سلام.
مقایسه عکس باi8510
مقایسه صدا با n73
ممنون
سلام.
مقایسه عکس باi8510
مقایسه صدا با n73
ممنون
سلام بچه ها
من قصدم خرید یک گوشی سامسونگ هستش بیشتر توی فکر امنیا بودم ولی نمی دونم چرا بعد اینکه این گوشی و hd رو دیدم از فکر امنیا اومد بیرون.
از این گوشی خیلی خوشم اومده یعنی خیلیه خیلی از hd هم خوشم میاد به نظر شما کدوم رو بگیرم؟قیمت 2 تاشو دارین؟
قیمت اچ دی که فعلا سر به فلک میزنه در حدود 900 تومنه البته رو دستش گوشی نیست...
اینم گوشیه خشگلیه ولی خب جاواست قیمتشم در حدود 370 80 فکر کنم باشه
اس 8300 فک کنم 350 گیرت بیادنقل قول:
hd هم فعلاً بالا 800 تومنه
به نظر من شما اس8000 رو هم ببین البته فعلاً قیمتش کاذبه و راحت تا 400 میاد پایین
یا سلام خدمت دوستان، کسی unlock code بازی های گوشی رو داره؟
نقل قول:
ممنونم از جوابتون
پس قیمت hd خیلی خیلی بالاست من تا چند روز دیگه گوشی می خوام پس باید بین امنیا و اس 800 یکی رو انتخاب کنم خودم احساس می کنم گوشی جاوا خستم میکنه چون قبلآ سونی اریک داشتم و بعد چند ماه خستم کرد به سیمبیان خیلی عادت کردم ولی چکار کنم که دیگه قید نوکیا رو به دلایل سیاسی زدم!!!! فکر می کنم امنیا تو زمینه برنامه کم نمیاره ولی خدایی از اس 800 نمیشه گذشت دوربین 8 ، فیلم برداری خوب ، کیفیت ال سی دی بالا ، ظاهر و قیافه بی نظیر و ..... نمی دونم چیکار کنم ولی میترسم خستم کنه!!!
خاهش میکنم وضیفست (وظیفست) (شایدم وذیفست) (بیخیال) (دی)نقل قول:
i900 انتخاب خوبیه و برنامه براش زیاد هست قیمتشم واقعاً عالیه
دوربین اس8000 5 مگاپیسکله البته بهتر از دوربین امنیاست
در کل برای شما که با سیستم عامل کار کردی امنیا بهتره
نقل قول:
نه از اس 8000 خوشم نیومد قیمتش الان چنده؟
امنیا دوربینش از تاچ ضعیف تره منم به دوربین خیلی اهمیت میدم ولی در مورد برنامه حق با شماست امنیا خیلی بهتره از این نظر آخه می خوام بدونم امنیا از نظر پردازنده چطوریاست؟ضعیفه؟یا خوب هستش؟
تاچ منظورت چیه ؟نقل قول:
دوربین امنیا تو پاکت پی سیها جزو بهترین هاست ولی به غیر پاکت نمیرسه
پردازنشم جزو قویترین هاست
پردازندش 624 مگاهرتزه در حالی که مال مثلاً تاچ اچ دی 528 هست کلاً از نظر پردازنده خیالت راحت باشه
منظورم همین اس 8300 بودشنقل قول:
آخه از خیلیا شنیدم که امنیا هنگ میکنه و چون رمش پایینه قابل ارتقا دادن نیست بعدم چون مداد همراه گوشی نیست چون پسرم میترسم با انگشتام نتونم سریع تایپ کنم البته من که اس ام اس رو تحریم کردم مگر اینکه اس ام اس ایرانسل فعال بشه نمی دونم بین این 2 تا گیر کردم فقط برتری امنیا نسبت به اس 8300 برنامه ریزیش هستش وگرنه برتری قابل توجهی نداره نمی دونم پیکار کنم؟قیمت الان امنیا رو داری؟