سلام دوستان.
آقا عجله نکنید بزارید برسیم خونه و تا به خودمون کمی برسیم بعدا.
در ضمن زمان درس و دانشگاه برای ما خیلی وقت پیش تموم شده و رفته.:31:
الانم داریم تو سن 28 سالگی خدمت سربازی رو سپری میکنیم.
از صبح ساعت 7 تا 2 ظهر تا اداره هستم و وقتی هم میام خونه خسته و کوفته میوفتیم یه گوشه و .... به هر حال از بحث خارج نشیم.
امروز در مورد موزیک پلیر گوشی بحث میشه.
همانطوری که میدونید این گوشی از تکنولوژی
- Dolby Mobile and SRS sound enhancement
بهره میبره و این خودش باعث میشه صدا تو هدفون با بیس و کیفیت خوبی پخش بشه.
تو موزیک پلیر گوشی کلا 3 حالت برای تنظیمات اکولایزر قرار داده شده که یکیش حالت دالبی موبایل هستش و دومی حالت srs enhancement و اونیکی هم حالت اکولایزر معمولی که تو اکثر گوشیهای htc این حالت هستش.
با فعال کردن حالت دالبی موبایل بیس موزیک بطور وضوح بالا میره و شبیه این میشه که بغل یک باند بزرگ نشستین و دارین به موزیک گوش میدین.:31: تو حالت srs هم صدا کمی تیزتر میشه .
ولی خوب ولوم صدا رو تو حالت آخر هم بزارین صدا کر کننده نمیشه.
من امروز صدای هدفون این گوشی رو با پلیر حرفه ای مثل cowon o2 تست کردم و جذابیت صداش واقعا خوب بود.البته تو مانور صدا هیچ موبایلی نمیتونه به صدای پلیرهای cowon برسه چون هم حالت اکولایزرش حرفه ای هستش و هم ولوم صداش رو تو حالت آخر اگه بزارین هدفون رو پاره میکنه.:27:
ولی خوب کیفیت صدا تو desire hd هم انصافا عالیه و مطمئنا راضی کننده هستش بخصوص تو حالت دالبی موبایل.
ولی صدا تو اسپیکر ضعیفه و مثل گوشیهایی مثل گلکسی و hd2 و ... بلند نیست.
البته با توجه به اون اسپیکر کوچکی که پشت گوشی تعبیه شده نباید انتظار بیشتری داشت.
در کل صدا تو اسپیکرش ضعیفه.
من بشخصه به صدای اسپیکر به هیچ وجه اهمیتی نمیدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد وب بروزر گوشی هم بگم سرعتش تو باز کردن صفحات واقعا عالیه تو یه تستی که تو یوتوب بین سرعت مرورگر گوشیهایی مثل desire hd و desire z و hd7 و htc sorund و iphone 3gs و acer و desire معمولی انجام داده بودن سرعت desire hd و desire z از همه بیشتر بود.
اینم یه فیلم 7دقیقه ای که با قسمتهای مختلف گوشی کار کردم و میتونین دانلود کرده و نگاه کنین.
کیفیت ال سی دی و مقایسه های بعدی با گلکسی هم بعدا اضافه میشه.کد:http://filevo.com/ktriwkg01rug.html
موفق باشید.:40: