یونیتی 3 نسخه ی بتا هست و فقط در اختیار کسانی قرار گرفته که یونیتی رو پیش خرید کردننقل قول:
فکر نکنم نسخه ی بتا رو بشه Register کرد ( حتی به صورت Trial )
Printable View
یونیتی 3 نسخه ی بتا هست و فقط در اختیار کسانی قرار گرفته که یونیتی رو پیش خرید کردننقل قول:
فکر نکنم نسخه ی بتا رو بشه Register کرد ( حتی به صورت Trial )
کاشکی زود تر نسخه فول ورژنش بیاد و کرکش کنننقل قول:
چون اونطوری که من دیدم قیمتش 1200 دلار بود یعنی یه چیزی در حدود یک میلیون و دویست هزار تومن خودمون :18:
این یونیتی 3 خیلی چیزا بهش اضافه شده یه سری ویدئو از یوتو دربارش دیدم خداییش کفم برید خیلی خیلی باحال شده
قیمتش نسبت به انجین های دیگه که خیلی خوبه ! شما برو انجین unigine رو هم ببین ... قیمت نسخه ی standard دو برابر یونیتی هست در حالی که نصف امکانات یونیتی رو هم نداره !نقل قول:
آموزش ثبت نام رایگان یونیتی 3
1. ابتدا یونیتی را لود کنید سپس روی Enter new serial کلیک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس پنجره جدید که باز میشود internet activation را انتخاب کنید سپس Next بزنید
منتظر بمانید تا کانکت شود، یک صفحه وب باز میشود
[HTML]https://store-unity.unity3d.com[/HTML]
وارد صفحه وبی که باز شده شوید
در بخش 1. Register with Unity از شما ایمیل و کمپانی را میخواهد شما فقط ایمیل خود را وارد کنید
سپس روی Free کلیک کنید( این کارها را سریع انجام دهید در ضمن پنجره internet activation نباید بسته باشد )
وقتی روی Free کلیک کردید صفحه جدیدی باز میشود که گفته باید 5 ثانیه صبر کنید
بعد از این که 5 ثانیه تمام شد یونیتی برگردید و روی Finish کلیک کنیدنقل قول:
Product Authorized
Your copy of Unity is now being authorized. You should be ready to go within 5 seconds.
Check out the forums at Unity home page for contact with the Unity team and other Unity users
ولی یونیتی باز نمیشه و همان صفحه اولی لود میشود!
برای لود شدن یونیتی باید تاریخ ویندوز خود را تغییر دهید، تاریخ وبندوز خود را مثل به سال 2008 تغییر دهید سپس یونیتی را لود کنید...یک پیغام ظاهر میشود روی OK کلیک کنید برید حالشو ببرید:11:
موفق باشید
سلامنقل قول:
این کارار کامل فعالش میکنه ؟ فکر کنم یا زمانی و یا یه چیزایی کم داره ؟
نقل قول:
ایول :31:
خوشم اومد دمت گرم :27:
وقتی یونیتی از همین حالا که هنوز نسخه فولش رو نداده دور بخوره میشه روی کرک ورژن 3 حساب کرد
نقل قول:
سعید جان این طور هم نیست.Unigine قابل مقایسه با بونبتی نیست.اون یک انجین خیلی عالیه و امکانات خوبی داره.اتفاقا یونیتی امکانات زیادی نداره!فقط فرآیند ساخت در یونیتی سریع هست و کار کردن باهاش ساده هست و بیشتر محبوبیتش بخاطر نسخه آیفون و تحت وبشه.اگه بخوای حساب کنی یونیتی انجین زیاد ارزونی هم نیست چون برای هر خروجی باید لیسانسش رو جدا بخری در حالی که مثلا انجین شیوا همه رو با هم داره با قیمت فکر کنم 1500 دلار.اگه اشتباه نکنم.
هر چند من خودم از یونیتی استفاده میکنم چون فعلا به درد کارم میخوره ولی بعد شاید دیگه جواب گو نباشه!
موفق باشید.
یعنی چی ؟؟؟؟ :18:نقل قول:
من یک پیشنهاد برای همه دارم این که زیاد هم به دنبال نسخه 3 یونیتی نباشید چون با همون نسخه قبلی خیلی کارها میشه کرد.منظورم اینه که ما هنوز از تمام قدرت نسخه قبلی هنوز استفاده ای نکردیم و هنوز خروجی حرفه ای ازش توی ایران نداریم.مثلا من هنوز ندیدم کسی با کلاس های ادیتور یونیتی کار کرده باشه.این یعنی این که کار حرفه ای انجام نشده!!!
پس اگه نسخه 4 یونیتی هم داشته باشیم زیاد واسه ما فرقی نمیکنه و در ضمن از امکاناتی مثل خروجی برای وی و ایکس باکس و ... که هیچ وقت نمیتونیم استفاده کنیم.
به نظر من به لیست بازیهایی که با یونیتی 2.6 ساخته شده و محبوب هم هستن یه نگاهی بکنین و ببینین که چه کارهایی میشه باهاش کرد!!
موفق باشید.
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
یعنی به غیر از pc , Mac , web باید برای بقیه خروجی ها لیسانس تهیه کنی!نقل قول:
یعنی منظورت ایکس باکس یا پلی استیشن 3 ؟نقل قول: