هم داشته باشه! دلیلی نداره که آقایون فکر کنن این حقو دارن و خانوما ندارن.
اولا سوال های قبلی من فراموش نشود .. به اضا فه ی این ..
اگه زن داشته باشی و دختری بیاد و عاشقت بشه و تو رو واقعا دوست داشته باشه . تو چیکار میکنی (اینم بگم که تو علاوه بر زن فعلیت اینم خیلی می خوای؟....)
اگ قبلا یه نفریو می خواستی تا حد دیوانگی که یکدفعه دیدیشو اون رفت .(کوچ کشی کردند و اونم دوست داشت و همو م یخواستید ) و بعد تو با کس دیگری ازدواج کردی و یکدفعه . میبنی که همون دختر جلوت ایستاده (خیلی اتفاقی تو صف تاکسی میبینیش . اونم به خاطر تو خواستگارای زیادی رو رد کرده و منتظرت بوده .... چه می کنی؟
اگه شرایط مثل بالا باشه حالا تو در دوران نامزدی باشی چی؟
سوالها همه باید جواب داده شوند . نمی دونم چیکار می کنم نداریم ...
سلام
عجب سوال های نابی می پرسین ;)
خوشم اومد :devil:
موفق باشین
من که با کمبود سوال مواجهم :biggrin:
اره همینطوره کویر جان . نوبت شما گذشته؟ حیفید وگرنه واستون اشی داشتم که نگوووو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یک پیام بازرگانیست ::: فکرکنم اف ایکس دال کور ترسیده نیومده . اخه دیدم امروز تو پی سی بوده . نیومده رو صندلی بشینه . اخهخیلی داغ بوده ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Master
بله من نوبتم گذشته واتی اگر هم بودم به همشون جواب می دادم :) کلی صادقانه :blush:
آقای FX64 D ual Core هم حتما کار دارن وگرنه تا الان جواب داده بودن :rolleye:
منم منتظر جوابای داغ ایشون هستم. :evil:
با سلام
(FX64 Dual Core - Master)خوب اگه اجازه بديد و تو افسايد نباشم منم يه چند تا سوال دارم . خوشحال ميشم سي پي يو عزيز جواب بدن -
خوب سوال اول :مغروري ؟
سوال دوم :جنبت چقدره :؟
سوال سوم :صبرو تحمل . ميونت با اين چيه
سوال چهارم :چقدر بر روي عقايدت پافشاري ميکني ؟
سوال پنجم:اگر کسي يا چيزي عقايدتو زير سوال ببره و يا اهانت بکنه چيکارش ميکني؟
سوال ششم:اگه عصباني بشي چيکار ميکني (منظورم اينه که واقعا بزني به سيم اخر)
سوال هفتم :خودتو خوشتيپ ميدوني؟
سوال هشتم :اهل دعوا مرافعي؟
سوال نهم :در کل انسان عصبي هستي درسته (اينطور که من فهميدم . )چقدر طول ميکشه تا عصبانيتت فرو کش کنه ؟
سوال دهم:کسي تو زندگيت هست درست (بالا گفتي) اگه بره با يه نفر ديگه مزدوج شه چيکار ميکني؟
سوال يازدهم :اگه کسي که خيلي بهش علاقه داري سر کار بزارتت چه حسي بهت دست ميده ؟
سوال دوازدهم :اگه بفهمي کسي با احساساتت بازي کرده چه حسي ميشي و چيکار ميکني؟
سوال سيزدهم :تاچقدر بخشنده اي؟
سوال چهاردهم :تا چه کاربرهايي در پي سي وورلد برات ارزش زياادي دارند و خيل يدوسشون داري (بدون کم . کاستي .و اينم بگم که نگو و غيره . همه رو بايد نام ببري)
سوال پانزدهم:از اين که کسي بهت دستور بده چه احساسي بهت دست ميده ؟
سوال شانزدهم :ايا تو هم موافقي که دخترها نمي تونند به تنهايي از خودشون دفاع کنند و نياز به فرد ديگري دارند ؟
سوال هفدهم :نظرت راجع به فمنيست چيه؟
سوال هجدهم :ملاکهاي يک دختر و پسر خوب برات چيه (اگه مي خواي زن بگيري به چه چيزهايي تو جه ميکني و برات مهم هست و اگه خودت برادري داشته باشي دوست داري چطوري رفتار کنه ؟ )
سوال نوزدهم :چقدر خودتو مي شناسي؟
سوال بيستم :رابطت با خانوادت چجوريه؟
سوال بيست و يکم :اگه اتش سوزي بشه و تو تنها بتوني يکي از افراد رو نجات بدي و در اين حال تنها مادرت هست و همسرت . کدومشون رو نجات ميدي؟ انتخابت کدومه ؟ (مادر با تمتم عشقش که بدون ابراز علاقه به اون هم باز دوستت داره . و در طرف ديگر کسي که تو کشتشي . عاشقه سينه چاکشي . اما همين فرد اگه ببينه بي اعتنايي تو رو فراموشت مي کنه بر خلاف مادر ....)
سوال بيست و دوم :عوامل موفقيت رو در چي ميبيني؟
سوال بيست و سوم :اگه يه پول قلمبه بيفته دستت چيکار ميکني باهاش ؟
سوال بيست و چهارم :چقدر به نظام و حکومت فعلي معتقدي؟
سوال بيست و پنجم :نماز مي خوني؟
سوال بيست و ششم:تاحالا تو سايت هاي خلاف اخلاقي (پورن . محتوي سکس . و...سياسي ) رفتي؟
سوال بيست و هفتم :چقدر تو رشته ي تحصيليت علم داري>؟ (تسلط داري؟)
سوال بيست و هشتم:ادم ظاهر بيني هستي؟
سوال بيست و نهم :به مادرت رفتي يا پدرت؟ (خلق و خو .. شکل قيافه و..)
سوال سي ام :فرزند چندم خانواده اي و اگه برادر بزرگتري داشته باشي تا چه حد مطيعي؟
سوال سي و يکم :غيرتي هستي ؟ و غيرت رو در چه ميبيني؟
سوال سي و دو :اگه کسي ازت معذرت بخواد چقدر طول ميکشه ببخشيش؟
فعلا اينا رو بگو تا بعدا بقيه رو ازت بپرسم ....
تبصره ... تمامي سوال ها بطور کامل و 100در 100بايستي جواب داده شوند ...
ممنونم. ازت ....
به نظرم تو آفسايد نيستين ، ولي نزديکه که تاپيکو بفرستين تو آفسايد. خوب منم به همون ترتيبي که شما پرسيدين جواب ميدم
1 . نه خيلي
2 . به نظرم بالاس (البته بعضي وقتا کم جنبه ميشم )
3 . صبر بله ، تحمل کمتر !!
4 . تا وقتي که کسي به من ثابت نکنه که عقيده من اشتباهه
5 . بستگي داره که چطور حمله کنه تا من هم بدتر از خودش عمل کنم ( هميشه اين جمله تو ذهنم بوده : بهترين دفاع حملس ، حمله اي قويتر از حمله دشمن)
6 . اينو قبلا گفتم ، اما اگه خيلي شديد باشه سر چيزي يا کسي که باعث عصبانيت من باشه تلافي ميکنم ( احتمالا برخورد فيزيکي و شيميايي !!)
7 . يه کم :happy:
8 . ترک کردم ، تقريبا 7-8 سال ميشه
9 . شديدا عصبي هستم اما خيلي زود هم آروم ميشم ، مگر اينکه عامل عصبانيت مثل کنه بچسبه به من
10 . مطمئنم که اینکارو نمی کنه (بیشتر از اینکه به روشنی روز اطمینان دارم :wub:)
11 . تا حالا منو سر کار نذاشته ، فقط یه کم شوخی بوده. امااگه سر کار بزاره هم بعدش که فهمیدم
12 . اونقدر به اون اطمینان دارم که میگم : هیچ وقت این کارو انجام نمیده :rolleye: ولی اگه اینکارو هم انجام داد تلافی اشتباه های خودم بوده
13 . تا حدی که طرف مقابل ظرفیتش رو داشته باشه ، همیشه سعی کردم از حق خودم بگذرم ولی اطرافیام شاد باشن ( اما میخام تغییرش بدم !!)
14 . از این 36.775 تا کاربر ( ساعت 17 روز 14 خرداد 85 ) شاید با 125 تاشون هم پست بودم ولی تو همین تعداد هم فقط از یه سریشون خوشم میاد ( شخصیتی که از اونا شناختم و یا پست های مفید و جالبی که داشتن ) البته اگه اسم کسی از دوستان از قلم افتاد فکر نکنه که تو لیست من نبوده ، فراموشی باعث شده که نباشن
دلیل هر کدوم رو هم خواستین بعدا میگم ;) : از مدیرا MaFia - saghy - M.R.M - rootnt
آقایون M E H D I - Amir_P30 - Holysooshiyant - soooot - Mahyar_60
خانومها k@vir - Venus - somayeh_63
15 . احساس بردگی :puke: همیشه سعی کردم که با بدترین شرایط باشم ولی رئیس و ارباب نداشته باشم
16 . مخالفم :angry: هر کسی میتونه از خودش دفاع کنه به شرطی که امکانش رو داشته باشه
17 . من یه بار تو این انجمن محکوم به فمنیست بودن شدم !! اما اینو قبول ندارم. ولی اینو میگم که همیشه حواسم به خانوما هست که آقایون حقشون رو ضایع نکنن
18 . نمیتونم تعریفی از خوب بودن براتون بگم ، ولی داشتن صفت های خوب ( راستگویی و صداقت - ایمان به خدا - اخلاق حسنه - داشتن هدف واقعی - رعایت احترام اطرافیان - برخورد منطقی با مسائل - واقع بین بودن - دوری از عادت های بد ) و من بیشتر اینارو که گفتم در نظر دارم. در مورد برادرم هم اول واقع بین بودن رو میخوام
19 . میتونم بگم که کاملا خودمو شناختم اما بعضی وقتا نه !!
20 . خوب و صمیمی ، به شرطی که گیر ندن که چرا این همه پای کامپیوتر و اینترنتی ;)
21 . خدا نکنه همچین اتفاقی بیوفته ، اما تو شرایط مشابه و مثبت انتخاب بین مادرم و همسرم :wub: همسرم رو انتخاب میکنم چون مادر از فرزندش انتظاری نداره ، ولی هر کسی از همسرش توقعی داره که باید مهیا بشه
22 . انتخاب راه درست و تلاش و پشتکار و اراده قوی
23 . سرمایه گذاری مطمئن برای آینده خودم وخانوادم
24 . کمی بیشتر از آدمایی که تو کوچه و خیابون ناموس دولت فعلی رو حراج میکنن
25 . الان میخونم ، ولی قبلا نه
26 . به خاطر کارم ( صاحب و مسئول کافی نت ) برای پاک کردن سیستم ها و محدود کردن دسترسی آدمایی که دنبال سایت های غیر اخلاقی بودن آدرس هایی رو که مشتری ها وارد میکردن چک میکردم ، سایت سیاسی نبود ولی س / ک / س / ی همیشه بود و منم فیلترشون میکردم :cool:
27 . خیلی کم ، تو هنرستان (رشته الکترونیک بودم) تو یکی از درسامون که مبانی مخابرات بود رو مدارها و نقشه هایی کار میکردیم که با شروع جنگ جهانی دوم دیگه تولید نشدن !!! ولی ما باید با اونا شروع میکردیم و فقط یه کم بالاتر میومدیم
28 . نه ظاهر بین هستم و نه از اینجور آدما خوشم میاد ، چون فقط بعضی وقتاس که " از کوزه همان برون طراود که در اوست " نه همیشه
29 . بیشتر به مادرم و خانواده مادرم
30 . دومی هستم که اتفاقا برادر بزرگتر هم دارم ، فقط تا وقتی که حرفاش به نفعم باشه
31 . بله ، محافظت از ناموس و عقاید
32 . خیلی زود میبخشم
برای تاخیر هم شرمنده ام ( به خاطر مشکلات جدید کمتر میتونم بیام ، ولی به همه سوال ها جواب میدم)
سلام ، سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FX64 Dual Core جونم ممنونم از اینکه منو هم به عنوان یکی از کاربرهای مورد علاقت معرفی کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش چند روزه حالم خیلی گرفته هست ، یه عالمه اتفاق بد پشت سر هم برام افتاده ، میخواستم تا وقتی که حالم بیاد سرجاش پست ندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی حالا که منو این همه خجالت دادی منم چند تا سوال ازت میپرسم که دیگه از این کارها نکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید ولی چون دلم خیلی غصه ناکه و ... سوالها رو یکی در میون تکراری میپرسم ( اااااا خوب ببخشید دیگه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 - اگر بری توی یکی از اون کشورهایی که ازدواج با همجنس توشون قانونیه اونوقت یه آقایی بلند بشه خیلی رسمی و جدی و با کت شلوار و یه دسته گل بیاد خواستگاریت چیکار میکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - تا حالا دلت خواسته کسی تو رو بخوره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - آخرین باری که خودت رو خیس کردی ( جیش کردی روی خودت ) کی بوده ؟ ( قشنگ تعرف کن هاااااااااا ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 - تا حالا با دماغت گیگیلی درست کردی بمالی به دیواری ، زیر صندلیی ، جاییی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 - تا حالا شده برادران بسیجی تو رو با دوست جونت توی خیابون بگیرن ؟ اونوقت چیکار کردی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره تلفنت چنده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 - تا حالا دلت خواسته بری توی کانال کولر ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 - تا حالا دلت خواسته برای یه لحظه هم که شده گدایی رو تجربه کنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 - تا حالا دزدی کردی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9 - تا حالا تف کردی روی کسی ؟ یا مثلا با دوستهات مسابقه تف کردن بگذاری ببینید تف کی فاصله بیشتری رو طی میکنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-اگر soooot رو همین قدر که الان میشناسی ، بشناسی اونوقت بهت بگن زندگی soooot به یه کلیه بستگی داره و کلیه تو هم بهش میخوره حاظری یه کلیت رو به soooot بدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11-لپت رو بیار جلو بوست کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم به خاطر اون کسایی که منو یه عالمه شرمنده کرده بودن و توی پیغامهای خصوصی و عمومی و ... خواسته بودن باز هم سوال بپرسم ( ببخشید اگر سوالهام خیلی بی مزه و بی حال بود من که گفته بودم حالم خوب نیست ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حافظت تا چه حد قوی اگه خیلی قویه اسم همه معلمات رو از اول دبستان تا الن بنویس