سلام
کسی کرک واسه پچ شماره 3 نداره ؟
Printable View
سلام
کسی کرک واسه پچ شماره 3 نداره ؟
کسی نبود ؟
کرک واسه آپدیت دو هم اگه داشتنید بذارید
کجائیــــــــــــــــــــ ــــــــن ؟
نقل قول:سلام،نقل قول:
مثل اينكه هيشكي كرك واسه آپديت 3 و حتي 2 نداره... :13:
منم خيلي وقته منتظرم، ولي راستشو بخواي ديگه بي خيال شدم... :41:
اینجا خیلی سوت و کورهنقل قول:
واقعا نا امید کنندست
:19:
سلامنقل قول:
يكي از دوستان كرك آپديت 2 رو گذاشته بود و منم ارش استفاده كردم،هرچند هر چند بازي يكبار برام كرش ميكنه،حالا نميدونم مشك از كرك هست يا سيستمم. اينم لينكش
کد:http://www.4shared.com/file/8XnIqwYC/Crack.html
ديشب تو 10 دقيقه آخر بازي 2تا گل تو زمين خودم خوردمو از جام باشگاه ها حذف شدم:41:
بعدشم با اعصاب خوردي بازياي ليگ رو انجام دادم كه مگان اول رو با 3سوم عوض كردم آخر:41:
كلا شب مضخرفي بود تو منيجر
کس دیگه میتونه این کرک ر. نصب کنه و بگه که مشکل داره یا نه ؟نقل قول:
سلام من آپدیت هارو میخوام نصب کنم میگه فیفا منیجر شما نصب نیست رو ویندوز اکس پی و سون هم تست کردم هم روئ لپ تاپ هم رو کامپیوتر بعد حدس زدم ایراد از بازیم باشه هرچی بازار رو گشتم نبود کسی میتونه یه جوری واسم نقل و انتقالات رو بزاره مثلا با دیتاباس میشه ؟ چجوری میشه نقل و انتقالات به زور بشن ؟ ممنون میشم کمکم کنید
دوستان بازی فیفا منیجر 2011 بودجه ترنسفر بازیکنش خیلی کمه ... یه چیت داره که میزنی و کلی پول بهت میده
و میتونی هر کاری میخوای بکنی اما نوشته اگه پول رو دونیت کنی به کلاب بودجه کلاب میره بالا و میتونی نا محدود
بازیکن بخری ... اما هر چقدر هم به کلاب کمک میکنم ( چند صد میلیون ) تو نمودار میزنه که کلی پول وارد شده
اما برای خرید بازیکن نمیشه استفاده کرد و تا میزنی میگه بودجت کمه
راهی هست که بودجه ترنسفر بازیکن زیاد بشه ؟
والا من از چيت استفاده نميكنم. هرچقدر كه باشگاهم پول داشته باشه (حالا چه خودش و چه از طريق منتقل كردن پول شخصيم به باشگاه) ميتونم بازيكن بخرمنقل قول:
به نظر من كه با اين چيت ها مزه بازي از بين ميره. همه قشنگي بازي به اينه كه واقعي باشه و به سختي پول در بياري و به بهترين شكل ممكن خرجش كني
سلام،نقل قول:
يه راهش اينه كه باشگاهو بخري و خيالِ خودتو راحت كني؛
بعدش ديگه هيچ محدوديتي واسه بودجه ي ترانسفر نداري...