دقیقا متوجه نشدم چی میگینقل قول:
ولی خاصیت اینه که مثل خر:31:از طرف انرژی کم میکنه
Printable View
دقیقا متوجه نشدم چی میگینقل قول:
ولی خاصیت اینه که مثل خر:31:از طرف انرژی کم میکنه
نمیدونم چي بگم ولي شرکت سازنده ي این بازی آشغال مذخرفترین شرکتی هست که به عمرم دیدم برای pc نمیدن بیرون
من بيشتر با برا ليوكانگ كيف كردم.مخصوصا اون آپركاتش كه رسما فك طرف اومد پايين!:31:بعدشم كه با اون لگدش ديگه كلا صورت برا جكس باقي نموند!چه كيفي ميده اين رو روي ساب زيرو اجرا كني!:31:نقل قول:
فكر نكنم توي ضربه زدن 2 ضربه به يه قسمت از بدن با ضربه زدن يك ضربه به ضربه يه جا و ضربه زدن اون يكي يه جا ديگه فرقي باشه!فقط بر اساس نوع ضربه كه به كجا وارد ميشه شكستگي حاصل از اون ضربه اي كه وارد شده و حالا ميخواد ضربه اول و ضربه دوم به يه جا برخورد كنه يا هر دو ضربه به 2 عضو متفاوت از بدن متفاوته!!!نقل قول:
یعنی مثلا یک ضربه به پا صدمه میزنه یکی به سر؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونوقت خاصیتش چیه؟
(انصافا فهميديد چي گفتم؟!:31:)
الان شما داري ميگي رسما هر شركتي كه برا PC بازيش رو بيرون نميده مذخرفه!اصلا دليل قانع كننده اي نيست.اون شركت حق داره بازيش رو برا هر پلتفرمي كه بخواد منتشر كنه،از يه طرف بايد به فكر سود و منفعت خودش هم باشه چون روي pc دزدي بيشتره.نقل قول:
ای بابا علی بازم که این ساب زیروی منو مسخره کردی............
نمیدونم دیگه چی بگم.فقط دوست دارم یه روز باهم یه فایت بزنیم تا ببینم دوباره این حرفارو میزنی یا نه:31:
راستی به محتوی مخفی من تو صفحه ی قبل میتونی جواب بدی؟(ولش کن همینجا میگم:ساب زیرو تو شکم طرف چیو یخ میکنه و میترکونتش؟؟مثانه ی طرفو؟:31:)
غلط نكنم معده طرف هست كه با تركوندنش طرف مقابل رسما صاف ميشه!:31:نقل قول:
+
بابا مسخره چيه واقعيت رو ميگم!:31:
آره علی معده طرفه .....نقل قول:
غلط نكنم معده طرف هست كه با تركوندنش طرف مقابل رسما صاف ميشه!
امید خونسردی خودت رو حفظ کن!:31:
+
واقعآ دیدن این تریلر مربوط به x-ray رو به همه پیشنهاد می کنم ببینن و حتمآ با ولوم بالا!(صدای خرد شدن استخوان واقعی تا اعماق وجودتون میره)!:31:
ایشالا عمری و کنسولی باشه با دوستان چندست بزنیم! :31: چه حالی بده!نقل قول:
واقعآ دیدن این تریلر مربوط به x-ray رو به همه پیشنهاد می کنم ببینن و حتمآ با ولوم بالا!(صدای خرد شدن استخوان واقعی تا اعماق وجودتون میره)!:31:
علی عکست معلوم نیست
یه جا دیگه آپ کن
البته یه کم بیریخت شده لیو کانگ قبول داری؟
عكس درست شد..نقل قول:
آره يه جوري شده.بيريخت هم نيستا ولي انگار به دل نمينشينه!:31: