مال من Ide هست
البته نمیدونم ربطی با Ide یا Sata بودن داره یا نه...
Printable View
مال من Ide هست
البته نمیدونم ربطی با Ide یا Sata بودن داره یا نه...
تست نكردم اما خيلي از ساتا ها هم از 14.2 بيشتر هستند
دوستان هارد هيتاچي اين مدل MODEL : Deskstar T7K500 - HDT725032VLA360 - 16mb buffer - 3.0GB/s به نظر شما چطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان هارد هيتاچي اين مدل MODEL : Deskstar T7K500 - HDT725032VLA360 - 16mb buffer - 3.0GB/s به نظر شما چطوره ؟
اين هم Matrix Raid ابتكار اينتل (Raptor 74 x 2)
Size=20GB --- 10GB each drive
strip size = 64k
Write-Back Caching Enabled
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرش جان اينو از كجا گير آوردي دهنم آب افتاد صداي تركتور مي دهد؟
ديگه برام عادي شده ولي كيسو گذاشتم پايين صداش كمتر مياد...
اين قابليت Matrix Raid در بردهاي اينتل با چيپ جنوبي ICHxR وجود داره كه مثلا ميشه روي دو هارد، دو آرايه مجزا درست كرد بعنوان مثال يك Raid 0 و يك Raid 1 روي دو هارد ديسك. (البته من هر دوشو Raid 0 گذاشتم) حسنش اينه كه Access time رو در آرايه اولي تا حد قابل توجهي پايين مياره مثلا من از 7.9ms رسيدم به 5.6ms يعني تقريبا يه چيزي نزديك SCSI 15K شده.
البته اون Burst rate بالا بخاطر فعال بودن Write-Back Caching انقدر جهش داشته ولي اين مسئله امنيت اطلاعات رو پايين مياره. يعني فقط براي بنچمارك خوبه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي عالي بود الان يعني شما دوتا هارد Rapor را ريد كرديد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم شايد ريد كردم اما اطلاعاتم را دوست دارم چون خيلي توش چيز ميز دارم
بله دو تا هست تو اون لينك هم يكي با سه تا امتحان كرده و Acsses tim اون بيشتر شده.
بديه Raid 0 همين عدم امنيت اطلاعاته... ولي برعكس اون Raid 1 اصلا براي بكاپ گيري دائمي از اطلاعات هست. اين Matrix raid بسيار قابليت خوبيه چون مثلا ميشه يك درايو Raid 0 20GB براي سيستم عامل و برنامه هاي كاربردي درست كرد و يك Raid 1 با حجم بالا براي ذخيره اطلاعات كه هم پرفورمنس بسيار بالا داشته باشي و هم امنيت كافي.
اما خرجش بالا هست ولي براي كسايي كه كارهاي رندر و 3d مي كنند بدرد مي خوره كه پولي كه مي دهند نتيجه بگيرند