امتحان کردم نشد مغازه دارم نتونست
امتحان کردم نشد مغازه دارم نتونست
اقا چوری تو راه حلی نداری لطفا زود جواب بده دارم می میرم
عجب مورد جالبی:18::18::18::18::18::18:نقل قول:
مطمئنی که فریمویرش 5.03 هست شاید 5.30 هست ؟ یه نگاهی بنداز مطمئن شی
می گم یه بار مموری رو با psp فرمت کن بعد کامل باتری رو چند دقیقه در بیار بعدش فایل ها رو کپی کن از دوباره امتحان کن شاید فرجی بشه
راستی امامزاده ای قدمگاهی چیزی اطرافتون نیس بری اونجا امتحان کنی:31:
درود .
چوری جان نمیشه اول با این HEN کپی خور کرد بعدش با Hellcats دانگرید کرد که دایمی بشه ؟
سلام.نقل قول:
نه دوست عزیز به هیچ وجه همچین کاری را نکنید.
کلا اگر از برنامه های جانبی دیگه با این HEN استفاده کنید ممکن هست بزنید و بریک کنید و psp تون به یک تیکه اجر تبدیل شود.
خواهشا اگر psp تون را دوست دارید غیر از آموزش ها کار اضافه ای انجام ندهید.
دوست عزیز شما مارا که سر کار نذاشتی؟:13:نقل قول:
چون ساعت 04:12 گفتی :
ساعت 04:23 دقیقه alireza fatemi عزیز گفتند :نقل قول:
شما ساعت 04:26 دقیقه (یعنی فقط 3 دقیقه بعد از پست alireza fatemi) گفتید:نقل قول:
نقل قول:
برام جالب هست بدانم که شما چه شکلی توی چند دقیقه لباس پوشیدید از خانه رفتید بیرون رفتید پیش مغازه دار.مغازه دار امتحان کرد کپی خور نشد.شما دوباره برگشتید خونه کامپیوتر را روشن کردید و پست دادید؟؟!!!!!!!:13:
یکم فکر میکنم جور در نمیاد.:13:
فقط خواهشن نگو قبلا داده بودم مغازه دار امتحان کرده بود .چون تا ظهر همچین کاری نکرده بودی و تازه از یکی از دوستان پیشنهاد داد ببر بیرون واست کپی خور کنه.که شما گفتی :
نقل قول:این پست ها که دادی برای ساعت 1 نیم بعد از ظهر تا 4:30 هست.(که طبیعتا همه مغازه ها توی این گرما بسته هستند)نقل قول:
بازم نشد اقا چوری تو راه حلی نداری لطفا زود جواب بده دارم می میرم ؟
بازم نشد اقا چوری تو راه حلی نداری لطفا زود جواب بده دارم می میرم
اقا چوری من تورو سر کار نزاشتم من از تو مغازه دارم با تو از طریق سایت حرف می زنم
okنقل قول:
اما عجب فروشنده خوبی که کامپیوتر را داده به شما تا باهاش پست بدی(از این ادم ها کم پیدا میشن):46:
من که دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه.
شما psp را ببر تهران اینقدر مغازه دار هست واست کپی خور کنند.(قیمت هم حدود 8 تومن هست)
خواهشا پشت سر هم پست نده و سعی کن همه پست هات را داخل یک پست بدی.
ممنون.
انشاا... درست میشه
موفق باشید.
یعنی واقعا این نوع PSP ها کپیخور نمیشه ؟
چقدر آدم باید بدشانس باشه !!!!