هارد رو کمتر از 1 ماهه که خریدم،پس مشکل از چی میتونه باشه؟نه ضربه خورده نه چیزی،یهو دیدم ویندوزم بالا نمیادو هارد هم دیتکت نمیشه!نقل قول:
Printable View
هارد رو کمتر از 1 ماهه که خریدم،پس مشکل از چی میتونه باشه؟نه ضربه خورده نه چیزی،یهو دیدم ویندوزم بالا نمیادو هارد هم دیتکت نمیشه!نقل قول:
شما حالا یه تست بکنید ضرر نداره.
نتیجه هم حتماً بگید.
انشاا... که جواب میده
یه نکته جالبی که بهش بر خورد کردم اینه که بعد از ارور موقع تایپ U حالا وقتی هاردو عادی وصل میکنم دیگه موتورش روشن نیست اون یه دونه پیچی که باز کرده بودم هم محکم بستم از دوستان با تجربه تر مثل MJHAMED , 125,دیگران میخوام اگه اطلاعی در این مورد دارند دریغ نکنند
والا من که هارد شما رو ندیدم ولی با سریالی که خودتون گذاشتین سایت میگه سالمه:18:نقل قول:
حالا به قول حامد جان یه تست بزن:46:
من که نمیدونم چی بگم چون به این مشکل بر نخوردم تا حالا فقط یه بار هارد یکی از بچه ها رو که داشتم درست میکردم تو همین مرحله ارور داد که اونم برای درست برقرار نشدن ارتباط موتور بودنقل قول:
حالا اگه تهرانی میخوای وردار بیار ببینیم چشه:10:
سلام دوستان....
من خیلی وقته یه مشکلی با هارد 500 مکستور به این مشخصات دارم...
DiamondMax22
STM3500320AS
Firmware : MX1A
این هارد من یهو یه صدای عجیب میده بعدش یه حالتی انگار که موتورش خاموش میشه .... ولی جدیداً اوضاع خیلی خراب شده ویندوز که روش میریزم بعد از چند ساعت که خاموشش میکنم دیگه بالا نمیاد ....
با تشکر
سریالش چیه؟نقل قول:
تو صفحه ی بوت دیتکت میشه هارد؟ تو بایوس چی؟
S/N : 9QMANASAنقل قول:
بله هارد رو میشناسه....
با تشکر از شما چون من اصفهان هستم لطف کنید ادرس وشماره تلفن خودتون رو برام پخ کنید تا براتون پست کنم:10:نقل قول:
سلامنقل قول:
بهترین کار استفاده از گارانتی
هارد شما تا 30-Jan-2012 گارانتی داره