در جوابیه ی حامد بهداد اشاره شده بود که مشخصاتی که عرب نیا برای یک بازیگر کامل ذکر کرده بیشتر شبیه مشخصات خلیل عقاب هست نه یک بازیگر/نقل قول:
قضیه چی بود که اون کشید وسط؟
Printable View
در جوابیه ی حامد بهداد اشاره شده بود که مشخصاتی که عرب نیا برای یک بازیگر کامل ذکر کرده بیشتر شبیه مشخصات خلیل عقاب هست نه یک بازیگر/نقل قول:
قضیه چی بود که اون کشید وسط؟
اين تهيهكننده و منتقد سينما با ارسال يادداشتي كوتاه به ايسنا،نوشته است:
«هوالحکيم
بدينوسيله با سپاس از همه تهيهکنندگان محترمي که با آراء و خواستههاي مشخصشان صاحب اين قلم را به عنوان عضوي از اعضاء هيئت مديره اتحاديه انتخاب کردند، از عضويت در اين هيئت به هزار و يک دليل کنارهگيري ميکنم. به اميد روزهاي بهتر براي همه سختکوشان و صادقان حرفه سينما
در پناه حق
علي معلم
عضو سابق هيئت مديره
و عضو هيئت موسس اتحاديهي تهيهکنندگان سينماي ايران»
به نظرم این فراستی از همه بیشتر مشکل روانی داره....یا فکر میکنه خیلی باسواده و میخواد نشون بده که هیچ کس هیچی نمیفهمه و فقط خودش یه چیزی حالیشه.... مثلا عالم و آدم میگه یه فیلم خوبه همه ی انتقاداش به سمت اون فیلم میره.... زمین و زمان میگه یه فیلم بده تازه ایشون اون فیلم رو دارای مفهوم میکنه و.... شما حرفاش رو دقت کنید تو هربرنامه حرفاش متناقض میشه....یه بار میشینه فیلم فارسی رو تشریح میکنه و ملاکاش رو میگه اون وقت از اخراجی های یک و دو و سه میاد با ملایم ترین حالت ها دفاع میکنه...یعنی فیلم یکی از ما دونفر با تمام ضعف هاش از اخراجی ها ضعیف تر بود؟؟؟ سلیمان نبی از جرم بهتره؟؟؟ این آقا شخصیتش کلا متناقضه....
حیف وقتی که میذارن و این میاد حرف میزنه....
قصد جسارت ندارم... ولی الان این خبر چه ربطی به این تاپیک داشت؟!:20:نقل قول:
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاعلی:11:
سلام
امشب قراره "پایان نامه" در برنامه ی "هفت" نقد بشه!
در واقع خاکش به توبره کشیده بشه ... :27:
عمرا!!! فیلم سفارشی ..... اکران سفارشی.... دیگه خنده داره اگه نقدش هم سفارشی نباشه.....نقل قول:
نقد اخراجی رو احتمالا دیدی؟ خدایی من جای ده نمکی بودم شب و روز برا فراستی دعا میکردم که تو اون برنامه نخواست فیلمش رو واقعا نقد کنه..... ای کاش برنامه مثله نود تو حوزه سینما داشتیم.....حیف!!!:41:
اوه اوه حامد کلاهداری هم میاد:2::27:نقل قول:
سلام
امشب قراره "پایان نامه" در برنامه ی "هفت" نقد بشه!
در واقع خاکش به توبره کشیده بشه ...
من بجای فراستی باشم میگم اول بیاین کارهای قبلی کلاهداری از جمله حسنی کچله رو نقد کنیم بعد برسیم به این فیلم.دی:27:
جدی؟! پس بعد از مدت ها مثل اینکه مسعود "پس از باران" قراره تو تی وی حاضر بشه!:31:نقل قول:
امشب دیگه عرب نیا نمیاد ؟! :دی باید یه بخش مخصوص براش درست کنن تحت عنوان "با فریبرز" !
دیشب برنامشون بد نبود.... البته جناب کلاهداری رفته بود بزرگترش رو هم با خودش آورده بود که کم نیاره:27:
البته من بعضی صحنه ها رو ندیدم چون برق رفت اما خب اکثرشو دیدم....
اولا دیشب برخلاف نقد سایر فیلم ها از حق نگریم فراستی درست تر برخورد کرد و انتقادش رو کرد.همون طور که فکر میکردم فیلم جوری نقد شد که دیگه هیچی ازش نموند!!! حتی آخرای برنامه اینقدر وضع خراب بود که کلاهداری از فراستی پرسید "لطفا یه پلان از فیلم که به نظرتون خوب بود رو بگین" که فراستی حتی حاضر نشد اون رو هم بگه....
تازه زیر نویس تلویزون هم برای اولین بار که من دیدم برا فیلم تبلیغ میکرد و میگفت این فیلم ضد ف-ت-نه هست و برید ببینید....
تازه به فشاری هم که به بازیگرا اومده بود هم اشاره شد ازجمله لیلا اوتادی و امیر آقایی....
فراستی میگفت این فیلمتون نه فیلم نامه ی درست و حسابی داره و نه به نمادی که خواسته رسیده....
در حالی جناب شمقدری اصرار داشت که این سریال در جهت ارزش هاست و بقیش رو نمیشه بگم چون سیاسی بود :دی اما بعد از حرفاش فراستی خیلی جالب باهاش حرف زد همون جایی که با لفظ رئیس اون رو خطاب کرد.....