اپراتور بعدی سیم کارتهای نسل سوم ارائه میده که از مهمترین ویژگی هاش قابلیت مکالمه تصویری و اینترنت پرسرعت در شرایط مکانی مختلف هست.نقل قول:
من فکر کنم راحت ترین راه استفاده از کابل باشه...
Printable View
اپراتور بعدی سیم کارتهای نسل سوم ارائه میده که از مهمترین ویژگی هاش قابلیت مکالمه تصویری و اینترنت پرسرعت در شرایط مکانی مختلف هست.نقل قول:
من فکر کنم راحت ترین راه استفاده از کابل باشه...
با سلام
من e250 رو تهیه کردم و برنامه Samsung_PC_Studio_7.2.24.9 رو دانلوذ کردم ولی نصب نمیشه و ارور میده وینذوز 7 دارم و این ورژن هم برای 7 هستش ممنون میشم کمک کنید
با سلام
لطفا یه سایت معتبر خرید انلاین و یه برند خوب و با قیمت مناسب که 3g داشته باشه رو معرفی کنین
با تشکر
فوق العاده استنقل قول:
تا نسل 3.5 را ساپورت می کنه
صدحیف که نتونستم نمایشگاه بیام:angry:
یعنی فقط تو نمایشگاه می تونستیم بخرید ...؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
یه مودم edge بخر. اینطوری بهتره. میگن موبایل به پی سی وصل باشه (زمان زیادی، وقتی که پی سی به اینترنت موبایل وصل هست) واسه موبایل ضرر داره، باتری صدمه می بینه.نقل قول:
وقتی هم که داری چیزی دانلود میکنی، باهات تماس بگیرن یا اس ام بزنن اینترنت دیسکانکت میشه و دانلود هم قطع.
نقل قول:
این که عالیه. مودم edge (تازه نسل 3 (HSDPA) نه. نسل 3 گرونتره) تو یه از سایتها 58 تومان میدادن
تو سایتهاتی چینی هم قیمت مودم نسل 3 بالای 50 دلار بود.
دیگه از اینا نمی فروشن؟؟
دوست عزیز لطف کن و عکس بذار اگه میتونی یه اماری هم بگیر با خط ایرانسل میشیم وصل شیم یا نه؟
اگه برای ایرانسل جدا هست هم امار بگیر؟
ببین همین مارکو بیرون میدن یا نه؟مارکش چیه؟
ای دل غافل :41:نقل قول:
من ميخام يه اج مودم بگيرم فقط براي اينكه امتحان كنم كه محلمون اج ساپورت هست يا نه با گوشي ويواز كانكت شدم اما نت ورك جي پي ار اس نوشته . اين يعني اينجا اج ساپورت نيست ؟
يا من درست كانكت نشدم؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]