بله درسته دوست عزیز. این دیگه تقصیر شرکت هاست. خب میشه گفت تقریبا این بازی به بازی جومونگ هم ربط داره.نقل قول:
ولی کلا با این که نسخه های اولش گرافیک پایینی داره و ضعف هایی در بازی دیده میشه. بازم خوبه.
Printable View
بله درسته دوست عزیز. این دیگه تقصیر شرکت هاست. خب میشه گفت تقریبا این بازی به بازی جومونگ هم ربط داره.نقل قول:
ولی کلا با این که نسخه های اولش گرافیک پایینی داره و ضعف هایی در بازی دیده میشه. بازم خوبه.
همینو بگو:41:نقل قول:
بازی فروش محله ما Just Cause رو به اسم GTA جدید میفروشه:18:
توی ایران خیلی از این بازی فروشا خودشون چیزی حالیشون نیست ، فکر می کنن مردمم همینطورن ( نمیخوام به کسی توهین بشه ولی خودم خیلیا رو دیدم ، بازی فروشایی هم بودن که سر در می اوردن )
رفته بودم دارکسایدرز 2 بگیرم ، اسم بازیو که میگفتم هنگ می کردن ، یه دفه 60 تا بازی می ریختن جلوم می گفتن ببین کدومه؟:دی
دوست عزیز من این دو تا گروه رو نمیشناسم.
واسم توضیح بده.
eestern همون گر.ه tadakatsu,hanzo,leyasu,inaوmasamune,kotaroهستنقل قول:
westernهم همون گروه mitsunari,kanetsugu,yukimura ,keiji,yoshihiro,ginchiyo,sakon shima,musashi,:18:hideyoshi,nene,kenshin,shingen, ست.
خوب کدوم داداش؟
داداش من گروه eestern دوست دارم.
چون تاداگاتسو داره.
نبوناگا تو کدوم گروهه من ندیدیم.
من گروه westernهستم چون yukimura توشهنقل قول:
نبوناگا شاه هردوگروهه .پس از مرگش دوگروه از همدیگه جدا میشن وبرعلیه هم شورش میکنن.
داداش ایول شما که بهتره ما میدونی.
دوست من بیا یه ساعت مشخصی بزار به جز صبح که دوتامون با هم بیایم تو انجمن و این تایپک.
که کسی نگه من تو رو ساختم که باهات حرف بزنم. یا بگن شما دوتا باهم یکی هستین.
نقل قول:
داداش من هرگز فکر نمیکردم یک نفر پیدا بشه که به اندازه ی خودم به این بازی علاقه داشته باشه!:20:
روش ازاد کردن سلاح اخر یو کیمورا سانادا در بازی سامورایی2:
داداش بر بار سوم میگم از این سیو استفاده کن همه چی داخلشه.
اینم لینک دانلودش: حجمشم بسیار کمه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما دانلود کن اگه بلد نبودی استفاده کنی بهت میگم چطور استفاده کن.
آدم این همه طرفدار ازین بازی می بینه توجهش جلب میشه !!
منم یه وریور اوروچی داشتم خوشم نیومد اسب و اینا سوار میشد !! هی باید می کشتی !