محله EDGE به بازی امتیاز 8/10 داد....
میانگین بازی هم 9.12 هستش از 50 نقد.....
Printable View
محله EDGE به بازی امتیاز 8/10 داد....
میانگین بازی هم 9.12 هستش از 50 نقد.....
دوستان کسی تا به حال مشکل پیغام آپدیت رو توی نسخه 360 داشته ؟
باید چکار کرد ؟
بازی اجرا نمیشه
البته اینکه بازی اجرا نمیشه میتونه خیلی از موارد باشه،اما اگر در مورد آپ ارور میده:نقل قول:
معذرت میخوام ولی مگه ورژن Dashboard شما چیه؟! میشه لطف کنید بگید؟! ( اینجا نه!!)
در ضمن،اینجا مطرح کنید مطمئنا بهتر و تخصصی تر جوابتون رو میدن;)حتما ورژن فعلی dashboard رو ذکر کنید و بگید آخرین آپدیت رو کی انجام دادید + آیا بازی هایی مثل Fable III, NFS Hot P , Halo: reach , COD: BO اجرا میشه؟!
تاپیکی که باید موارد بالا و مشکل رو ذکر کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=273165&page=116
یه پیغام آپدیت امنیت و برنامه بود که مثل اینکه آپدیت اون روی دیسک موجود بود که با زدن گزینه Yes آپدیت انجام شد.نقل قول:
با تشکر از توجه شما
منم بازیو گرفتم
همون ثانیه ی اول 3تا لگ وحشتناک دیدم که تو ذوقم خورد:41:
گیم پلی بازی خیلی خوبه
تیراندازی کردنش یه جوریه.رانندگی کردنش هم بدک نیست
ولی من از یه چیز دلخور شدم.اونم گرافیکشه.یه جوریه.چرا؟
ولی درکل ازش خیلی راضیم و داره بدجوری بهم حال میده.خیلی جذب بازی شدم
جون كنديم رفتيم اون سر شهر بازي رو بگيريم .
بعد اينكه 4 ساعت دونبال بازي تو مغازه طرف گشتم اخر پيداش كردم (چون گفته بود خودت بگرد) ... ذوق كردم ...
ضد حال زد گفت 6 هزار تومان ... بازي رو دادم بهش برگشتم خونه :31:
این که خیلی خوب باهات حساب کرده . هر دی وی دی 2 تومن حساب کرده .نقل قول:
من گرفتم 7500 .
پست ها درباره ي عرضه ي بازي روي PC حذف شد ...
+
حسين نميشه آخه اسم تاپيك رو اينطوري كرد .. يه جوري بد ميشه ... پست اول رو براي همين گذاشتن ...
+
يه نكته رو هم من اشاره كنم تا پيش نيومده ، كه اگر خوساتيد موردي در مورد داستان بازي اشاره كنيد حتما تو اسپويلر بگيد ..
من ديسك اول رو تو 4 ساعت تموم كردم كه كم بود به نظرم ، با اين خطي بودن بازي هم نميشه خيلي ماموريت فرعي غير از اون هايي كه بين راه بهت ميدن ، انجام داد ...
خطر لو رفتن داستان ( تا پايان ديسك اول ) :
---اين قاتل زنجيره اي هم خيلي جالبه . به جاهاي باريك رسيده ..
هميشه چنين بازي ميخواستم كه مثل فيلم باشه ...
وقتي بازي قشنگ تر ميشه كه به اين فكر ميكني كه داري روي پرونده هاي واقعي كار مي كني ..
در مورد بقيه ي قسمت هاي بازي ، بعد از تموم كردن بازي نظر بدم بهتره ...
زبان از توصیف بازی ناتوان میباشد : دی فوق العادست واقعا نمیدونم از چه کلمه ای استفاده کنم برای این بازی ! دیشب 6 , 7 ساعت میخکوب شدم پای بازی شاهکاره به تمام معنا واقعا یه بازی ساختن موندگار البته اینم بگم که همچنان دیشک اول بیدم همینجوری تو شهر ول میچرخیم خوش میگذرونیم زورمونم که زیاده دیگه خیر سرمون LAPD بیدیم : دی خلاصه اینکه مارو حسابی به اوج برده این بازی . الحق که R* کارش شدیدا درسته .
بازي يه ساعته دستم رسيده
رسيدم به اون يارو كه جلو كفش فروشيه تركوندنش گلوله هايه رو زمينو با خود يارو چك كردم از زنه هم بازجويي كردم حالا چه خاكي بريزم تو سرم