علی کجایی که نت پکید .... من 2-3 روز مشکل افت سرعت با افزایش پینگ داشتم و 3-4 باز زنگ زدم پشتیبانیه دیدباننت گفتن که لینک از تهران مشکل داره و داریم بررسی میکنیم . شما هم همین مشکل رو با DIDI دارید ؟
Printable View
علی کجایی که نت پکید .... من 2-3 روز مشکل افت سرعت با افزایش پینگ داشتم و 3-4 باز زنگ زدم پشتیبانیه دیدباننت گفتن که لینک از تهران مشکل داره و داریم بررسی میکنیم . شما هم همین مشکل رو با DIDI دارید ؟
من مشکل ندارم.. امروز با 512 با سرعت 200 کیلوبایت در ثانیه دانلود کردم..:31:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز باید اینو بگم که حدود 2 هفته ای میشه که اینترنت اکثر شهرهای ایران از جمله اردبیل -تبریز-ارومیه -مشهد-تهران-رشت-گهگاه هم اصفهان و شیراز و........ ایراد اساسی داره
اینترنت همین تبریز گاهی 1 ساعت قطع میشه گاهی پینگ میزنه بالا ولی الان داره همه چی درست کار میکنه
من 512 و 256 دیده بان نت دارم هر دو تا با سرعت نزدیک 200 دانلود میکنن ... این تست 512 هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان چند وقته وضع اینترنت 512 توی روز اینه حالا شب دیگه خودتون حدس بزنید 10 بار هم به مبین نت زنگ زدم میگه speedtest ما مشکلی نشون نمیده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایمکس مبین نت مفت گرونه اصلا براشون مهم نیست
نقل قول:
اینم مال یه دوستی که وایمکس مبین نت داره
به نظر من دست از سرشون برندار
حقتو ازشون بگیر
این دوستمون هم که سرعت آپلودش پایینه پینکشم بالاستنقل قول:
کسی از دوستان از مرکز سیدالشهداء هست ؟از هر ISP که می خواد باشه
اینجا دوباره سوت وکور شد
شما هم هنوز اوضاعتون خرابه؟
512 DBN دیده بان نت :41::41::41::41::41:نقل قول: