چرا هول شدی؟؟نقل قول:
همینجور که نمیشه نقل انتقالات راه اندذاخت.
شادی همه ویلا را بخوان!!چی کار میشه کرد؟؟
هر سکی که پول بیشتری داد ویا میشه برای اون.
Printable View
چرا هول شدی؟؟نقل قول:
همینجور که نمیشه نقل انتقالات راه اندذاخت.
شادی همه ویلا را بخوان!!چی کار میشه کرد؟؟
هر سکی که پول بیشتری داد ویا میشه برای اون.
نه آقا من قبول ندارم.من بارسلون رو میخوام!!!!:41:چرا یتیم کشی از اول؟؟؟من درس داشتم دیر اومدم.خدااااااا
من بارسا من بارسا من بارسا من بارسا من بارسا من بارسا من بارسا من بارسااااااااااااااااااااا ااااا:19:بازم میگم من بارسا من بارسا من باسا من بارسا من بارسا من بارسا:37:دیگه تیمی نمونده که.همه تیما به جز بارسلون برا من.......:2:چی بگم والا؟؟؟؟؟
به قول شهرام:به جون تو عاشقی بد دردیه دل عاشقو شکسن به خدا نامردیههههههههههه:19:
من هیچ وقت از این تیمی که انتخاب میکنم راضی نیستم.ولی چه میشه کرد؟؟؟؟بزن اینتر!!!!:41::19:(به خدا نامردیه)
باشه داش فرزام......
راستی آقا رضا شرمنده...
من فراز هستم نه فرزام ،
اینتر رو یه نفر برداشته(فرد نامرئی تازه وارد که اجازه پست نداره و چت با من صحبت می کنه)
دوستان سر ساعت دوازده روز 20 خرداد نقل وانتقالات انجام میشه
اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههه.بابا دیگه که هیچ تیمی نمونده!!!از رئال که متنفرم.بقیه هم.......فراز خدا بگم چیکارت کنه؟؟؟؟بزن لیورپول.
یعنی نقل و انتقالات شروع شده؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی لیست تیممو بهم pm بده.من لیوپولی ها رو نمیشناسم.(ولی بازم میگم به خدا نامردیه)
امضات ته خندست(همون شکله که طرف داره از خنده میمیره)نقل قول:
نه نقل و انتقالات شروع نشده.
تیم های انتخاب شده:میلان،منچستر،چلسی،بار لونا،اینتر*،رئال*
*:اینا رو تازه واردان عزیز انتخاب کرده اند.
جای نقل و فول امضا اینحا نیست:31:نقل قول:
این پی سی وورد چرا Barcelona رو فارسی نمی نویسه؟
در ضمن نقل وانتالات بین تیم های ثبت نام شده شروع شد.
(فقط در بین تیم های ثبت نام شده)
قوانین برای تازه واردان و یادآوری برای پیش کسوتان:
1-هر تیمی 100 امتیاز برای خرید و فروش دارد برای بازیکنان تیم هایی که مربی دارند مربی قیمت می گذارد ولی برای تیم هایی که مربی ندارد شما باید نام بازیکنانی را که میخواهید بخرید به من بگویید و من قیمت را به شما بگویم.(پیام خصوصی)برای اینکه قیمت ها دستتون بیاد میگم که مثلا داوید ویا 30& است.
2-چون ما یه ذره خارجی هستیم واحد پول ما((اند))ه که با علامت & نشونش میدیم مثلا: 20&
3-خرید ها باید به این صورت نوشته شود.
نام بازیکن........................از "تیم اول" به "تیم انتقال یافته"........................با "مبلغ"
برای مثال:
داوید ویا...............از والنسیا به چلسی................................با 30&
4-نقل و انتقال به سه صورت انجام میگرد.
الف)قرضی مثال
داوید ویا......................از والنسیا به چلسی.......................به مدت 1 فصل...................با 15&
ب)تعویض بازیکن
داوید ویا و دروگبا.....................بین والنسیا و چلسی..................با 35& از چلسی
(این سه نقطه آخری بستگی به تعویض داره ممکنه که یه بازیکن داغون رو با یه بازیکن حرفه ای عوض کنید اون موقع باید مبلغی رو هم علاوه بر دادن بازیکن بپردازید.)
ج)خرید کامل که بالا توضیح دادم چجوری
نکته:ممکنه که این تغییر ها در هم باشند یعنی تعویض قرضی باشه که در اون موقع باید در توضیح نقطه چین ها بنویسید.
5-امتیازات؛ هر تیمی پس از هر برد 5& به امتیازات نقل و انتقالش و 1 واحد به قدرت های همه ی بازیکنانش اضافه می شود.هر تیمی پس از مساوی 2& به امتباز نقل و انتقال و هر دو مساوی 1 واحد به قدرت بازیکنانش اضافه می شود.
6-من زمان برگزاری مسابقات را از روز قبلش به شما می گویم که شما باید نیم ساعت قبل از اجرای بازی لیست خود را به صورت کامل با تعویضی ها و کاپیتان و ... برای من پیام خصوصی کنید.
*:این قوانین به صورت کلی بوده و در موقع لزوم به طور جزئی قوانین را توضیح خواهم داد.در صورت مشکل از من یا دوستانی که در مراجل قبل مرا همراهی می کردند سوال کنید.
(چقدر نوشتم!!!:2:)
چی میگی بابا؟؟؟؟پس لیورپول چی شد؟؟؟؟من لیورپولم.راستی رئیس بارسا اگه خواست کناره گیری کنه من بارسا رو حاضرم ازش بگیرم!!!نقل قول:
نه نقل و انتقالات شروع نشده.
تیم های انتخاب شده:میلان،منچستر،چلسی،بار �لونا،اینتر*،رئال*
*:اینا رو تازه واردان عزیز انتخاب کرده اند.
میشه اسم اون کاربر را بدی؟؟؟/
من بازی کن هام را اگکر میخواهید میفورشم.