لطفا کمکم کنیدنقل قول:
تا 2روز دیگه باید انتخاب کنم:11::11:
Printable View
لطفا کمکم کنیدنقل قول:
تا 2روز دیگه باید انتخاب کنم:11::11:
سلام پدرام خاننقل قول:
بنظر من lh700 رو بذار کنار و بین lh500 و b690 یکی رو انتخاب کن
بلحاظ مشخصات فنی ، lh500 بهتر از b690 هست ولی من هیچ تجربه ای درموردش ندارم . یکی از دوستان توی انجمن که آواتارشون فکر کنم " آقای ایرج خواننده " هست فکر کنم این تلوزیون رو دارند می تونید ازشون راهنمایی بخواید ( راهنمایی رو دارید دیگه ! شرمنده )
روی کاغذ تنها برتری b690 به lh700 می تونه usb خیلی جالبش باشه که برای من خیلی کاربرد داشته ( البته lh500 هم داره اما بعید می دونم به کاملی b690 باشه ) البته اینها روی کاغذه و باید دید آیا واقعا آپ اسکیلینگش در حد b690 هست آیا واقعا می تونه رنگ مشکی رو بخوبی b690 تولید کنه و ...
بهرحال روی کاغذ هم کنتراست هم هرتز و حتی فکر کنم زمان پاسخدهی lh500 بهتر از b690 هست . تنها مسئله ای که این وسط هست اینه که باور عمومی می گه بلحاظ کیفیت اسمبل و این چیزا سونی از همه بهتره بعد سامسونگ بعد ال جی . این مبنای علمی نداره و فقط یه باوره که مثلا خود من نتونستم باهاش کنار بیام و الا lh500 می گرفتم
whitewolf عزیز اون عکسها کاملا ساختگی و تجاری هستند
اگر اینجوری بود که g10 توی هیچ سالن پر نوری پیدا نمی شد . حالا یکی خونه ی پرنوری داشته باشه باید قید g10 رو بزنه ؟! یا lcd فروشها روزها که نور فروشگاه متعادل و در حد خونه هست تعطیل می کردند و فقط شبها زیر نور زیاد لامپ فروشگاه رو باز می کردند ! اینحرفها اغراق آمیزه و بعید می دونم کسی بهش توجه کنه
اختلاف عمده این پنلها در تصاویر full hd هست که فکر کنم 5% از کل تصاویری که ما تا 5-6 سال آینده می بینیم رو هم تشکیل نمی دن
در مورد عکس هم دوست من بحث کل کل و پوز زنی نیست
عکسهای تصاویر sd از هر دو پنل اینجا هست . تصاویر اختلاف وحشتناکی رو نشون نمیده ولی من هم می دونم که وقتی ساید بای ساید مقایسه بشن g10 تصاویر بهتری داره اما نه اونقدری که آدم بتونه خیلی راحت قید تمام اختلافات دیگه شون رو بزنه .
اگر صرفا دو تا تلوزیون مطرح باشن من می گم b690 ممکنه از لحاظ تصویر 10% پایین تر باشه اما از لحاظ امکانات و دکور خیلی بالاتره و b690 رو انتخاب می کنم
اما اگر g10 با یک سینمای خانگی درست درمون و ----- دو تیونره در نظر گرفته بشه اونوقت انتخاب بهتری خواهد بود .
فیش برق قبلی اینطوری هست..نقل قول:
دو بار نداده بودیم..که میشه 4 ماه اومده بود 13.600 تومن...
2 ماه بهش اضافه شد...پول برقمون شد 20.300 تومن..کلا برای 6 ماه..حالا باید فیش جدید بیاد تا مقایسه کنم..
شما داری مساحت ورزشگاه آزادی رو با یه مغازه مقایسه میکنی!!!؟؟ تو ورزشگاه آزادی اگه 100 تا پرژکتور روشن بشه بازم میزان نور محیط ورزشگاه تو شب کمتر یک مغازه با دوتا پرژکتور به نظر میاد فکر نمیکنم این دیگه زیاد پیچیده باشه.نقل قول:
راجب عکسها هم دیگه بچه دو ساله هم میدونه که این عکسها شماتیک و برای فهم راحت تر موضوع هست و به هیچ وجه شبیه ساز نیست ولی به هر حال واقعیتی هست که وجود داره دوستان میتونن راجب Ambient Light و تفاوت LCD و Plasma تو نت تحقیق کنن البته ممکنه فهم بعضی مسائل برای برخی دشوار باشه.
دوستان لطف کنن از این به بعد عکسهاشون رو داخل اسپویلر قرار بدن
برای استفاده از اسپویلر روی دکمه حالت پیشرفته کلیک کنید بعد از ابزارهای بالا دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انتخاب کنید بعد از انتخاب یک اسم برای اسپویلر عکسهارو درون اون قرار بدین.
جریان این دکمه Pause چیه؟نقل قول:
امروز چند تا عکس از جی 10 میزارم(یکم زیاده دیال اپی ها ما رو ببخشن)
همه ی عکس ها از ماهواره گرفته شده...کنتراست روی 100% هست..بقیه تنظیمات رو دست نزدم..عکس ها رو با گوشی N95 گرفتم.
سلام
من پنج روز پیش یک تلویزیون سامسونگ مدل LA32B690 گرفتم تصویرش بد نیست ولی سه چهار تا ایراد داره .
هر چی هم با خدمات فنی تماس میگیرم جواب درستی نمیگیرم و فعلا دارن ما رو پاس کاری میکنن و گفتن یکی دو روز دیگه جواب میدن .
ایراداش اینها است
1- تله تکست فارسی درست کار نمیکنه و فونت هایش بهم ریخته و لاتین است .
DLNA -2 کار نمی کنه . هم وقتی تلویزیون را مستقیم با یک کابل LAN به کامپیوتر وصل میکنم و هم وقتی از طریق یک روتر ADSL به کامپیوتر وصل میشم.
3 - شبکه اش کار نمیکنه و موقع تست شبکه میگه ادرس MAC معتبر نیست .
4 - امکان اپگرید firmware از طریق USB کار نمیکنه و میگه فایلی برای اپدیت پیدا نشد .
خلاصه من که از خریدنش پشیمون شدم تا ببینم چی پیش میاد.
اکه کسی میتونه کمکی در این موارد کنه ممنون میشم.
نقل قول:
سلام
من هروقت زنگ زدم VIP خیلی خوب و با حوصله راهنماییم کردن و اگر لازم بوده اومدن خونه و ...
شانسیه فکر کنم
1- من این مشکل رو داشتم . زنگ زدم سام سرویس . تلفن نزدیک ترین نمایندگی رو از روی آدرس بهم دادند و با اونا تماس گرفتم اومدند . فریمورش رو آپدیت کردند . مشکل حل شد . البته الانم اگر منو به زبان انگلیسی باشه فونتهای تلتکست رو نمی خونه اما وقتی منو فارسی هست هیچ مشکلی با تلتکست نداره . حتی ی ها رو هم جدا نمی زنه
از اولش هم منوی فارسی داشت تلوزیونما اما تلتکست فارسی رو نمی خوند
2- نمی دونم
3- نمی دونم
4- حتما یا ورژنتون یکیه ( که البته در این صورت می گه که ورژنها یکیه ) یا مشکلی توی فایله هست چون برای من همون فریمور فارسی رو از طریق usb ریختن دیگه
در مورد مشکل 2 و 4 هم زنگ بزن VIP سام سرویس ( شماره اش در صفحات اول همین تاپیک هست ) تا حالا که برخوردشون و پیگیریشون در مورد من خوب بوده
موفق باشی
در مورد اولی من هم فکر میکنم با یه اپدیت مشکل حل شهنقل قول:
درمورد دوم و سوم ایا اصلا سعی کردی به کامپیوتر وصل شی یا نه ؟
در مورد چهارم هم بالاخره حداقل باید بتونه فایل اپدیت T-CHE6AUSC ببینه
من با VIP هم تماس گرفتم که مسئول فنی اش کاملا وارد بود و گفت قبلا با مورد دوم و سوم برخورد کرده ولی پیگیری و ساپورت مدل LA32B690 با یه جای دیگه است . منم با اون جای دیگه تماس گرفتم که معلوم بود خیلی در این مورد چیزی نمیدونن .
من پیشنهادم برای اتاقهای با نور متعارف و زیاد اینها هست:نقل قول:
برای دیدن فیلم:
Picture Mode: Cinema
Contrast: 80
Brightness: 78
Color: 30
Tint: G8
Sharpness: 42
Color Temp: Warm
Video NR: Off
Advance Options
Black Level: Light
برای سایر استفاده ها:
Picture:
Picture Mode: Dynamic
Contrast: 100
Brightness: 55
Color: 65
Tint: 0
Sharpness: 50
Color Temp: Cool
Video NR: Off
Advance Options
Black Level: Light
منظورم از G8 اینجا Green یا رنگ سبز هست.
موفق باشید.
نه راستشنقل قول:
هیچوقت سعی نکردم اینا رو بهم وصل کنم
راستش اصلا نمی دونم حسن اینکار چی هست ؟
بعدش یعنی چی که پیگیری 32B690 با جای دیگه اس !! از روی سایز پنل خدمات می دن ؟! عجب آدمایی هستن . منکه با همینا حرف زدم همیشه
بعدش در مورد آپدیت هم یکی از دوستان توی همین تالار دیدم نوشته بود که فریمور اروپایی دانلود کرده و ظاهرا در آپدیت کردن مشکلی نداشته . اینجور که من یادمه در قسمت آپدیت فرمان آپدیت می دادن و اون ظرف چند ثانیه فلش رو چک می کرد و اگر فایل مورد نظر رو پیدا می کرد پیغام می داد که می خوای آپدیت کنم ؟
آپدیتم که می کرد . یکبار خاموش روشن می شد و خلاص
دیگه بیشتر از این نمی دونم واقعا . شرمنده
شدیدا تایید میشه . ظاهرا قهم بعضی مسائل برای برخی واقعا دشواره .نقل قول:
امیدوارم بابت این تایید اخطار نگیرم :11:
نقل قول:
DLNA به شما امكان مي دهد تا موسيقي و ويدئويي كه در كامپيوتر شما ذخيره شده را ازطريق اتصال شبكه در حالت Media Play تماشا كنيد. اين موضوع نياز
به كپي كردن آنها را به يك دستگاه ذخيره USB مرتفع كرده است. براي استفاده از DLNA ، بايستي تلويزيون به شبكه متصل بوده و بايستي
برنامه مديريت کامپيوتر اشتراکي Samsung در كامپيوتر شما نصب شده باشد.
كامپيوتري كه برنامه مديريت کامپيوتر اشتراکي Samsung روي آن نصب مي شود را مي توانيد مستقيماً به تلويزيون بدون اتصال آن از طريق مشترك كننده روتر یا با یک روتر به كامپيوتر وصل كنيد.
نقل از صفحه 44 تا 48 دفترچه راهنماي سامسونگ