به نظره من ایکس1 به علت داشتن کلید جهار جهته و کیبرد بهتر از اچ دی میباشد.
البته اچ دی هم گوشیه خوبیه ولی من در موردش زیاد اطلاعات ندارم.
Printable View
به نظره من ایکس1 به علت داشتن کلید جهار جهته و کیبرد بهتر از اچ دی میباشد.
البته اچ دی هم گوشیه خوبیه ولی من در موردش زیاد اطلاعات ندارم.
دوستانی که از اینترنت htc HD استفاده کردند میشه لطفا بفرمایند که نحوه دانلود فایل با آن چطور است ؟ مثلا من می توانم در جائی که wireless پر سرعت باشه ، یک فیلم یا یک فایل از جائی مثل rapid برای کامپیوتر تو منزل دانلود کنم؟
با تشکر
سلام
کسی هست که dell axim x51v داشته باشه
می خوام بین این و htc touch hd یه مقایسه اید کنید
برای من مهم نیست که phone باشه یا نه و واقعا بین این دو موندم :(
شماره 1تایید میشه فیلمبرداریش افتضاحه. من با ان95 8گیگ مقایسه کردم کیفیت عکس ان95 در مقابل اچ دی هیچ حرفی واسه گفتن نداره برعکس فیلمبرداری.:46:نقل قول:
ولی در مورد شماره2 :مال من که اینطوری نشده. اصلا مگه می خواید هر روز در پشتشو باز کنید؟فقط در مواقع هنگهای خفن که مجبور به سافت ریست میشید باید در پشتشو باز کنید که خوشبختانه تا حالا هنگ نکرده:5:
بله از اون لحاظها مشکلی نداره.نقل قول:
دوستانی که از اینترنت htc hd استفاده کردند میشه لطفا بفرمایند که نحوه دانلود فایل با آن چطور است ؟ مثلا من می توانم در جائی که wireless پر سرعت باشه ، یک فیلم یا یک فایل از جائی مثل rapid برای کامپیوتر تو منزل دانلود کنم؟
آقایون من الان فرودگاه بودم با Wi-Fi اونجا به شبکه متصل شدم و یه تیکه ویدئو از Youtube تماشا کردم .
خداییش خیلی خفنه !
تصویر خیلی شفاف ، با کیفیت ، و بدون فریز ، ویدئو رو نمایش می داد !
فقط سر دانلود یه MP4 گوشی هنگ کرد و مجبور به ریست شدم .
کسی تا حالا با Opera ی گوشی ، فایلی دانلود کرده ؟ مشکل اعصاب خورد کن که نداره ؟
نقل قول:
نمیشه دقیقا این دوتا رو مقایسه کرد، چون شما باید ببینید کاربردتون چی هست برا داشتن گوشی.
میتونم بکم تنها مزیت ایکس وان یه اچ دی داشتن کیبورد هست در غیر این صورت از هر لحاظ اچ دی سر تر هست
از نظر سی پی یو جفتشون یکی هستند ولی رام اچ دی کجا ، رام ایکس پریا که برا اولین بار ویندوز موبایل زده کجا
از نظر ال سی دی که رسما اچ دی دنیایی دیگرست با رزولوشن استاندارد ولی اسپریا با داشتن رزولوشن من درآوردی ....
از نظر دوربین این حرفها هم که معلوم یکی 5 یکی 3
در کل به نظرم اگر مشگل مالی ندارید واگر کار با کیبورد رو ازش میتونید بگذرید جای شکی وجود نداره در حال حاضر برای خرید اچ دی ، نه تنها بین اچ دی و ایکس پریا ، بلکه بین تمام گوشیهای موجود دربازار
پ.ن نظر کاملا شخصی هست
دوستان در مورد 3 موضوع لطفا تجربیات خودشون را بفرمایند :
1- حساسیت تاچ آن چقدر است ؟ خوب است ؟
2- سادگی کار کردن با آن، منوها و .....چطور است ؟
3- از شارژ آن راضی هستید؟
با تشکر
سلام !نقل قول:
1- بعد از یه مدت کار کردن با دستگاه، هم دست آدم میاد که چقدر باید فشار بیاره هم اینکه انگار صفحه یکم نرم میشه.
تو یه نقد و بررسی دیدم که طرف می گفت حساسیتش تقریباً مثل iPhone هست ولی نه به خوبی اون. من که با تاچش مشکلی ندارم.
تنها مشکلم فشردن دکمه ی ضربدر برنامه هاست که گوشه ی بالا و راست صفحه است و خیلی کوچیکه . در دیگر جاها تاچ صفحه عالی کار می کنه :دی
2-از سیمیان بهتره به نظر من. شما تقریباً از همه جا به همه جا دسترسی داری با دو یا حد اکثر سه بار فشار انگشت !!
منو هاش هم پیچ در پیج نیست . هرگونه تنظماتی که در مورد یه قابلیت لازم دارید تو صفحه ی مربوطه اش در قالب چند Tab جا داده شده .
فقط تنها چیزی که منو یخورده گیج کرد کار کردن با Bluetooth و Beam اش بود ! من هنوز هم این دوتا رو از هم تشخیص نمیدم :31:
3- بستگی به کاری که باهاش انجام میدی داره . شارژ دستگاه من نصف بود از ساعت 8 صبح تا حالا یه بند دارم SMS میدم و تماس می گیرم و با Wi-Fi دانشگاه از شبکه استفاده می کنم. همین الان تموم شد زدم به شارژ.
تو دفترچه اش نوشته بود که باتری دستگاه بعد از چند بار پر و خالی شدن تازه به کارایی مطلوب می رسه .
امیدوارم که انتخاب خوبی بکنید .
موفق باشید.
1- قابل تنظیم است . از نظر من مشکلی نداره . بهتره شما با آیفون مقایسه نکنی , چرا ؟ چون اون تکنولوژیش متفاوته و می شه در یک زمان به بیشتر از لمس یک نقطه دسترسی داشت . در این مورد بحث زیاده به نظره من بهترین و تنها ترین مزیت آیفون شفافیت صفحه و همین Multi Touch است و بس که شفافیت صفحه هم حاصل همین تکنولوژی متفاوت و لایه های متفاوت است که در نهایت از پس اون تصویر نهایی آیفون کمی بهتره , اما HDنقل قول:
یه چیزه دیگس با این ویندوز و........
2 - از نظر من مشکلی نیست بلا نسبت شما خنگ ترین آدم ها هم 1 ماهه از همه چی سر در میارن . ولی شما در حد حداکثر 1 هفته یا کمتر , البته بستگی داره قبلا تجربه ای با ویندوز موبایل داشته باشی یا نه این زمانی که گفتهم با فرض نداشتن بود .
3 - راضی کنندس هر چند ما آدم ها هیچ وقت راضی نمی شیم . و در ضمن باطری با درب پشت مخصوص با ظرفیت بیشتر هم براش ساخته شده توسط شرکت های متفرقه و .........
در کل کلی باهش حال می کنم:10::27:
نقل قول:ولی به نظر من کیبورد مزیت نیست,ترجیح شخصی ادم هاست.یعنی سلیقه ای.من خودم کیبورد رو یه چیز اضافه میدونم وقتی که با گوشی فول تاچ خیلی راحت تر تایپ میکنم.نقل قول:
عکسش که خداییش واقعا محشره.اگه با گوشیهای 5 مگاپیکسلی دیگه مقایسه کنید واقعا رنگهای زنده ای داره.یه نکته بگم:اگه میخواین بالاترین رزولوشن رو داشته باشید عکس رو از حالت واید اسکرین در بیارین.نقل قول:
در مورد شماره 2 هم مال من اینطوری نشده,یه جا دیدم.