سلام
من افيس 2010 دارم ميگن كه180روز اكتيو هست
از كجا ميشه اينو فهميد منوي هلپ و About هم كه پيدا نكردم
Printable View
سلام
من افيس 2010 دارم ميگن كه180روز اكتيو هست
از كجا ميشه اينو فهميد منوي هلپ و About هم كه پيدا نكردم
تو آفيس 2007 ميشد فايلهارو بصورت مثلا ورد 2003 سيو كرد
تو آفيس 2010 اين امكان هست كه مثلا همون ورد رو بصورت ورد 2007 ذخيره كرد
اگه ميشه كجاشه من كه پيدا نكردم اگه راهنمايي كنين ممنون ميشم
همون جایی که توی 2007 بود. توی Save AS می تونید این کار رو انجام بدید.نقل قول:
سلام به همگی
چی بشه من یه پست بدم :46:
آقا من اومدم Microsoft project 2003 رو نصب کنم، نصب شد بعد که اجراش کردم یه پنجره باز میشد و میخواست configuring process رو انجام بده. این کار رو چند بار انجام می داد و از اول دوباره میومد. آخرش هم این ارور رو می داد:
not enough memory to complete this operation, to free up availabe memory close programs, windows ....
قبل از اینکه mic project رو نصب کنم، آفیس 2007 داشتم ( البته project نصب نبود ) و هیچ مشکلی هم نداشتم. بعد که اون رو نصب کردم آفیس قبلیم هم اونجوری شد.
کلا 3، 4 بار آفیس 2010 رو هم ریختم و پاک کردم ، ms project 2010 بالا نمیاد. البته word و powerpoint با هزار مکافات بالا میان.
به نظرتون مشکل از کجاست؟ من 6، 7 ساعته تو اینترنت و سایت مایکروسافت دنبالشم، جوابی براش پیدا نکردم.
page file ها رو هم افزایش حجم دادم. .Net frame work 4 رو هم نصب کردم. اما حل نشد.
خودم احتمال میدم مشکل از windows installer باشه ولی نمیدونم چطوری میشه repair ش کرد.
منتظرما
سلامنقل قول:
اگر از KMS Activator for Microsoft Office 2010 برای اکتیو کردن استفاده کردین 180 روزه اکتیو میکنه !
برای اینکه بفهمین چند روز مونده، KMS Activator for Microsoft Office 2010 رو اجرا کنین و Activation Check Office رو بزنین میگه چند روز مونده :
سلام
من موقع نصب کلیه ورژن های Office 2010 و 2007 روی ویندوز 7 دچار مشکل می شم.
بعد از حدود 70 % نصب که انجام شد پیغام خطا در پیدا نکردن فایل خاصی را می ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
من حتی ویندوز را هم عوض کردم ولی مشکل حل نشد.
لازم به ذکره که من با همین سی دی ها آفیس را روی ویندوز ویستا نصب می کردم...
لطفا راهنمایی کنید
امکانش هست کرکی کامل آفیس و کرک نکنه؟! یعنی بعضی از امکاناتش قفل باشه!!! نمیدونم چجوری بگم یعنی تمام امکانات آفیس فعال نشه!!!
الان بهترین کرک آفیس 2010 چیه؟!
آپدیتش کنیم مشکلی پیش نمیاد؟!
ممنون
سلام
این نسخه آفیس 2010 چه تفاوتی با هم دارن ؟
مثلا Blue یا Plus یا Pro ....
کدوم یکشیون بهتره ؟
سلامنقل قول:
یه عکس از پیغام بذارین و یا بگین که میگه مشکل کدوم فایله ؟
سلام
یه سوال فوق العاده ضروری دارم
فردا ارائه دارم
باید پاورپوینت کار کنم
افیس ندارم
میخوام نصب کنم این ارور رو میده
چیکار کنم
Applying a setupa customization file requires windows installer 3.1 greater.please contact your administratore