منم با آقای mahday8 موافقم. اگه ما از روی عادت فیفا منیجر رو بازی می کنیم دلیل نمی شه که بگیم این بازی بهترین بازیه. ( اگه اینطور باشه باید کسی طرفدار تیم فوتبال ضغیف تر نباشه)
Printable View
منم با آقای mahday8 موافقم. اگه ما از روی عادت فیفا منیجر رو بازی می کنیم دلیل نمی شه که بگیم این بازی بهترین بازیه. ( اگه اینطور باشه باید کسی طرفدار تیم فوتبال ضغیف تر نباشه)
آقا من هم طرفدار هیچ بازی نیستم یادم هم نمیاد گفته یاشم بهترین بازیه!!!از روی عادت هم فیفا منیجر بازی نمی کنم از فروشش هم سودی نصیبم نمیشه!همیشه هم طرفدار امتحان کردن چیزهای تازه و نو هستم.من نظرم رو گفتم و پیشنهاد کردم dvd بازی رو به هر کس که میخواد هدیه کنم.حالا یه عدده اصرار دارن من میخوام بقیه رو از لذت بازی football manager محروم کنم!!!آقا برید بازی کنید حالشوببرید و دعا به جون بقیه کنید که شما رو از گمراهی در آوردن!!!:27:نقل قول:
( اگه اینطور باشه باید کسی طرفدار تیم فوتبال ضغیف تر نباشه)
کجای دنیا دیدید طرفدارای تیم ضعیف به جای طرفداری بگن تیم قویتر مالی نیست؟!!
بابا بی خیال فوتبال منیجر بهترین بازی منیجر در منظومه شمسیه:11::11:
زت زیاد...
رفیق من گشتم بازی رو پیدا نکردم یعنی...:20: :31: ای خدا کاشکی یکی بود(Mehdi)بازی رو به ما یه طوری می داد.هی هینقل قول:
آره بی خیال . هر کدومو بازی کنید معتاد می شید.
اگر من آپدیت 2 را نصب کنم میتونم با سیو های قبلی ادامه بدم یا نه کلا باید یه دور فیفا را دوباره نصب کنم؟
نقل قول:
بازی رو دوباره نصب کن بعد هم اپدیت 2 رو و بعد کرک .راستش من که نتونستم با سیوهای قبلیم ادامه بدم چون به 4 جولای که می رسید کرش می کرد و از بازی خارج می شد ولی شاید برای شما بشه البته شما روش حساب نکن که نشد نخوره تو ذوقت.
با توجه به اینکه ورژن بازی تغییر می کنه فکر میکنم سیوای ورژن قبل جواب نده شما ریسک نکن شما بیخیال سیوها شو از نو شروع کننقل قول:
ارادتمندیم عزیز.منزلتون تهرانه دیگه نه؟ اگه dvd روخواستی پ.خ بده هماهنگ کنیم!:40:نقل قول:
تو خود سایت مخصوص بازی این جمله اومده:نقل قول:
Description:
You can continue to play with your old save games. Update 2 includes Update 1.
پس واقعا کارش ایول داره اکثر بازی ها وقتی آپدیت میشن مشکل عدم هماهنگی براشون پیش میاد ولی اگه اینطور باشه خوبه دوستمون هم مجبور نیست دوباره از اول شروع کنهنقل قول: