میلانی های عزیز فعلا برید منچ بازی:31:
اینتر عشق است
Printable View
میلانی های عزیز فعلا برید منچ بازی:31:
اینتر عشق است
ایول یووه!:دی!
نقل قول:خوندن بعضی نظرها بعد از بازی خیلی جالبه :31::31::27:نقل قول:
به فکر نصف دیگش باشید
راستی یادمه یکی از طرفدارای اینتر گفته بود اینتر رفت صدر جدول یعنی جایی که شاید دیگه ازش بایین نیاد :31:
اما.....
ای بابا :27::27:
من هم که نگفتم میلان حتما یووه رو میزنه.نقل قول:
خوندن بعضی نظرها بعد از بازی خیلی جالبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به فکر نصف دیگش باشید
ولی مبارکتون باشه. یووه که این فصل قهرمان نمیشه.:31: بذار دلشون به همین چیزا خوش باشه.
من فقط تونستم نیمه ی اول بازی رو ببینم و نیمه ی دوم رو تو راه منزل بودم. ولی تو همون نیمه ی اول، کل بازی دست میلان بود. (چه تیرکی زد زلاتان:18:) یعنی اگه 2زار شانس داشتیم باید تو همون نیمه ی اول 5 تا میزدیم. ولی یووه به قول غلام پیروانی همش یه توپ آورد و همونو کرد تو گل میلان:13:
این مربی نادون میلان هم برداشته بود رونالدینیو و سیدورف رو گذاشته بود بیرون. (مردک ابله :2:) ولی از اینکه روبینیو رو بازی داد راضیم:31:
نقل قول:
تو دیگه چی میگی این وسط حسین؟:31:
بد باختیم دیگه :31:
اگه رونالدینیو بود تیم یکمی بهتر می شد. پاتو به نظرم خیلی خوب نبود
حالا طرفدارای اینتر این وسط چی میگن؟ :31:
خیلی چیزا.....
هیچی حمید! فقط اومدم بپرسم: سلام چطوری؟!:31:نقل قول:
ابراز خوشحالی می کنن!:21::46:نقل قول:
عزيز دل برادر اين جمله رو مزدك گفت تو گزارشش منم منتقل كردم ( خيلي هال كردم با هاش ) حالا يكم ديرو زود داره اما بالاخره جاي ما اون بالا مالا هاست اصولانقل قول:
( يه پديده اجتماعي هست به نام جو كه بعضي ها رو زود ميگيره گلم :27: هنوز مونده با ما برسين )
ولي برد يووه رو تبريك ميگم اميدوارم سهميه CL رو بگيرين بيشتر حال كردم كه دل پيرو گل زد
هيچي گلم فقط بسي هال كرديم جاتون خالي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اسکرین سیور از آث میلان ندارید؟
راستی گل های بازی ها (ترجیحا میلان) رو از کجا میشه دانلود کرد؟
برلوسکونی: قرارداد رونالدینیو را تمدید می کنیم
سایت گل- سیلویو برلوسکونی، رئیس باشگاه میلان در صحبتهایی در مورد آینده رونالدینیو در رختکن تیمش گفته است.
پیش از این شک و شبهات فراوانی در مورد آینده ستاره برزیلی به گوش می رسید و گزارشهای منتشره حاکی از آن بود که سران باشگاه ایتالیایی پیشنهادی برای تمدید قرارداد رونالدینیو ارائه نکردند.
ولی برلوسکونی در این رابطه استانداردهایی را تعریف کرده است. او احساس می کند که صحبتها در مورد جدایی رونالدینیو از ترکیب میلان صحت ندارد و از برنامه هایش برای تمدید قرارداد رونالدینیو صحبت کرده است.
برلوسکونی دراین رابطه گفت:« آیا قرارداد رونالدینیو تمدید خواهد شد؟بله.من اینطور فکر می کنم. ما اخیرا در این رابطه صحبت کرده ایم.»قرارداد کنونی رونالدینیو در ماه ژوئن به اتمام خواهد رسید.
محتوای مخفی: منبع