دوستان اینطور که بوش میاد تو 1/8 باید با ایتالیا بازی کنیم یه حالی فکر کنم ما بهشون بدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان اینطور که بوش میاد تو 1/8 باید با ایتالیا بازی کنیم یه حالی فکر کنم ما بهشون بدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها خیلی فاز میدهنقل قول:
4 بخورن :دی
بعدشم برزیل له شه :دی
قبل جام جهانی pmc یه چیز میزایی از میذاشت از جام جهانی!!معرفی تیم ها!!
از رود گولیت مصاحبه کردن
گفت تیم ملی ما همیشه بسیار قوی شروع میکنه!!!نمونه ی آخریش همین جام ملت ها اروپا!!
ولی یهو خالی میکنه!!!بهتره که ما تیممون ملایم شروع کنه و بازی های اولی رو فقط ببره و به فکر زیاد گل زدن نباشه و یواش یواش قوی تر شیم!!!
امیدوارم که این بازی ها پیرو حرف اون باشه و نم نم قوی تر شیم!!با این تیمی که میبینم بعید میدونم زیاد بریم بالا
حالا روبن برگرده ببینیم چی میشه
آره درست گفت خداييش.گوليت خيلي فوتبال ميفهمه.نقل قول:
يورو 2008 من گفتم ديگه 100% قهرمانيم.هرچند فان باستن ارنج بازيه آخرو بد چيد.مثلآ بولهروز رو كنار گذاشت بجاش اون ابله هايتينگا تيم و به باد داد.اين همه فندرسار خوب گلري كرد اما اين جان هايتينگا تا اومد تو هي سوتي داد.رو 2 گل آخر اون مقصر بود.راه ميرفت تو زمين.بولهروز حيف شد كه كم آورد كه اين يارو اومد جاش.
دقیقا . تو یورو 08 روسیه بد شروع کرد و هلند طوفانی شروع کرد ولی وقتی بهم خوردن برعکس شد متاسفانه هلند حذف شد . تو جام جهانی 06 هم که واقعا بد شانسی آوردیم وگرنه عالی داشتیم بازی می کردین فقط هرچی میزدیم یا میگرفت دروازبان یا میخورد به تیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شونزده تا هم کارت رد و بدل شد تو اون بازی جنجالی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ولی واقعا جای روبن و فان نیستر روی خالیه به نظر من تک مهاجمون باید فان نیستروی میبود و فان پرسی و بقیه هم ساپورتش میکردن .
راستی کسی میدونه روبن میتونه بازی بعد بازی کنه یا نه (یا بازیهای بعد تر) ؟
اینم ماسک ترسناک یکی از طرفدارا تا حریفان ببینند و بگرخند : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هلند برای پیروزی باید از این طرفدارا بیشتر داشته تا انرژی مثبت وجود بازیکن رو فرا بگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی:
این محتوا مخفیت خیلی با حال بود حال داد کاش برا خودم بودن . در ضمن برای تیم هلند آرزوی موفقیت دارم
[IMG]file:///D:/Users/Javad/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-3.png[/IMG][IMG]file:///D:/Users/Javad/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-4.png[/IMG][PHP] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/PHP][HTML][/HTML]
البته این ایتالیا خیلی موزماره ها :2: ولی باکی نیست تیمی که برای قهرمانی خیز برداشته هیچی جلوشو نمیگیره :21:نقل قول:
حالا فعلن بازی با کامرون رو پیش بینی کنیم ، خدا کنه هلند از همین بازی فوتبال زیباش رو ارایه بده :8:
بچه ها نتیجه بازی با کامرون رو چند تا پیش بینی می کنید ؟ من که فکر کنم از همین بازی پای ستاره هامون به گل های زیبا باز بشه :46::40:
از تیم پیرمردا بخاری بلند نمیشه خیالتون راحت همشون داغونن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش بینی من برا کامرون 2 - هیچ هست . اگه روبن تو بازی باشه 3 - هیچ . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کامرون مثل بازی با ژاپن و دانمارک باشه من میگم 3-4 تا از هلند میخوره.