فکر نکنم پرش مانیتور ربطی به آنلاک کردن داشته باشه درایور مانیتور رو نصب کنی ردیفه
Printable View
فکر نکنم پرش مانیتور ربطی به آنلاک کردن داشته باشه درایور مانیتور رو نصب کنی ردیفه
سلام
در حال حاضر، ارزانترین CPU (احتملاً سری Phenom II) که بیشترین احتمال را برای آنلاک به 4 هسته و آزاد کردن کش داشته باشد چیه؟
و یک سوال: فروشندگان محترم از استپینگها خبر دارند؟ منظورم اینه که اگر CPU آنلاک بشه، تمام CPuهایی که در یک سری اون فروشنده خریده همینگونهاند؟
سی پی یو های phenom II همشون استپینگشون حرف c هست و deneb هستند غیر از اینا باید خودتون روی cpu رو نگاه کنید
ببینید حرف سوم استپینگش چیه
X2 550 هست اگه تو بازار باشه....نقل قول:
در حال حاضر، ارزانترین CPU (احتملاً سری Phenom II) که بیشترین احتمال را برای آنلاک به 4 هسته و آزاد کردن کش داشته باشد چیه؟
اکثرا خبر ندارند آنلاک هم درصد زیادش شانسه....نقل قول:
و یک سوال: فروشندگان محترم از استپینگها خبر دارند؟ منظورم اینه که اگر CPU آنلاک بشه، تمام CPuهایی که در یک سری اون فروشنده خریده همینگونهاند؟
سلام
یه Z555 رو آنلاک کردم بدون افزایش ولتاژ با استپینگ CACAC AC 1033FPMW
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم VALIDATE:
کد:http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1443064
سلام
ممکنه بفرمایید ATHLONE II 435 اگه آنلوک بشه معادله چیه وبا توجه به قیمت واحتمال آنلوک واورکلاک کدام CPU بهترینه؟
(حدود 100 تومن+_20)
اگه حرف سوم استپینگش a یا d باشه فقط هسته آنلاک میشه که در برخی موارد هسته هاشم مشکل دار استنقل قول:
ولی اگر حرف سوم c بود هم کش آنلاک میشه و هم هسته که اگر شما هم کش و هم هسته رو آنلاک کنید میشه
phenomII x4 925 که اور هم بعدش میتونید بکنید
:18:یعنی سری اتلون رو میشه به فنوم تبدیل کرد:18:نقل قول:
از دوستان تو همین انجمن کسی این کار رو کرده؟
بله من انجام دادم البته 440 رو هم کش 8 مگ شد هم 4 هسته ای اما یه مشکلی که هست اینه که در بعضی از بازیها با 4 هسته صفحه آبی میاد در صورتی که با نرم افزار های تست پردازنده تست کردم مشکلی نداشت مشکل چیه نمیدونم ( توی نرم افزارها مشکلی نداره)
میشه بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
من یک athlon II x4 630 دارم این جریانش چطوریه؟