سلام دوست گرامي- اگر سري به جمهوري بزنيد و چونه هم باهاشون بزنيد مي تونيد قيمتهاي پايينتري هم خريد كنيد (شايد حدود 300 تا 400 تومن كمتر)نقل قول:
Printable View
سلام دوست گرامي- اگر سري به جمهوري بزنيد و چونه هم باهاشون بزنيد مي تونيد قيمتهاي پايينتري هم خريد كنيد (شايد حدود 300 تا 400 تومن كمتر)نقل قول:
ميشه بفرماييد پس اين اختلاف قيمت دليلش چي ميتونه باشه ؟ چطور ميشه يه مغازه اي از نمايندگي ارزونتر بده اونم 300 400 تومن ؟
اون بنده خدا قبل شما همين موضوع رو توضيح داد به من
حالا يه سوال
ميشه بگيد چه مدت از گارانتي محصول تو مغازه طرف هدر رفته و ما بايد گارانتي كه استفاده نكرديم پول پرداخت كنيم ؟ در حالي كه نماينده جنسش رو به روز مياره !
آيا مغازه دار بعد فروش مسئوليتي قبول ميكنه ؟
نميدونم شايد حرف شما درست باشه ولي قيمتاش تو 2 محصولي كه خودم از جمهوري گرفتم ( دي وي دي پلير 3588 و سينماي خانگي 3540 ) يا ارزونتر بوده يا برابر
شايدم من حال گشتن يا چونه زدن نداشتم
به هر حال من به قولم عمل كردم
يا علي
سلام بچه ها اين تي وي هاي فيليپس هشمون مجارستاني هستن؟ من يك كاتالوگ از نمايندگي مشهد گرفتم واسه بعضي از مدل ها نوشته بود ساخت اروپا و واسه بقيه چيزي ننوشته بود . حالا مي خوام ببينم ميشه 9705 46 اينچ غير مجارستاني و يا بعضا اصلي(هلندي و يا ترجيحا ساخت كشور معتبرتري) پيدا كرد؟ چه اينجا و چه در بانه
راستي mehdy55 قرار بود زحمت بكشي برام از اون جايي كه اينقدر گفتي ارزون ميده قيمت 9705 سايز 46 بگيري..... گرفتي؟! نگرفتي؟ بگير ديگه!!
:41:
يكبار توي تعطيلات نوروز رفتم جمهوري ولي اون مغازه تعطيل بود از يكي ديگه (كه البته قيمت 40 رو دفعهپيش گرونتر از اين مغازه گفته بود) قيمت گرفتم 46 رو گفت 4 تومان مي ده البته من چونه باهاش نزدم اگر خواستي از تهران خريد كني بگو آدرس دو تا مغازه رو بهت توي پيغام خصوصي بهت بدم كه به نظرم منصف تر بودن. ببينيد قيمت مصرف كننده 9705 سايز 40 مطابق ليست شركتي حدودا 2990 هستش كه بعضي ها زير اين قيمت مي فروشن حالا نميدونم از سود خودشون كم مي كنند يا كلك ديگه اي مي زنند.
با سلام 9705 فقط ساخت مجارستانه و مونتاژ كشور ديگه اي نيست اگه منظور شما از اصل بودن ساخت هلند باشه تو بازار پيدا نميكني حتي توي خود اروپا با تشكرنقل قول:
سلام و روز به خيرنقل قول:
اگر اشتباه نكنم روي 8605 هم "ساخت مجارستان" رو ديدم:20:
همون طور كه دوستمون Mehdy55 هم گفتن قيمتي كه شركت به نمايندگي ميده 2990 ديگه طرف 100 تومنم زير قيمت نميده كه !
احتمالا بنا به دلايلي مجبورن اينجوري بفروشن مثلا مدتي از گارانتي گذشته يا نتونسته بفروشه ميخواد ردشون كنه
در هر صورت وقتي قيمت شركت 2990 بايد به قيمت 2700 يا 2800 شك كرد
راستي وقتي ليست قيمتاي شركت رو ميديدم به چيز جالب برخوردم كه بايد راجب بهش تحقيق كنم اونم اينكه جلوي مثلا 9705 زده 2PCS + HTS 5550 Free !
يعني 2 تا از شركت بخره يه سينماي 500 تومني FREE ؟!
اگر اينطور باشه مي شه يك جورايي قيمتهاي 2700 يا 2800 رو توجيه كرد، ضمنا من فكر مي كنم اون قيمت 2990 قيمت مصرف كننده باشه نه قيمتي كه شركت به نمايندگي ها ميده معمولا قيمتي كه به نمايندگي ها مي دن 5 تا 8 درصد زير اين قيمت بايد باشه.نقل قول: