چرا نباشه؟نقل قول:
ورون سنش بالاست . فک نمیکنم 90 دقیقه ای باشه . هست ؟ __________________
امسال که تو بازی استودیانتس جلوی بارسا تو فینال جام باشگاه های جهان اگه اشتباه نکنم 120 دقیقه بازی کرد.
Printable View
چرا نباشه؟نقل قول:
ورون سنش بالاست . فک نمیکنم 90 دقیقه ای باشه . هست ؟ __________________
امسال که تو بازی استودیانتس جلوی بارسا تو فینال جام باشگاه های جهان اگه اشتباه نکنم 120 دقیقه بازی کرد.
مهمان نمیخواین؟!:31:
من طرفدار آلمان بودم و همین الان هم هستم! ولی با این تحریم های سنگینی که اتحادیه اروپا علیه کشورمون گذاشته دوست دارم آرژانتین یا برزیل قهرمان بشن!
کلا اروپایی ها آدمهای بی احساسی هستن:37:
امیدوارم تیمهای همه کشور هایی که تحریممون کردن (انگلیس فرانسه ایتالیا ...) حذف بشن:angry:
کره که از اول معلوم بود عددی نیست ولی نکته اینجاست که تیم داره بازی به بازی بهتر میشه
فکر کنم واسه ما دلسوخته های آرژانتین اینکه تیم نتیجه بگیره بهتر از هنرنماییه ستاره هاست (با لهجه فردوسی پور)
شما پست ندی کسی فکر نمیکنه تایپ بلد نیستینقل قول:
حالا خوب کره رو بردین ها !
فقط مسی :31: :20:نقل قول:
فقط مسی چی؟نقل قول:
من کاملش می کنم:10:
فقط مسی رو عشقه در کنارش برادر هیگواین هم عشقه کلآ آرژانتین رو عشقه:40:.......
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
یک سر به پروفایلش بزنی می بینی از این اسپمرهای حرفه ای:31:.نقل قول:
آرژانتبن فقط با مارادونا معنی داشت، بعد مسی اومد تا خاطره مارادونا رو دوباره زنده کنه ، حالا هم که دوتا با هم اومدن یعنی چی؟
یعنی شانس اول قهرمانی جهان
از بین تیم های زیر هم برای دوم شدن انتخاب کنید(یا شاید برای تحقیر شدن در فینال):
1.آلمان 2.برزیل3.اسپانیا
بچه ها رفتم تو تاپیک انگلیس یه پست ضد انگلیسی دادم :31: الان میریزن سرم بیاین کمک :18: :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5073238&posted=1#post5073238
بازم میگم فقط مسی:31:نقل قول:
بازیه بعدی آرژانتین کیه ؟