بچه ها کسی از منطقه بنیاد این چند روزه مشکل براش پیش نیومده؟
من که از پارس سرویس دارم الان دو روزه که به کل قطعه!
Printable View
بچه ها کسی از منطقه بنیاد این چند روزه مشکل براش پیش نیومده؟
من که از پارس سرویس دارم الان دو روزه که به کل قطعه!
:31:نقل قول:
بابا من خودم اومدم اینجا سوال بپرسم ، همش دارم به سوال های دیگران جواب میدم :31:
آره دیگه ، البته مشروط بر اینکه شرکت های دیگه دانلود شبانه ی خوبی داشته باشند ، مثلا من شنیدم که سرعت دانلود شبانه ی شاتل حدود 20 کیلوبایته که خوب فرقی با مخابرات نداره !
من با این سرعت یه اپیزود سریال 300 مگی رو حدود5-6 ساعت طول میکشه دانلود کنم ! :18:
دوستان کسی شرکتی رو نمیشناسه که دانلود شبانه ی خوبی داشته باشه ؟ پارس انلاین سرعت دانلود شبانش چنده؟
بچه ها من از مخابرات 256 دارم ولی الان که رفتم شارژ کنم گفت مصرفت خیلی بالا بود دیگه نمیدیم
چی کار کنم ؟
راهی داره ؟
ظاهرا به کسانی که مصرف بالایی هم نداشته بودند هم همین جواب را داده اندنقل قول:
این مخابرات هم شورش رو در آورده ها نه به اون موقع که 2 مگ رو به راحتی و با یه مدرک ساده و با تخفیف 30 درصد واگذار میکرد نه به الان که 128 رو هم زورش میاد بده
گل بگیرید اون اداره رو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
من اكانت 256k از مخابرات اروميه گرفتم( تاپيكش نبود مزاحم شما دوستان قمي شدم)
لطفا منو راهنمايي كنيد.راستش كمي گيج شدم.در حالي كه كيفيت خطم همونطور كه تو عكس مي بينيد خوبه ولي دانلودم بزور به 50 تا ميرسه. مگه SNR Margin و Downstream ميزان دانلود رو مشخص نميكنه؟ بنظر شما علت ميتونه چي باشه؟
آيا ممكنه از مخابرات باشه؟ و لطف كنيد در مورد وضعيت دانلودتون تو روز و شب برام بنويسيد.
من احساس ميكنم مخابرات كاري كرده كه هيچ كس نتونه از يه حدي بيشتر دانلود داشته باشه حتي اگه بطور تئوريك امكانش باشه
ببخشيد كه مزاحمتون شدم. يا علي
سلامنقل قول:
خوب شما میگید اکانت 256 گرفتید
256kb/8=32kB
یعنی حداکثر سرعت شما باید 32 کیلو بایت بر ثانیه باشه. توجه داشته باشید که 256 کیلو بیت برثانیه هست.
ممنون ولي downstream خطم روي 2304 هستش كه 288=2304/8 يعني دانلود من بايد 288 كيلو باشه در حالي كه نويز من 34.2db هستش كه نشون ميده نويزي هم وجود نداره كه بخواد سرعت دانلود منو از 288 برسونه به 50!!!
فکر میکنم اون عددی رو که میگی مربوط به سرعت خط باشه یعنی خط adsl حداکثر باسرعت 2 مگ کار میکنه ولی سرعت محدود شده شما 256k هست. البته بعضی اوقات ممکنه بیشتر هم بشه.نقل قول:
کلا سیاست مخابرات اینه که اگه اکانت 256k بفروشه سرعت اون رو حدود 32kB تنظیم کنه. ولی برخی شرکت های دیکه وقتی استفاده از خط کمه ، مازاد پهنای باند رو بصورت اشتراکی بین کاربران تقسیم میکنه .
به همین خاطر هست که اکانت های 128 شاتل ممکنه به سرعت 100 کیلوبایت هم در دانلود برسن.
دوستان باتوجه به پیشرفتهای!! اخیری که مخابرات قم در ارائه خدمات اینترنت داشته (بنده به خودم و شما و مسئولین خدوم! مخابرات این پیشرفتها رو تبریک! و تسلیت! عرض می کنم) صفحه اول ویرایش شد تا خدایی نکرده کسی از چالهء آی اس پی های موجود در ایران به چاه شرکت مخابرات نیافته