سایت خود مخابرات adsl.tce.irنقل قول:
اما خبر دوم را دیروز از سایت حذف کردند!!!
Printable View
سایت خود مخابرات adsl.tce.irنقل قول:
اما خبر دوم را دیروز از سایت حذف کردند!!!
مرسي از خبر رساني. البته اينا همش خبره تو خاليه شما جدي نگيريد.نقل قول:
نقل قول:منم همین امروز به صورت اینترنتی شارژ کردم و بلافاصله شارژ شد و سرعت هم مثل همیشه 125 هست.کد:WWW.ADSL.TCE.IR
قربون همتون
سلام به همه من 4 سال هست که ای دی اس ال دارم وخط من هم از همین خط های معمولی هستش ولی به تازگی به چند نفر که تازه ساختمان سازی کرده بودن اطراف خونه ما از این خطهای فیبر دادن ولی نمیدونم چرا هنوز مال ما نشده شاید بعدا هم نشه چون میخوام بدونم من میتونم برم مخابرات و یه خط دی ال سی بگیرم اگه امکان این کار وجود داشته باشه ؟ اخه خود مخابرات که از پشت تلفن چرت و پرت جواب میدناز یه جام متوجه شدم که شما اگه خط معمولی داشته باشی به هیچ عنوان خط فیبر نوری بهت نمیدن تا زمانی که همون معمولی ها هم فیبر نوری بشه الانم اگه درخواست بردی از همون معمولیا میدن راستی من برای این میخوام به خط جدید بگیرم چون خط النم نویز بسیار شدیدی داره که به هیچ عنوان درست نمیشه مال زیر زمین هست اخه کابلهای ما از کنار دستگاهای پی سی ام که برق شدیدی دارن رد شده و همین باعث نویز شده خواهش میکنم راه حل برای نویز پیشنهاد ندید :) من که گیج شدم شما میتونید در رابطه با اون مشکا که اول گفتم منو راهنمایی کنید ؟؟؟ یه چیز دیگه من از مودم ایسوز وایرلس دار استفاده میکنم البته الان انگلیسی سیستم مشکا پیدا کرده مدلش را به فارسی مینویسم مدلش هم همین مدل معروف ای ام 604 هست نویز خط تلفن رو هم خودش نشون میده کسی اینجا با این سرویس بازی میکنه خوبه واسه بازی ؟؟؟
سلام دوستان این مخابرات قراردادش چطوریه؟ سوالم اینه که اگه یک ماه شارژ نکنیم، قطع میکنن؟! با توجه به اینکه همیشه یه 500نفری تو صفند؟
نه تا یک ماه از من تا 10 روز هم شده و قطع نشده.نقل قول:
اما احتمالش زیاده ....با این اوضاع که گفتی!
برادر خود مخابرات باید بیاد کابل کشی کنه و خطتون به dsl تغییر پیدا کنه اما متعجبم وقتی یه محله رو dsl میکنن همه ساکنین کابل عوض میشه حالا چرا مال شما نشده رو نمیدونم....یه چیز هم فراموش نکن===>نقل قول:
اگه کاربردت وب گردی و دانلود سبکه این بدردت میخوره وگرنه همون اینترنت شرکتی رو بچسب:46:
روزی که من ثبت نام کردم بهم گفتن اگه تا 10 روز شارژ نکنی خطت جمع می شه، چند هفته پیش یکی از دوستام گفت اگه مرکزی که توش سرویس داری متقاضی زیاد داشته باشه از 10 روزم زودتر خطو جمع می کنن!!نقل قول:
سلامنقل قول:
اره منم دارم شاخ درمیارم هم محله ای ها ما اکثرا 6 ماهی میشه که پیش شمارشون تغییر پیدا کرده اما نمیدونم چرا ماله ما نشده یه چیز جالب دیگه کابلهای زیر زمینی فیبر نوری تا وسط کوچه ما اومده یعنی 3 سال پیش کار گذاشتن اما هنوز خبری نیست !!!! من با محدودیت حجمیش هیچ مشکلی ندارم فقط سرعت مهمه واسم در ضمن گفتم که خطم نویز شدیدی داره و اصلا به صرفم نیست که رو خط معمولی ای دی اس ال استفاده کنم الانم درد ناچاری هست :(
مشکلتون با اسپیلیتر هم روی خط فعلی حل نشد؟؟؟نقل قول:
این مخابرات هم عجب دنگ وفنگی داره!!
برای شارژ حجمی یه شناسه برای شارژ ماهیانه هم یکی دیگه.
من امروز 1 گیگ شارز کردم ولی اضافه نکرد.چجوریه باید اکانت تموم شه تا شارژ کنه؟