سلام . بازی برای من نامفهوم اجرا میشه !! اصلآ چیز خاصی معلوم نیست رگه های سیاه رنگ هم وسط صفحه هست .
کارت گرافیکم جی فورس 8600 gt هست . کسی به این مشکل برخورده . راهی هست یا از سیستم هست ؟
Printable View
سلام . بازی برای من نامفهوم اجرا میشه !! اصلآ چیز خاصی معلوم نیست رگه های سیاه رنگ هم وسط صفحه هست .
کارت گرافیکم جی فورس 8600 gt هست . کسی به این مشکل برخورده . راهی هست یا از سیستم هست ؟
شاید مشکل از نسخه هست که داری
کارت من هم 8600 ولی بازی رو راحت بازی می کنم !نقل قول:
شاید درایورت آپدیت نیست !
سلام منم این مشگل رو داشتم تو Xpرو سون راحت باز شد ولی رو XPرگه های سیاه ظاهر میشد که با یکبار reinistalهمه چی درس شد.نقل قول:
از کسانی که بازی رو گرفتن این سوال رو دارم که به جز حالت داستانی و مولتی پلایر بازی, حالت Battlefield 2 به صورتی که بشه یک گروه مثلا آمریکا یا چین رو انتخاب کرد و یک مپ رو هم انتخاب کنیم و اونجا بجنگیم و پرچم پایین بیاریم, رو داره این نسخه ؟
سلام
منم 8600GT دارم
ما به جای سیاه و سفید شدن شطرنجی میشه(شطرنجی های مشکی)
مشکل از کجاست؟
گرافیکم رو با آخرین پچ nvidia سری 8 که تو سایتش بود آپدیت کردم درست شد . حتی رو بهترین تنظیمات هم خوب میاد . شما دوست عزیز گرافیکت رو آپدیت کن انشاالله درست میشه ...:20:
ممنون عزیز دارم دانلودش میکنم انشاالله که درست میشهنقل قول:
دوستان میخواستم فردا این بازیو بگیرم به نظرتون ارزش داره؟داستانش قشنگه؟
سلام.شما عينك مخصوص 3d visionدارين؟اگه دارين لطفا قيمتش رو با محلي كه ميفروشه بگين.نقل قول:
من GTX 295 دارم.فريم بازي هم وي xp sp 2بهتره تا 7.