برو جلو تا بفهمی.:10:نقل قول:
یعنی الان رفته رفته جهنم دنبال همسرش؟ میخواد چطوری نجاتش بده؟
Printable View
برو جلو تا بفهمی.:10:نقل قول:
یعنی الان رفته رفته جهنم دنبال همسرش؟ میخواد چطوری نجاتش بده؟
خب بلاخره بعد از تموم کردن بایونتا اومدیم سر وقت این بازی و چند ساعتی بازی کردیم که فکر کنم دیگه به نصف بازی رسیدم :
از نظر من که بازی فوق العادست .
با توجه به صحبتهای دوستان انتظار داشتم که بعد از 2 یا 3 ساعت بازی ازش زده بشم ولی هر چی میره جلوتر جذابتر میشه ...
فکر کنم دلیل اصلی جذابیتش هم داستان قشنگش باشه .
چطور باید لوسیفور رو کشت؟
سلامیک چیز جالبی که بازی داشت گناهان کبیره ای بود که همگی تا حدی با انها اشنا هستیم و می دانیم.
من خودم کتاب خوندن رو دوست دارم مخصوصا موضوعات جهان بعدی و عذاب و این حرفها در مورد مسائل اخلاقی ودررابطه با روابط بین (مونث ومذکر) هم کتابهای زیادی از بزرگان خوندم. و کم وبیش اطلاعاتی در این زمینه دارم. ولی به یک نتیجه خیلی ظریف در ذهن خودم رسیدم.
به نظر من خداوند باید در روز قیامت و حساب و کتاب کل مردم ایران ...یعنی کسانی که در محدوده این نقشه ایران زندگی کردند مجزا مجازات کنه.
اصلا باید یک کتاب جزایی دیگه که شامل حال ما باشه روایت کنه حالا کاری به حکومت های قبلی ندارم چون من چشم باز کردم این نوع و روش زندگی رو دیدم.
که یک موضوع واقعا هست که واقعا بهتر خواهد بود که مجزا مورد قضاوت قرار بگیره ان هم مسئله روابط بین ( دختر و پسر ) (حالا بعد ازدواج بحثی ندارم) هست.
یک جوان ایرانی پسر یا دختر..طوری به دنیا امده بزرگ شده که به هیچ وجه اطلاع از روابط فی مابین هم ندارن نمی دونن چگونه باید با برخورد با هم
ایجاد روابط کنن. اصلا می دونید این یکی از موضلاتی هست که موجب میشه اکثر جوانان ما کورکورانه در سنین کم به سوی ازدواج برن که بعدها در مدت کمی
بیشترشون موجب طلاق میشه. چرا چون ندیدن...باور کنید انسان اگر از چیزی منع بشه و انجام دادن ان کار رو براش یک نوع جرم طلقی بشه مطمئنا کنجکاو خواهد شد که
چیه این موضوع بریم یک نگاهی بندازیم ببینیم کجای کار میلنگه که مارو منع می کنن. حالا بسیاری رو به افراطی گری میکشه بسیاری هم شکست می خورن
عده ای هم گناه می کنن. بحث اصلی من هم سر این گناه خواهد بود. الان من فرد 22 ساله در طول این 22 سال زندگیم بنا به دلایلی که هممون میدانیم با روبرو شدن با جنس مخالف هراس داریم. دخترها هم همینطور..نه اینکه بترسیم از همدیگه نه از حرف ها حدیثها و صحبتهایی که از بچگی در گوشمان گفته شده هراس داریم.
حالا من با دیدن این قسمت از عذاب جهنم در بازی فکر می کنم یعنی خداوند میاد من رو به خاطر این که فقط کمتر از یک دقیقه دست در دست نامحرمی گذاشتم که هر دو
دوست داشتیم این اتفاق بیافته نه من به زور میگم نه طرف مقابل هر دو می خواهیم لذت..باور...علامت سوالی که سالها در ذهنمان وجود داره رو بشکافیم و به
جوابهایی برسیم. و خداوندهمرده با اون شخصی که در فلان مکان امریکا یا تایلند از صبح تا شب کارایی رو انجام میده قرار میده و می ندازه در چاه مذاب در میاره میکشه می بره ....؟؟؟
یعنی واقعا خداوند که ما همیشه از مهربانی او گفتیم این کارو میکنه ..من که میگم نه نمی کنه من حتی برای این میگم که ایران باید مجزا ..مورد بازخواست بشه
چون من جوان ندیدم به منزله درک در مورد ان چیزی که بارها از ان منع شدم نرسیدم. من جوان قطعا با جوان ممالک دیگر فرق خواهم کرد.
انها و قوانینشون این مورد رو ازاد گذاشته هوس چیزی است که غریضه است نمیشه در مقابلش ایستادگی کرد. اکثر ما فکر میکنیم انها اصلا دین و ایمون ندارن
و نمی دونن جهان حساب رسی هم هست خب این بازی یکی از نمونه های بسیار کوچک در مورد ایمان ..میزان اگاهی و دانسته های ممالک جهان اولی در مورد روز حساب.
با توجه به موضوع داستان بازی حتما هممون به این نتیجه رسیدیم که تنها فقط ما یعنی این کشور فقط به اندازه مرز و بوم ما نیست که
معتقد به این امر است . حتی انها بیشتر از ما هم میدانن درک میکنن و به گفته هایشان هم عمل میکنن.
گاهن هم ممکنه جوان ما پارو فراتر بگذاره و اعمالی دیگر که ان هم من باز میگم خداوند اگر با یک تدبیر دیگر به عنوان افرادی که سالهاست در انزوا ...
نزول فرهنگ سیر میکنن تفاوتی قائل باشه.
قول میدم جوانان ما اگر در شرایطی باشند که به سر منزل درک در این موضوع برسن به هیچ وجه دچار اشتباه یا گناه نخواهند شد. ولی نمیرسند چون
در فشار قرار دارند. فشاری که امید به زندگی رو کم میکنه شوق هم صحبتی با جنس مخالف رو از بین میبره که یکی از بهترین لحظات یک فرد از همه نوع نژاد خواهد بود.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
حرف های من یک لحظه حسی بود که باعث شد اعصابم خط خطی بشه و این هارو گفتم
هیچ شکی در عدل خداوند نیست و امیدوارم روزی ما هم به جهان اولی برسیم.
هیئت مدیره محترم در صورت صلاح دید می تونن این پست رو پاک کنن.
قشنگ گفتی .نقل قول:
چون دقیقا هم سن هستیم من هم دقیقا متوجه شدم که چی می خوای بگی .
میدونی ... گناه دقیقا چیزیه که آدم سالم درکش میکنه و بهش پی میبره و بعدا شاید از کارش بشیمون بشه .
اگه فکر میکنی که گرفتن دست کسی که واقعا دوسش داری گناه نیست ، خب یعنی نیست ...
این بازی از این جهت بسیار زیبا بود .
به تصویر کشیدن جهنم هرچند که خیالی بود ولی زیبا بود .
من یکی که از این بازی به عنوان یکی از بزرگترین بازیهای عمرم یاد میکنم . (گرچه هنوز تمومش نکردم)
نقل قول:
بسيار زيبا بود........ .در مورد قضاوت الهي فك كنم جووناي ايراني يه امتياز مثبت اونجا نسبت به ديگران دارن و اون امتياز مثبت هم زندگي با اين شرايطي كه شما گفتي و بعضي شرايطهاي ديگه هستش :31::31:
نقل قول:
تاييد ميشه...البته هزينه اين كاري كه شما گفتي شما هم اينه كه بعضي ها چنان كاري مي كنن باهات و به خاطر اين كارت به گريت ميندازن كه همون لحظه جهنم برات تداعي ميشه...اينجاس كه پي ميبري كه فقط خدا ميتونه خدايي كنه چون آدمها رو به خاطر گرفتن دست كسي پيش هزار نفر خوار و ذليل و نميكنه ...فحش نميده....نميبرتت براي........ .
آقا من شنیدم این بازی صحنات.........داره.درسته؟
آره - بهتره تو اتاق خودت بازی کنی . البته زیادم مورد خاصی نداره اما به نظر من بهتره تنهایی بازی کنی.نقل قول:
آقا من شنیدم این بازی صحنات.........داره.درسته؟