جالبه.اینترنت رو اسمش رو عوض کردن!! اینترنت غربی ها!!!
Printable View
جالبه.اینترنت رو اسمش رو عوض کردن!! اینترنت غربی ها!!!
دوستان من از ماکس نت 6 ماهه که اشتراک با حجم محدود گرفتم . در این مدت موارد عجیبی را دیدم :
1- دانلود شبانه که از ساعت 2 بایستی رایگان باشد بعضی از شب ها رایگان است و بعضی از شب ها هم که صبح به اکانتم نگاه می کنم دقیقا به اندازه حجم دانلودی که کرده ام از حجم کلی من کم کرده است !!
2- وقتی که فایلی را در طول روز دانلود می کنم (مثلا 200 مگ) وقتی در پایان به حجم باقیمانده نگاه می کنم (250مگ) کم کرده است !!
3- خدای نکرده اگه حجم و ترافیک مجاز من به زیر 1 گیگ برسد ( مثلا 999 مگ) به طرز عجیبی از حجم اکانتی که دارم کم میشود (یعنی با 999 مگ که در اختیار دارم حدود 500 مگ می توانم دانلود کنم )
اولا دوستان من کامپیوترم را طوری تنظیم کرده ام که هیچ نرم افزاری نمی تواند اتوماتیک آپدیت شود( که مثلا دوستان بگن این حجمی که کم می شود توسط آپدیت ویندوز و آنتی ویروس و نرم افزار مصرف شده)
ثانیا در این 6 ماه بارها این موضوع را تست کرده و اطمینان کامل دارم
آقا من قطعی های زیادی دارم.
شاید توی یه روز بیش از 10 بار.
چه طوری مدارک را برای شما بفرستم تا ضمیمه شکایت کنید؟
آقا من از شاتل سرویس 512 گرفتم اما شاتل جدیدا سرعت شبانش رو روی 5 کیلو بایت گذاشته روز ها هم حتی صفحات p30world به زور باز می شن . الان خیلی ها دارن قرار داد رو فسخ می کنن ! اما من هنوز قرار داد دارم . الان چطوری باید پی گیری کنم ؟
اینا هم کلاهبردار شدن !!
سلام دوستان
الان قسمت وب گردی اخبار 20:30 یه گزارش از یه کاربر که از طریق سایت تنظیم مقررات شکایت کرده بود از یه isp پخش کرد که بعد از گذشت 3هفته هنوز پیگیری نکردن شماره پیگیری شکایتش هم 96548654 بود که من هر چی توی سایتشون میزنم چیزی نشون نمیده
واقعا متاسفم براشون و از برنامه وبگردی 20:30 هم تشکر میکنم که خدا را شکر حداقل اینها این گزارش ها را پخش میکنن!
من خودم از تنظیم مقررات شیراز از طریق همون سایتشون شکایت کردم بعد از گذشت دقیقا 1ماه طرفی که ازشون شکایت کرده بودم باهام تماس گرفت و میگفت شکایتتون را ارجاع دادن به خودمون یعنی شکایتم را دادم به خود طرفی که ازشون شکایت کردم .بعدشم جواب استعلامی که اداره بازرگانی ازشونگرفته بود غلط دادن بعد حاظر نیست مدارک را که بهشون دادم دوباره بررسی کنن چون میدونن حق با منه من مدارکش جلوی خودمه مطمئن هستم
از دوستان خواهش میکنم اینجور موضوعات را برای برنامه وبگردی بفرستن منم موضوع خودم را میفرستم براشون.
به همین منظور از کلیه کاربران و بینندگان عزیز و محترم وبگردی 20:30 که از آیتم کم فروشی اینترنت استقبال کرده و پیشنهاداتی دارند، تقاضا می شود تا سوالات ، مستندات و پیشنهادات خود را درباره سرعت اینترنت در کشور و کم فروشی از سوی شرکتهای خدمات اینترنتی از طریق قسمت نظرات همین پست یا پست الکترونیکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به ما اعلام فرمایید تا پاسخ آن را برای شما پیگیری کنیم.
وب گردی 20:30 قسمت37 : این برای قسمت امروز؟!والا با این اینترنتشون یه برنامه وب گردی هم نمیشه از نت دید!
کد:http://www.webgardi2030.ir/
به اين وبگردي بگين اجازه بدن ما ايميل خودمون ببينيم
نه اينترنت نامحدود ميخواييم نه ارزون
الان وضعمون از وقتي كه اين تاپيك شروع شده بدتر شده كه بهتر نشده
90 درصد سايتها باز نميشه و اونايي هم كه باز ميشه با سرعت ديال آپ هستش
سرويسهاي وي پي .. هم كه تعطيل كردن
ما اگه نخواهييم اين ولگردي به فكرمون باشه كيو بايد ببينيم؟
نقل قول:
یا پیغمبر !
اینو کجا گفتن؟
ولی به جان خودم این ممکلت کره شمالی بشو نیست حالا بذار زور بزنن
آقا ول کنید جون عزیزتون. این کارا به نتیجه نمیرسه فقط باعث میشه کیفیت اینترنت ما از اینی که هست بدتر بشه. شما واقعا فکر میکنید اگه نامحدود کنن کیفیت اینترنت ایران چجوری میشه؟؟؟!!!! پس به همینی که دارید راضی باشد. بهتر که نمیشه بدتر هم میشه...
شما دوست عزیز جزو کسانی هستید که هرکی هرچی بگیه میگی چشم.اگه ما همه این فکرارو نداشتیم همچین وضعی تو کشور ما بیش نمیومد...نقل قول:
نامحدود که کردند که شما میتونی به اختیار خود از اون سرویسهای طبق دستور تنظیم مقررات استفاده بکنی یا نکنینقل قول:
خیلی خیلی ببخشیدا ولی همین افراد با طرز فکر شما باعث شدن که وضعیت اینجور باشه