سلام
یه مشکل برای پوشه های هاردم پیش اومده . بعضی از فولدرهای من آخرش پسوند .exe پیدا شده.و خود به خود هیدن شدن و از حالت هیدن هم خارج نمی شه.در ضمن پوشه ها رو هم به سایز 37 کیلو نشون می ده.
لطفا کمک کنین.:sad:
سلام
یه مشکل برای پوشه های هاردم پیش اومده . بعضی از فولدرهای من آخرش پسوند .exe پیدا شده.و خود به خود هیدن شدن و از حالت هیدن هم خارج نمی شه.در ضمن پوشه ها رو هم به سایز 37 کیلو نشون می ده.
لطفا کمک کنین.:sad:
عزيزم اينا كه شما مي فرمايي ويروس هست!
يه KasperSky يا AVG كه نصب كني مشكلت رو رفع ميكنن.
سلام
کاملا درسته اسم ویروس هم وین 32 هست.
تروجان ه از نود استفاده کنید
سلام خدمت همه ی اساتید
والا من یه چند روزی متوجه 100% بودن سی پی یو م شده بودم . هرکاری هم میکردم رفع نمیشد ، جز با Restart .
که دوباره بعد از بالا اومدن ، یه مدت که میگذشت دوباره کامپیوتر کند میشد و میدیدم بله .... 100% شده .
والا الان که کسپر رو گذاشتم که موقع بالا اومدن ، استارت آپ رو چک کنه ، نشونش داد که میخواد فعالیت کنه ...
ازم پرسید Terminate or Allow .... منم ترمینیت زدم .
اما من قصدم حذف کردنشه . اما کسپر به عنوان یه ویروس نمیشناسدش . چون گذاشتم کل هاردو بگرده ، اما چیزی پیدا نکرد ، جز دو تا Crack برنامه .
بعضی اوقات هم ( الان شده اکثر اوقات ) 7 IE رو که باز میکنم و میبندم ، میمونه توی Processes و کامپیوتر رو کند میکنه . بعضی وقتا هم بدون اینکه اصلا IE رو باز کرده باشم ، به Processes اضافه میشه .
واسه Firefox هم همین اتفاق میفته . یعنی باقی موندن توی Processes .
با Ad-Aware SE هم Scan کردم . اما بازم از بین نبردش .
خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید .
پیشاپیش از توجهتون ممنونم .
یا حق
با تشکر
ازراهنمایی هاتون.
دوست عزيز من هم همين مشكل رو داشتم
اين يه ويروسه كه بالاخره بعد از كلي دردسر AVG پاكش كرد
ولي تا يه مدت هر وقت بالا ميومد مي خواست netcmd.exe رو اجرا كنه و بعد مي گفت پيداش نمي كنم
حالا شما اول Run رو باز كن بعد بنويس Regedit و ok كن و برو به اين آدرس
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
بعد روي Shell دابل كليك كن و اونجا هر هيچيز غير از Explorer.exe نوشته رو پاك كن
حالا اگه تو پروسسات netcmd.exe هست ببند اگه نشد restart كن ديگه نمي ياد
حالا برو و فايل netcmd.exe رو از توي system32 ( يا خوده فولدر ويندوز) پاك كن
البته اين روش كاملا شايد اين ويروس رو از بين نبره
با سلام
چند روزه پیش Language bar روی ویندوز دیده نمیشد.با هر زحمتی بود آوردمش ولی باز رفته وبه هیچ وجه دیده نمیشه.البته میتونم با alt+shift زبان رو عوض کنم.
سلام
خودت Language bar رو مخفی کردی یا خودش شده اگه خودش میشه بله احتمالا ویروس و احتماله بیشتر اسپایور هست
دلیله دیگشم اینه که یکی میره سره pc انگولکش میکنه چون گفتی درستش کردی باز اینجوری میشه
نه خودش اینجوری شده حالا چیکار باس بکنم؟