از قرار معلوم باگ این بازی یه کم زیاده منم خودم بعضی جاها باهاش به مشکل بر میخورم...نقل قول:
Printable View
از قرار معلوم باگ این بازی یه کم زیاده منم خودم بعضی جاها باهاش به مشکل بر میخورم...نقل قول:
والا من که حدودا 60 تا مسابقه رو رفتم و اول شدم روی console اصلا از این bug ها نداشتم تا حالا
منم که رو پی سی بازی میکنم اصلا تا حالا 1 باگ هم ندیدم.تا حالا 13 تا مپ باز کردم.نقل قول:
نيم ساعت پيش بازي اينقدر منو عصباني كرد كه با Alt+F4 اومدم بيرون و بازي رو Uninstall كردم و DVDش رو هم شكستم . گيم اسپات دو تا مشكل از بازي گرفته كه كل بازي رو تحت تاثير قرار داده و منم قبولش دارم :
1. AI doesn't play by the rules
2. developer Asobo Studios didn't nail down some of the basics that make for fun driving
مطمئن هم هستم كه زود تصميم نگرفتم و ميگم كه امتياز بالاي 6 حق اين بازي نيست و تا آخرشم هم پاي حرفم مي ايستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم محکم سر حرفم هستم
و کاملا با شما و حتی gamespot مخالف
حد اقلش رو مورد اول
نقل قول:
من چهار تا مپ بیشتر باز نکردم بیشتر میرم جلو ببینم چی میشه درسته بازی بعضی مواقع واقعا اعصاب خرد کن میشه :2: ولی من تحملم زیاده چون سبک رالی رو دوست دارم :31:
ای بابا.من نمی دونم چرا از این بازی انقدر بد میگید.اگه بازی که خریدید ایراد داره دیگه دلیل نمیشه از بازی بد بگید.برید از اون جایی که خریدید بد بگید.منم مثل پدرام جان 100 در صد میگم بهترین بازی هست.
sinak3 جان ، آيا اينجا ارسال نظرات آزاد نيست ؟ من همينطوري از بازي بد نميگم و چيزهايي ديدم كه اينقدر قاطع اون پست رو زدم . در ضمن من با بازي مشكل دارم بعد شما به فروشنده گير ميدي ؟ اين گونه باگ ها هم چه در اين بازي و چه در بازي Prototype ( كه شما اون موقع هم گفتي برو به فروشنده پس بده ) از خود بازيه و اگر در فروم هاي خارجي سرچ كني ميبيني اين مشكلات هست .نقل قول:
ای بابا.من نمی دونم چرا از این بازی انقدر بد میگید.اگه بازی که خریدید ایراد داره دیگه دلیل نمیشه از بازی بد بگید.برید از اون جایی که خریدید بد بگید.منم مثل پدرام جان 100 در صد میگم بهترین بازی هست.
در ضمن شما سعي كنيد به نظرات ديگران احترام بذاريد و بعد نظر خود را بنويسيد ، من هم از اون افرادي نيستم كه به خاطر قادر نبودن به انجام بازي سريع اون رو پاك ميكنند و در تاپيكش شروع به بدگويي ميكنند ، مثل پست هايي كه در تاپيك فال آوت 3 ميبينيم . منكر خوبيهاي اين بازي هم نميشم و همونطور كه گفتم دو مشكل اساسي بازي به كل بازي ( و خوبيهاش ) لطمه زده .
نميخوام از كسي تعريف كنم ولي حالا اگر شما با اين نظر من مخالف هستيد ميتونيد منطقي تر مانند بعضي دوستان نظرتون رو اعلام كنيد ...
موفق باشيد!
عزیز من به نظر شما بی احترامی نکردم.من تا حالا بیشتر از 80 درصد بازیرو رفتم.با اینکه بازی پورت شده هست اما حتی یک باگ هم ندیده ام.اینم نظر من حالا شما باگ دیدی قابل احترامه.نقل قول:
می گم حتما مسیررو اشتباهی رفتین که اول نشدین:31: