دوستان کارشناس ، با توجه به سابقه قبلي، پيش بيني شما از کاهش قيمت 40-NX710 در کوتاه مدت (سي چهل روز آينده) چيه؟
به نظر شما چند درصد کاهش قيمت ميگيره بعد از عيد؟
البته منظورم گارانتي دارشه
Printable View
دوستان کارشناس ، با توجه به سابقه قبلي، پيش بيني شما از کاهش قيمت 40-NX710 در کوتاه مدت (سي چهل روز آينده) چيه؟
به نظر شما چند درصد کاهش قيمت ميگيره بعد از عيد؟
البته منظورم گارانتي دارشه
خواهش میکنم بزرگوار : در مورد سرعت تعویض کانالها در حالت دیجیتال خب از اول هم همینطور بوده و طبیعیه برای من هم مثل قبل است ولی در حالت آنالوگ سرعت تعویض کانالها بیشتر ار دیجیتاله .نقل قول:
نقل قول:
بله گزینه ی Activate Enhanced در قسمت Network وجود نداره چون اکتیو شده دیکه نیازی بهش نیست واسه من هم خالی هست
اگر تونستید به اینترنت وصل بشید در منوی Network اسم سایت های و یدجت ها میاد
نقل قول:
ممنون از شما دوست عزيز
پس نتيجه گيري جهت ديگر دوستان
1-چون من قبلا توسط اتصال به سايت سوني دستگاه خودم را رجيستر كرده ام ، با آپديت كردن دستگاه منوي
Activate Enhanced Features پاك مي شود.
2-با آپديت كردن دستگاه، كيفيت تصوير تغييري نميكند.
3-سرعت منوها بيشترمي شود ولي در سرعت تعويض كانالهاي ديجيتال تغييري رخ نمي دهد.
4- سرعت تعويض كانالهاي آنالوگ بيشتر از ديجيتال است.
:10:
خواهش می کنم
دقیقا همینطوره
ولی در گزینه 3 واسه من سرعت منو ها کمی بهتر شده
سلام :نقل قول:
دوست عزیز آیا با فریمور خودش آپدیت کردید ? با چه ورژنی
با تشکر دوست مننقل قول:
بله روی این گزینه بود ولبی همون پیغام رو میداد.
و اینکه موقعی که tv رو روشن کردم باید tv در حالت انالوگ باشه یا دیجیتال ؟؟
خواهش میکنم :نقل قول:
خب یکه بار دیگه فلشتون رو با FAT 32 فرمت کنید وفایل آپدیت رو از حالت فشرده خارج کرده بعد پوشه با فایل داخلش رو روی روت فلش کپی کنید تی وی رو روشن کنید و فلش رو وصل کنید آپدیت شروع میشه
Tv در حالت انالوگ یا دیجیتال فرقی نمیکنه .
سلامنقل قول:
آقا بی خیال گارانتی
با پول یه دونه گارانتی دار میشه تو بانه دو تا بدون گارانتی خرید یکیش که سوخت از اون یکی استفاده کرد الاف هم نمیشی اگرهم که نسوخت که چه بهتر
البته اختلاف قیمت در حدی نیست که بشه دو تا خرید ولی خوب 400 تا 500 تومان هم رقم قابل توجهی لااقل یک میز و یک دی وی دی می شه باهاش خرید.نقل قول: