اينكه ميگن يه اختصاصي و يه عمومي رو مشكلش ميكنند احتمالا راست باشه . چون من فيزيك رو برا خودم خيلي خوب و متوسط رو به آسون ديدم:46:
Printable View
اينكه ميگن يه اختصاصي و يه عمومي رو مشكلش ميكنند احتمالا راست باشه . چون من فيزيك رو برا خودم خيلي خوب و متوسط رو به آسون ديدم:46:
فيزيك آسون نبود كه.ولي خيلي سختم نبود.
من كه بد دادم.چون كم خونده بودم.فقط خدا كنه بالاي 16 بشم
سلام رفقا.اینم از فیزیک! به نظر من با اینکه سوالاتش بیشتراز سالهای قبل مفهومیتر بود ولی امتحان سختی نبود.من تا حالا که با بچه ها چک کردم حدود 0.75 غلط داشتم.
امتحان خوبی بود !!! ... منتظرم جوابا بیاد چی ببینم چی میشه !! ... سوال های مفهمویش رو نمیشه با بچه ها چک کرد ! ... شاید همه اشتباه نوشته باشن !!! :D
شانس اوردم آزمایش سخت ندادن ! .... اصلا رو آزمایش تمرین نکرده بودم ! .. اینایی هم که دادن آسون بودن !
+ اون فرایند که توش آب و یخ داشت رو چی نوشتین ؟ ... به نظر من که همدما هست ! ... و نکته انحرافی سوال اون اصطکاک ناچیز هست...
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------
یه چیزی ! ... من ترم دوم عربی خوب نخوندم ... به نظرتون از ترم 2 شروع کنم بهتره یا نه ؟!
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
+ اصلا فصل 5 فیزیک رو تا دیروز خوب نخونده بود ... دیشب تازه فهمیدم چی میگه !!! :31: خوشبختانه از این فصل سوالای سخت ندادن !
اون همون سرنگ در آب بود.ميشد تراكم همدما.نقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 9 (7 کاربران و 2 مهمان)
MR Cracker*, /.,mnb, e.khafan!, maghzae-motefaker, Peji2010, surpriser, yarane-naghd
خوشبختانه امتحان خیلی آسون بود اگر از تعریف تسلا و این فراِنده که نوشتم هم دما کم نکنه 20 میشم قطعا .
نقل قول:
+ اون فرایند که توش آب و یخ داشت رو چی نوشتین ؟ ... به نظر من که همدما هست ! ... و نکته انحرافی سوال اون اصطکاک ناچیز هست...
هم دماست چون در یک منبع گرمایی ثابت و خوب قرار گرفته ولی اوناییم که نوشته بودن هم فشار کم نبودن . حالا کلید ملاکه .
نقل قول:
یه چیزی ! ... من ترم دوم عربی خوب نخوندم ... به نظرتون از ترم 2 شروع کنم بهتره یا نه ؟!
من اصلا از دوم راهنمایی به بعد عربی نخوندم :دی
مطمئنین؟هم فشار بود ها!
من هم ساعت ۷:۳۵ دقیقه صبح فقط از روی کتاب خوندن و تمرین کتاب حل کردن رو تموم کردم.۱۰ دقیقه هم به روش نگاه انداختم. بعد با سرعت نور با دوچرخه رفتم به جلسه که وقت شروعش یعنی ۸ رسیدم.
چون با کم شدن دما(اگر دمای سرنگ قبلا زیاد بوده) سر سرنگ هم به تناسب حرکت کرده و تناسب حجم و دما باعث میشه فشار ثابت بمونه
------------------------------------------------
متوسط بود.
:دینقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 9 (7 کاربران و 2 مهمان)
MR Cracker*, /.,mnb, e.khafan!, maghzae-motefaker, Peji2010, surpriser, yarane-naghd
منم خیلی دوست دارم قلعه حیوانات اورول رو بخونم ولی وقت نمیکنم ... پیشنهاد میکنم سینوحرم بخونی ، بینظریه + هزاران نکته ی زیبا در زندگی و ...
سوالها یه جوری بودن اصلا آدم نمی خواست حل کنه
سخت نبود ولی دلچسب هم نبود فکر کنم فرم سوالات با سالهای قبل فرق می کرد, درسته؟؟