من از روزی که دیدم توی کفشم، از بسم که آیفون دارا زدن توی سرش اعصابم خورد شد - اه - اما من اینهمه امکانات رو توی یه گوشی تا حالا ندیدم با این قیمت - مثلا:
- اف ام ترنسمیتر (خوراکمه - الان از این فندکیا دارم!)
- صفحه نمایش با ساپورت 800 پیکسل عرض و چند لمسی بودن اونم با این حساسیت
- صدای با کیفیت بسیار مطلوب که اون تکنولوژی دالبی موبایل هم یه جورایی جذابترش کرده
- دوربین قابل قبول که میتونه جای یه دستگاه عکاسی مواقعی که بهش نیاز داری قدرت نمایی کنه
- حافظه ی داخلی بالا که مشکلاتی مثل کندی سرعت و دغدغه ی خرید حافظه ی جانبی رو حل کرده
- ساپورت از رنج بسیار خوب فرمتهای صوتی و تصویری
- اینترفیس شیک و جذاب که به این راحتی یکنواخت و خسته کننده نمیشه
- طراحی ساده، مقاوم و زیبا
خب حالا اولویتهای خودم در مورد انتخاب گوشی که به آرنا رسوندم:
- موزیک، موزیک و موزیک: حافظه ی مناسب، صدای با کیفیت، پلیر قابل قبول، ساپورت فرمتهای مختلف و اف ام ترنسمیتر...
- عکس دیدن و پی دی اف خواندن: با این رزولیشن و کیفیت به اضافه ی امکانات مناسب نرم افزاری خیلی بهش امیدوارم
- اینترفیس ژیگول که آیفون نباشه (!): از ظاهر خسته کننده و کلیدهای سفت خسته شدم، میخواستم دستگاهی داشته باشم که موقع کار کردن اندکی از دیدن منوها و امکاناتش ذوق کنم و البته افسوس پول هنگفت و از دست دادن چیزهایی مثل دوربین خوب و بلوتوث و ... که ناشی از خرید آیفون است رو نخورم - به اضافه ی اینکه از غرور عجیب آیفون دارها حالم بهم میخوره - ببخشید!
- ال جی رو دوست دارم (!): هویجوری خب...
حالا اگرچه میدونم این گوشی هم معایب و نقصهای خودش رو داره اما دیگه باید خوبی وبدی ها رو باهم قبول کرد. نمیدونم این عکسها واقعی بودن همشون یا ساختگی - البته که اون ماشین لباسشویی خیلی ضایع بود (!) اما به هر حال انتظاری ندارم - من با گوشی همیشه ملایم رفتار میکنم - همینجوریه که همه ی گوشی هام اونقدر میمونن که خودم خسته میشم چقدر نو خوشگل موندن - دلم میخواد بندازم روی آسفات خورد و خاکشیر بشن! آه!
تا جایی که من میدونم این گوشی در مورد دایویکس فقط ویدئوهایی که با نرم افزار خودش اپتیمایز شده باشن رو پخش میکنه - در مورد دایویکس زینویس نمیخونه - البته باز هم میشه کمی امیدوار بود!نقل قول:
یه سوال..................بالاخره این گوشی با دایویکس مشکل داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...............بعد زیرنوس میخونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟..........