اقا این سپنتا خیلی مسخره شده ..سرعت ها همه اسمی هست نه واقعی
Printable View
اقا این سپنتا خیلی مسخره شده ..سرعت ها همه اسمی هست نه واقعی
در مورد نصب مودم برای وایرلس کسی کمک می تونه بکنه!!!!!!!!!!!!!!
شما چه سرعتی دارید و سرعت دانلودتون چقدره؟نقل قول:
اخه میگن سرعت های اسمی سپنتا به سرعت واقعیش نزدیکه
برای شما ینجوری نیست؟
والا برادر من كه الان دارم با سرعت 256، 30 كيلوبايت در ثانيه دانلود ميكنم. احتمالاً شما يه مشكلي از طرف مخابرات داري. سپنتا مشكلي نداره.نقل قول:
سلام دوست عزیز الان چند وقته از سپنتا اشتراک میگیری و در کل راضی هستی از سپنتا؟نقل قول:
مشکلی نداشتی باهاش؟
نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم سرعت تورنت رو توی ساعات اداری محدود نمی کنن
آخه داتک این کار رو میکنه و مثلا سرعت 256 در ساعات اداری که 8 صبح تا 7 بعد از ظهره به 2 کیلو بایت می
رسه!!!! (البته فقط فایل های تورنت یا در کل شبکه های p2p)
سلام دوست عزيز.نقل قول:
من دو ساله از سپنتا سرويس ميگيرم. تا حالا هم isp م رو عوض نكردم. يه مواقعي بوده كه يه ايرادايي داشته. ولي در كل خيلي خوبه. از نظر من كه كم مشكل ترين isp ايرانه. تاحالا مشكل حادي باهاش نداشتم.:10:
نه، سپنتا اهل اين جور كارا نيست. يكي از دلايلي هم كه گرونتر از بقيه ميگيره همينه.نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم سرعت تورنت رو توی ساعات اداری محدود نمی کنن
آخه داتک این کار رو میکنه و مثلا سرعت 256 در ساعات اداری که 8 صبح تا 7 بعد از ظهره به 2 کیلو بایت می
رسه!!!! (البته فقط فایل های تورنت یا در کل شبکه های p2p)
نقل قول:
حالا یه سوال دیگه:31:
چقدر طول میکشه تا سطحمون به پلاتین برسه تا تخفیف های سپنتا شاملمون بشه :20:
بعد مثلا توی سطح پلاتین سرویس 256 چقدر تخفیف داره؟:46:
مرسی خیلی زیاد
نقل قول:
ببين مثلاً الان من با سطح كاربري پلاتين، و از طريق خريد با كارت بانك سامان به طريق اينترنتي، اكانت 256 سه ماههاش درمياد برام 110 تومن.
در حالي كه اگه همين جوري بخواي بخري و تخفيف و اينا هم شامل حالت نشه، ميشه 129000 تومن.
تو سايت خودش هم جدول تخفيف ها و ايناش هست.
پیشنهاد میکنم از شرکتهای دیگه هم استفاده کنی بعد بیا همین جا نظرت رو بگو:46:نقل قول:
پ.ن : ببخشید برای من حساب کنید یه سرویس 384 با چه سرعتی باید دانلود کنه؟
ریاضی بلد نیستم:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]