سلامنقل قول:
امید لیسانس A1 رو گرفتی؟
وحشناتکترین تست هایی که تا حالا دیدم. من یکی از پسش بر نیومدم.
احتمالا مسابقات A1 رو بخیال شم برم گشت زنی تو هاوایی.
Printable View
سلامنقل قول:
امید لیسانس A1 رو گرفتی؟
خيلي خوب شده بابا
اين هاوايي كه من ميبينم زمين تا زير زمين با هاوايي ورژن اول فرق داره...خيابوناش كلا تغيير كرده اتوبانا مسيرهاي ديگش....:40:
اينقدرم بزرگه لا مصب فعلا نمايندگي ماشيناي كلاسيك ايتاليا و آئودي كه همون بقل خونه بودو پيدا كردم بقيه فعلا....
مسلم من الان جاي تو بودم الان گاراژ و پر ماشين ميكردم و ميرفتم فقط گشت زني :8:
نقل قول:
نه تازه میخوام برم بگیرم دعا کنید قبول شم:31:
آخه اصل مسابقات با ماشین های سری A1 هست هرجوری شده برو بگیر اصلا میخوای باهم بریم امتحان بدیم:27:
بازیش واقعا قشنگه . من برای رسیدن به هاوایی تا ساعت 2 بیدار موندم اما آخرین مسابقه قبل از رفتن به هاوایی دیدم مدتش 54 دقیقه است که اشکم دراومد . خلاصه مجبور شدم 54 دقیقه همینطوری مسابقه بدم تا بالاخره رسیدم به هاوایی . رفتم بخوابم دیدم ساعت نزدیک 5 صبح شده ...
بازی واقعا معتاد کننده و قشنگه به شرطی که بالای 35-40 فریم بگیرید . کمتر از این خیلی آسیب میرسونه به گیم پلی بازی .
یه چیز دیگه که هیچ وقت AA رو فعال نکنید چون واقعا گند میزنه به گیم پلی بازی و خیلی دست فرمون ماشین ها رو خشک میکنه !
من با اینکه با بالاترین تنظیمات گرافیکی اکثر مواقع بالای 45 فریم میگیرم اما AA رو که فعال میکنم گیم پلی ماشین ها خیلی خشک میشه . کلا تو اینجور بازیها هیچ وقت AA رو فعال نکنید ...
احتمالا شما افت فریم داری . چون این تست هاش خیلی ساده بود ... بازیش یه حالتی داره همینطوری بخواهی بی دلیل تو شهر بچرخی خیلی زود خسته میشی . من نسخه قبلش رو چون افت فریم داشتم نمیتونستم مسابقه بدم و همینطوری توی شهر فقط چرخ میزدم اما خیلی زود خسته کننده میشه اینطوری ...نقل قول:
سلام
امید لیسانس A1 رو گرفتی؟
میشه مشخصات سیستمتون رو بگید ؟ ممنوننقل قول:
بازیش واقعا قشنگه . من برای رسیدن به هاوایی تا ساعت 2 بیدار موندم اما آخرین مسابقه قبل از رفتن به هاوایی دیدم مدتش 54 دقیقه است که اشکم دراومد . خلاصه مجبور شدم 54 دقیقه همینطوری مسابقه بدم تا بالاخره رسیدم به هاوایی . رفتم بخوابم دیدم ساعت نزدیک 5 صبح شده ...
بازی واقعا معتاد کننده و قشنگه به شرطی که بالای 35-40 فریم بگیرید . کمتر از این خیلی آسیب میرسونه به گیم پلی بازی .
یه چیز دیگه که هیچ وقت AA رو فعال نکنید چون واقعا گند میزنه به گیم پلی بازی و خیلی دست فرمون ماشین ها رو خشک میکنه !
من با اینکه با بالاترین تنظیمات گرافیکی اکثر مواقع بالای 45 فریم میگیرم اما AA رو که فعال میکنم گیم پلی ماشین ها خیلی خشک میشه . کلا تو اینجور بازیها هیچ وقت AA رو فعال نکنید ...
میخوام بدونم چه سیستمی مناسبه
خواهش . سیستمم اینه ...نقل قول:
CPU i7 860
VGA 5850 ATI
RAM 4 G
یه نقد کوچیک از بازی : (نسخه کنسولی )
گرافیک : 10 / 6
خوب بازی در زمینه طراحی ماشین ها خوب ظاهر شده و قابل قبول کار کرده ، اما در بقیه زمینه ها بسیار ضعیف بوده بطوری که حتی از شاهکارRS که 3 سال از عرضش می گذره یا حتی بازی BurnOut Paradise ضعیف تره . محیط بسیار ضعیف ، شفافیت تصویر درب و داغون ! ، رزولوشن پایین ، مدلینگ انسان ها در بازی که در حد یه بازی متوسط نسل پیشه ، یا اصرار بر وجود برخی از اشیا مثله سگ !! در بازی ( دست اون خانومه اول بازی !!) که در حد یک بازی دو نسل پیش ساخته شدن !! عاری بودن محیط از جزئیات ، بخصوص در شهر اول و از همه مهم تر افتضاح در بخش دست شخصیت خودمون !! که باعث شده کلا نمای داخل بازی بسیار زشت جلوه کنه ، دست شخصیت عاری از هر جزئیاتی و کاملا یک نسل عق مونده !! جلوه میکنه و ... همه باعث شدن این بازی در این بخش بسیار ضعیف عمل کنه و شاید نمره 10 / 6 (با ارفاق ) مناسب این بازی باشه .
گیم پلی : 10 / 8
انصافا گیم پلی بازی روون کار شده ، بازی بین سبک ارکید و شبیه سازی هستش که برای قشر عمده ای از گیمر ها مناسب محسوب میشه . نه مثله GT5 سر برنده شدن بسیاری از مسابقات باید چن روز تمرین کنید ، نه مثله Burnout میتونید براحتی همه بازی ها رو برنده بشید ، در کل چه از نظر درجه سختی چه از نظر سبک گیم پلی بازی دلنشینه
داستان ، موسیقی و مخلفات !:
خوب داستان بازی شروع جالبی داره که برای چنین بازیی بسیار مناسب هستش ، شما یک پیشخدمتید با ارزوهایی بزرگ !!که در این راه یک خانوم مجری یهویی تصمیم میگیره به شما کمک کنه !!!
صداگزاری شخصیت ها برای یک بازی ریسینگ قابل قبوله ، اما کاملا مشخصه که کل دیالوگ ها در کمتر از یک روز گفته شدند !!
سخن اخر :
بازی به دو قشر توصیه میشه . اول عاشقان نسخه قبلی این بازی و دوم هم کسایی که همه بازی های ریسینگ این چند وقته رو بازی کردن و ونبال کمی تنوع هستند .
نمره کلی : 10 / 7
ویرایش : شرمنده نسخه کنسولی رو ندیده بودم فکر کردم این نقد نسخه PC هست ...نقل قول:
گرافيك شايد خاك ها و درختها يكمي ضعيف باشه كه اونم توجيه داره اما به نظر من خوبه !!!
گرافيك خوب زمين و جاده ها رو شما تو كدوم يك از بازي هاي هم سبك ديدي دوست عزير...
و توجيه درختها و كوه و كمر اينه كه اگه قرار بود اونا هم با جزئيات و دقت ماشينها و جاده ها طراحي ميشد كه الان شايد 10 % از طرفداران اين بازي تو سرتاسر جهان سيستمي داشتند كه بتونه اون رو اجرا كنه !!!
دوست عزیز بالای پست اشاره شده که نسخه کنسولی!کمی توجه کنید بد نیست..نقل قول:
شما فکر کنم کارت گرافیکت رو عوض کنی این مشکلات همه حل بشه گرافیک بازی کجا ضعیفه ؟
نقل قول:
یه نقد کوچیک از بازی : (نسخه کنسولی )