با سلام خدمت دوستان و عرض احترام به سروران mehdimdi و vafa1353
من در مورد ال جی معرفی شده توسط دوستمون یعنی مدل 9650 نه اما در مورد یک مدل پائین ترش یعنی مدل 9450 یک تجربه دارم که شاید به درد دوستان بخوره .
من اواخر سال 86 دنبال یک پلیر دی وی دی با مشخصات کامل میگشتم. که خروجی 5.1 اپتیکال داشته باشه همچنین زیرنویس رو برای فایلهای divx جواب بده. حقیقتا" دنبال برند خوب بودم و از این مدلهای چینی ذهنیت خوبی نداشتم برای همین به فروشگاههای معتبر رفتم.
حالا قسمت جالب ماجرا : :46:
امکان تست دستگاههایی مثل فیلیپس و پایونیر رو نداشتم چون توی مشهد پیدا نمیشه .
سونی و پاناسونیک پلیراشون نه خروجی اپتیکال داشت نه فلش میخورد یعنی الان هم مدلی ندارن که فلش بخوره.
سامسونگ هم که از دوستانم بود گذاشت پلیرشو تست کنم جالب بود که تونستم زیرنویس srt رو بصورت فارسی داخلش اجرا کنم و از این قضیه خیلی خوشحال شدم اما بعد از چند لحظه یک چیز جالب دیدم و اون این بود که زیرنویس رو بصورت چیه مینوشت یعنی مثلا" "تو خوب هستی" رو اینجوری مینوشت "هستی تو خوب" !
بعد رفتم نمایندگی ال جی و گفتم میخوام دی وی دی خودم رو چک کنم که گفتن شرمنده باز آخرین مدل دستگاه رو نداریم ( مدل 9450 ) اما کاتالوگ فارسیش هست که توش نوشته بود زیرنویس srt رو هم بصورت فارسی پخش میکنه . منم خوشحال از اینکه دستگاه هم فلش میخوره ( توجه کنید که این امکان رو این دستگاه اواخر سال 86 داشت) هم اپتیکال داره و هم divx رو بصورت فارسی پخش میکنه ، دستگاه رو خریدم.
از حق نباید گذشت که واقعا" کیفیتش خوب (عالی !؟) بود و فیلمی نبود که من با فلش بذارم و اون اجرا نکنه اما فارسی رو هر کار کردم نیامد و بصورت این بود که کدینگشو نداره . پس از رفتن به نمایندگی های مختلف سطح شهر مشهد که هر کدومشون به نوعی تعجب میکردن که من تا کجا تو دستگاه دقت کردم و به چیزهایی پی بردم، آخر میگفتن شرمنده این مورد رو نمیدونیم به جای دیگه پاس میدادن که آخریشون به من یک شماره خدمات پس از فروش تهران داد .
پس از تماس و طرح سوال که چرا با اینکه نوشته فارسی رو ساپورت میکنه اما اینطور نیست میگفتن ما نمیدونیم و گوشی رو به جای دیگه وصل میکردن که 3 یا 4 نفر مختلف که سوال رو شنیدن همین جواب رو دادن و تموم شد و با خودم گفتم این چطور خدمات پس از فروش توی پایتخته که نمیتونن جواب منو بدن .
اما یک اتفاق جالب افتاد و موبایلم زنگ خورد و دیدم شماره تهرانه ؟! گفتم بفرمائید . گفت : شما با دستگاه ال جی تون مشکل دارین. گفتم بله و مشکل رو گفتم . اونم گفت من از مرکز اصلی تماس میگیرم و میگم که زیرنویس sub. Idx. رو نمیشناسه و فایلهای srt رو بصورت فارسی ساپورت نمیکنه ! :18:
گفتم توی دفترچه اون نوشته که ساپورت میکنه .
میدونین چی گفت ؟
گفت : اون دفترچه رو که ترجمه کردن هر جا که کلمه انگلیسی بوده برداشتن و بجاش کلمه فارسی گذاشتن.
یعنی به زبان ساده اینکه مثلا" به انگلیسی نوشته "support english subtitle" بعد اینجوری ترجمه شده "زیرنویس فارسی رو پشتیبانی میکند" ! جالبه نه :27:
به هر حال من اون دستگاه رو رد کردم. اما جدیدا" به نمایندگی ال جی رفتم و در مورد دستگاه مدل 9650 رو که دوستمون mehdimdi معرفی کرده، پرسه جو کردم و از فروشنده پرسیدم با اون مدل 9450 چه فرقی داره که میگن : جدیدتره چون دیگه مدل 9450 تولید نمیشه اما در کل فرقی نداره و چیزی اضافه تر نداره .
پس نتیجه اخلاقی (البته به نظر من)
این مدل هم مثل مدل قبلیش divx رو با فایل srt فارسی پخش نخواهد کرد .
مگر دوستمون mehdimdi این مورد رو چک کنن (که روی یک فلش یک فیلم بصورت divx با فایل srt فارسی در کنارش و یک فیلم divx دیگه با فایلهای زیرنویس sub. Idx. فارسی در کنارش توی دستگاه چک کنن) و خلافشو ثابت کنن که هم لطفی به ما کردن و هم معرفی دستگاه رو کاملتر کردن :11: